Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Troška

OSOBNOST 31.12.2006 
289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poraďte prosím.

Zdravím všechny příznivce nejúžasnějšího režiséra této republiky. Potřebovala bych radu - pomoc. Neznáte někdo adresu, na kterou by bylo možné zaslat panu Troškovi dopis, aby došel přímo do jeho rukou, aniž by byl přeposlán přes studia v televizi???Popř. jiný možný kontakt???Kdokoliv by věděl nějakou informaci, nechť se prosím obrátí na mou e-mailovou adresu: Dita.studentka@seznam.cz PŘEDEM VŠEM DĚKUJI.
  • Kamarád

Milý Zdeňku, bohužel nemám jinou možnost než touto cestou Vám napsat smutnou zprávu, že v pátek 23.3.2007 náhle zemřel můj manžel Pavel Siegert ( pro připomenutí kastelán z Kladrub u Stříbra), byl jste u nás a všichni jsme na to moc rádi vzpomínali. Omlouvám se, že Vás otravuji takovou špatnou zprávou , ale nedalo mi to abych Vám to nedala vědět. S pozdravem Šárka a Jakub
  • Dobrý den, pane Troško, píši za moje vnoučátka,vaše pohádky mají ohromný úspěch. Moc vám děkujeme!!! AT Nový rok je ještě lepší než ten lonský.Hodně zdravíčka a štěstíčka Vám přejeme.Majka
  • Zdeněk je skvělej herec hlavně kvůli tomu, že má bujnou fantazii lecos ho hned napadne a on z toho udělá tak famózní film nebo pohádku na který se dá dívat třeba i víckrát za den, tohle je umělec a já ho mám jako režiséra moc ráda protože taky obsazuje výborný a známý herce do svých filmů a pohádek. Já o něm budu vždycky mluvit v dobrém...
  • Náš ...

Vážený pane Troška..Mám na vás velice hezkou vzpomínku z Hoštiček(ve vší slušnosti-samozřejmě),kde se pořádala "Stodola Michala Tučného".Mám s vámi společnou foto,na kterou jsem patřičně hrdá.Občas jsem se s ní chtěla pochlubit,ale jaksi nejsem na té fotografii sama.Bez vašeho souhlasu se neodvažuji.Po setkání s vámi jsem si přehodnotila řebříček našich celebrit.A věřte,že jste u mne na nejvyšším stupni.Mám vás velice ráda,jako člověka,který při své slávě zůstal skromným a který nepohrdá obyčejnými lidmi. *4*
  • Pardon režisér mám na mysli režiséra a píšu herec, sorry, ale herec by třeba byl taky dobrej
  • Reakce

Přeji krásný slunečný den.Včera jsem byla, pane Zdeňku Troško, na Vašem povídání v Třebíči a musím reagovat na dopis paní Aleny,která psala 16.5. příspěvek-negativní.Já mám z tohoto představaní úplně opačný zážitek a pokud paní Alena odešla předčasně, udělala velkou chybu.Chci Vám poděkovat za skvělý večer. Vydržela bych tam další 2 hodiny.Už dlouho jsem se tak nezasmála. Paní Alena je možná trochu mrzout a neumí se ze života až tolik radovat. Já Váš humor a optimismus miluji. Mějte se krásně a někdy příště se těším zase v Třebíči.Jana
  • Podepsaná fotografie

Dobrý Den.
    Chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi mohl poslat vaši podepsanou fotografii.

Na Adresu: Veronika Smolková
    Na Valtické č.70
    Břeclav 4
    691 41

Jo a ty vaše filmy jsou úplně supr, takže nedejte na žádné řeči že třeba kamenak je kravina neni to pravda je to super filmik.
    Předem moc a moc děkuji.
    S pozdravem
    Veronika
    Smolková.
  • Herec

Dobrý den měl bych na Vás prosbu.Můj 17 letý bratranec František by moc rád hrál v divadle nebo ve filmu.Je to skvělý komediant a herec.Co by proto měl udělat?Děkuji a jsem s pozdravem Jan Novák.
  • psaníčko

Zdravím Vás pane Troška,doslechla jsem se a dočetla o nové pohádce kterou chystáte,myslím že bude stejně dobrá a supr jako vaše Kameňáky a Slunce,seno....Jsou to filmy na které můžu koukat pořád a neomrzí mě.Nevím jestli si na mě vzpomenete,setkala jsem se s vámi v Hošticích na Stodole a strašně moc jste mě tenkrát objímal.Strašně moc vám fandím,jste takovej lidovej a hlavně sympaťák.Ještě nevím jestli se letos dostanu na Stodolu,ale ráda bych vás opět viděla. Zatím se mějte krásně s pozdravem JANA *3* *3* *3*
    • Re: psaníčko

Ahojad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit