Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peking
    na jedné straně říká, že chce mír, že chce, aby konflikt skončil, ale
    na druhé straně umožňuje společnostem podnikat kroky, které ve
    skutečnosti pomáhají Putinovi pokračovat v agresi. To nejde dohromady,“
    řekl Blinken na brífinku pro média.

Peking
    uvedl, že Rusku zbraně pro použití na Ukrajině nedodává. Blinken však
    kontroval, že Čína dodala přibližně 70 % strojů a 90 % mikroelektroniky,
    které Moskva potřebuje pro vojenskou výrobu, včetně raket a obrněných
    vozidel.

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-volate-po-miru-ale-zbrojite-putina-obvinil-blinken-cinu-261568

o tom jsem psal už několikrát, že soudruzi z čajny jsou tady ve schizofrenní situaci a ulhaní, jak to u soudruhů známe i z našich končin. Do toho probíhá mezi Sovětským svazem a čajnou čilý obchod - ten objem transakcí za poslední rok byl zhruba 5 bilionů českých korun.
    Ty velké banky v čajně se ale bojí sankcí ze strany Západu, tak zdržují potvrzení plateb, jak můžou, aby sovětské firmy odradili od těchto obchodů, čímž se ty obchodní transakce zdlouhavě natahují. Další schíza situace. :)

• Krakovské veřejnoprávní rádio vyhodilo zaměstnance a nasadilo místo nich umělou inteligenci.

Například deník Rzeczpospolita
    napsal, že upozornění, že jde o vygenerovaný rozhovor pomocí Chat GPT,
    se objevilo jen na začátku a na konci pořadu. Posluchači tudíž mohli být
    zmatení.

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-polske-radio-vsadilo-na-ai-vysilalo-i-smysleny-rozhovor-s-mrtvou-nobelistkou-263066

tohle jsem psal někdy před týdnem, 10 dny, že začne nejdříve v médiích s tím chatem GPT.. ta umělá inteligence nám odstraní ty špatné speakry a obecně novináře jako první v mediální sféře, pač každý myslí na efektivitu, nejen v nakládání s koncesionářskými poplatky, dostane se to i na komerční rádia..jakože ta AI bude mít pro posluchače (o kterých to tak nějak je) zaručeně vyšší informační hodnotu než tihle slabí mediální zástupci, o tom ani potom.. :)

• Vzhledem k tomu, jakým tempem vývoj
      v medicíně probíhal a dnes probíhá, tak můžeme těžko v této, a zřejmě
      i příští, dekádě očekávat zásadní změnu.

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-zivot-az-do-stovky-musel-by-prijit-prulom-v-medicine-263163

no aby se kolega nedivil. čekám nyní lavinu dokončených výzkumů, které by se jinak táhly tu dekádu dvě. Vše právě díky onému nástupu umělé inteligence, která za vědce vše rozpracované dotáhne. :) a to je to její plus.
      čiže dnes už není možné být kategorickým, pokud ta AI sama vyřazuje chybové kroky, tak je to naprogramované ten chat. tzn. rychle se to dostává ze slepých uliček, kam by mohl zamířit mozek i vědeckých kapacit, k samotnému vyřešení problému, a to nejkratší možnou cestou.
      budeme se ještě asi divit. :) ale že tohle bude východními národy (autokratickými režimy - diktaturami) zneužito, to už je jisté nyní, bohužel..

• https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-usa-zakazi-investovat-do-vyvoje-kvantovych-pocitacu-a-ai-v-cine-40494974

o tomhle jsem vyjevil obavu včera - text výše. Bílý dům nás obratem uklidňuje, že čajna, natož Sověti nebo Arabáči nemají prozatím nárok.. :)

• snížil podíl osob se základním, a to i neukončeným
        vzděláním z 23 na 13 procent populace nad 15 let. Počet lidí s maturitou
        vzrostl za stejnou dobu pouze mírně na zhruba třetinu. Výrazně přibylo
        naopak vysokoškoláků, a to z 9 na téměř 19 procent.

zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vzdelani-rozdeluje-republiku-vysokoskolaku-pribyva-hlavne-ve-velkych-mestech-40493431

tahle data vám ale přeci nic relevantního neřeknou. Do Brna a Prahy se sestěhovává v rámci mobility pracovní síly a mění tak původní resident dobrá polovina národa, díky možnosti lepšího pracovního uplatnění - tzn. i lidé z regionů jako Ustecký kraj nebo Moravskoslezský, popř. Karlovarský. Max. vám to tak řekne o propustnosti a nižších nárocích všech stupňů škol u nás, pokud ty počty úspěšných rostou - CERMAT letos, připomínám, musel z obav před tím, aby to žáci zvládli, snížit náročnost testů pro přijetí na střední školy.
        Jediný obraz o stavu kompetencí absolventů u nás vám dají jen zaměstnavatelé, u některých profesí (pomáhajících) pak statistiky úmrtnosti vinou selhání lidského faktoru, popř. zvýšeném výskytu duševních nemocí, pokud by už byli v praxi ve vyšším počtu terapeuti na juniorních pozicích, jakože se počty absolventů oboru psychologie, psychiatrie budou muset zase uměle zvedat, stejně jako tomu bylo u zubařů a bude muset být i u mediků, z čehož mám největší hrůzu (stárnutí populace zejména praktických lékařů u nás).. Popř. vám o stavu kolokvia mladých řeknou ty srovnávací mezinárodní PISA testy, především o té skupině, která je dělá nejhůře tedy..(zdali se početně snižuje nebo zvyšuje)
        Na tohle vše by měla myslet ale reforma školství a zdravotnictví u nás. Jediné dvě, btw, které nebyly touhle vládou uskutečněny a netuším proč..Asi aby nechali něco nástupcům, jde ale o dva zásadní rezorty v rámci správy moderního státu právě..
        Asi není úplně ideální, když se na vysokou už dnes dostane kolokvium děvčat z hnojárny a nejde přitom o Vysokou zemědělskou.. podle mě ty nároky na vysokoškoláky u nás zkrátka klesají a musí se to ukázat i v praxi, doufám, že ne té mediků nebo psychiatrů, psychologů, stomatologů.. spíše než na Západ se tak blížíme tomu stavu školství na Slovensku..

• Stehlíková před třemi lety na svém blogu
      na Zemanovu adresu mimo jiné uvedla, že abstinování prezidenta
      v nemocnici vedlo k náběhu na delirium tremens. Zmínila také metabolický
      rozvrat kvůli alkoholické jaterní cirhóze, trvalé poškození mozku či
      skokové zdementnění.

Její právní zástupce Artur Ostrý při projednávání
      žaloby také připomněl zprávy o tom, jak měl Zeman vidiny o „pavoucích,
      kteří lezou po zdi a padají jim nohy“, případně o Zemanově jednání
      s maďarským premiérem Viktorem Orbánem, kterého oslovoval Andreji
      a mluvil na něj rusky.

Odvolací senát s odůvodněním soudkyně souhlasil
      a Vejnar připomněl Zemanův notoricky známý výrok, že „třetina obyvatel
      této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní
      nebo alkoholik. Zhruba polovina této země má podprůměrný intelekt“.

zdroj: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-stehlikova-se-zemanovi-omlouvat-nemusi-40494386

tohle patří tematicky tady.. k tomuhle asi nic, jen tedy, že se nejedná o výrok Milouše, ale právě Cyrila Hoschla, který tohle prohlásil těsně po revoluci právě a Milouš to rád po něm opakoval, a to hned několikrát.
      Jen bych ještě dodal, že část z těch inkluzivních je na ketaminu, anxiolyticích, antidepresivech nebo rovnou na alkaloidech jako třeba kokain.. což v kontextu s tímto chudým intelektovým základem, ne nutně tedy v kombinaci s alkoholem, působí osobnostně v tom eteru jako smrticí koktejl, a žene tyto do sfér, kdy už těmi svými nezvladatelnými stavy opravdu obtěžují okolí a neschová už to právě ani ta Goffmanova fasáda a naučené chování - působí zkrátka jako rámcoví blbi. Odstranit z veřejného prostoru je pak má ta nová AI.. viz text výše.

• https://www.idnes.cz/hokej/nhl/matej-blumel-dallas-nova-smlouva.A240622_094540_nhl_mama

je to dobrý kontrakt?? mně se moc nezdá, vzhledem k jeho výsledkům.. určitě bych uvažoval o změně manažera.. :)

• https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-hamas-utok-7-rijen-zacatek-valky-v-izraeli-rekonstrukce-minutu-po-minute-261866

a tady mám něco pro právníka Milana Mikuleckého (novinář mu to připravil do spisu) do obhajoby vůči žalobě Tomáše Kluse, který tenhle článek tohoto šikovného, mladého novináře může reflektovat také se svým myšlením a narcismem obecně a spíše než se soudit v záležitosti, v níž jsou fakta jak na straně bezpečnostního experta Milana Mikuleckého, tak tady tohoto mladého novináře, vyhledat konečně psychiatra, podobně jako to udělal i kolega Jablonský (jak zmiňuje jeho expřítelkyně v těchto dnech v médiích, kterou napadl, a taky se mi odborně nezdál..), popř. by měl udělat Mirai Navrátil.. Já bych mohl rovněž povídat a nechtěj, abych povídal..
    šedá zona čs. šoubyznysu..

odkaz tedy na článek na novinky.cz  o soudu Kluse s Milanem, musíte si vyhledat, v URL je označení užitečný idi.ot, proto mi to tady nejde zkopírovat a především odeslat. Pokud bych "užitečného idiota Kluse" pak vytečkoval, pak vám zase ten odkaz nebude fungovat = nedomyšleno tady tiscali, mám-li seriozně označovat zdroje..

• no to zírám... Psal jsem, že bude rozhodující pro zisk titulu, který z těch nej týmů u nás ztratí s těmi dalšími sedmi silnými týmy a Slavie už ztráta na Slovácku, které nahoře rozhodně nečekám (úzký kádr + budou mít problémy v obraně).  Slavie měla smůlu, že na Slovácko narazila na začátku sezony, kdy je ještě v plné palbě, bez zranění..
    Ale Slavie vůbec nehrála svou hru, úplně zírám, jak málo Slovácku na ten bod stačilo.  😯Jen rychle přistupovat ke slavistům a nebát se hrát dopředu - podržet tak míč.
    Liga bude hodně zajímavá, proto jsem psal, že těžko odhadovat, kdo si letos sáhne na ten pohár. :) zvláště, když kartami budou míchat nahoře i týmy jako Slovácko

• Petr Fiala jako agent Státní
    bezpečnosti (StB) s krycím jménem Fialka? I takové zprávy kolují českým
    internetem. Již několikrát vyvrácenou dezinformaci naposledy šířila na
    svém účtu na Facebooku havlíčkobrodská buňka Komunistické strany Čech
    a Moravy.

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-nejnovejsi-techniky-dezinformatoru-crowdfunding-penize-262243

ono to ani nedává smysl, aby do svých řad (StB byla součástí KSČ) KSČ Havličkův Brod lákala jimi nenáviděného Petra Fialu.. Ale klasické komoušské /ne/myšlení.. :)
    Těchto failů bude ale děcka na netu přibývat s blížícími se volbami příští rok. Udělejte si obrázek, kdo by vám tady měl vládnout v budoucnu, protože Andrej by s nimi koalici bez problémů udělal, stejně tak s tou komoušskou buňkou SOCDEM soudružky Maláčové, které už přál ke zvolení. Připomínám taky, že soudružka Maláčová pojmenovala syna Gustav a netají se tím, že to bylo po vzoru Gustáva Husáka, který tady v 69. roce opětovně zavřel hranice a lidé nemohli na Západ. Bylo to přímo na jeho příkaz..
    Takhle komunisti lhali vždy za totality.. čiže fakt bacha, ať si tady tu svobodu nenecháte vzít.

• 300tis Čechoslováků uteklo na Západ před těmihle Gustovými manýry. Komouši dali hlavy dohromady následně a že je budou stíhat. Nakonec od toho ustoupili, pač šlo o spousty lidí, kteří se na výzvu nevrátili zpět a Gusta s KSČ šli cestou tvrdé železné opony směrem na Západ.
      Tak ať nedopadnete tady stejně, historie se opakuje, hlavně, pokud má někdo takové lidi jako vzory (soudružka Maláčová, o konečné nemluvě, ta na té totalitní myšlence vyloženě doma vyrostla)

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-jestli-prijde-mourinho-nevim-tyhle-spekulace-fotbal-nici-podivoval-se-trener-karvine-5029069

že je primátor Wolf zároveň majitelem Karviné, to je taky spekulace?? To mám přímo z Karviné, od vás potvrzeno.. 😂  tímhle si kazíme politický produkt?? Je to střet zájmů, prohlasovává si peníze přes zastupitelstvo pro karvinský fotbal, třeba na úkor jiných sportů, projektů ve městě.. Tzn. na svou soukromou záležitost, kterou financuje z rozpočtu města.. Co tohle, kolego Bielane. Někdo by neměl hovořit do médií, pokud nemá patřičné IQ pro to něco čtenářům sdělit, což pak přímo úměrně souvisí i s jeho kritickým myšlením, a to se nebavím o morálce, protože psychosociální vlivy z rodiny, které na kolegu Bielana působily přes jeho rodiče, nechci posuzovat. Proto to svádím jen na tu biologickou složku jeho osobnosti.
    Na Mourinha by musel ten váš socan nejen protizákonně prohlasovávat peníze pro tuhle svou soukromou (výdělečnou) aktivitu (prodáváte hráče, inkasujete ze vstupného, od sponzorů, karvinský klub není tedy příspěvkovou organizací, je to klasická právnická osoba), jako to dělá doposud, ale ještě se spřátelenými firmami navyšovat ceny tendrů u městských zakázek (třeba IT nebo stavebního charakteru) s tím, že se o ty "přebytky", nad rámec té faktické legitimní ceny za tu zakázku, která odpovídá cenám běžným, šábne s takto "spřátelenou firmou" a on ten svůj tzv. podíl (zase ze státních peněz přerozdělených krajům ze státního rozpočtu) z téhle lumpárny pak použije na ten plat Mou. Tohle by musel navíc dělat do konce své politické kariéry, abyste si to mohli pšonci dovolit..
    Majitelé Bohemky Poláci, vy Poláci, ty rozdílné výkony obou poločasů, policie už to určitě šetří, pač to bylo tak okaté, že žádný policajt, který dělá na organizovaném zločinu, není rád, když z něj dělá někdo jako tady kolega Bielan prostě vola.. Poškozuje to jenom vás, a vy potažmo poškozujete ten produkt - fotbal.
    Pak jste navíc za týden, v téhle super formě otočky z Bohemky, dostali čtyřku v Pardubicích, čiže kolego pohádky budete mít pravděpodobně možnost vykládat na policii, až si vás budou předvolávat. Tohle byl fix přímo neuvěřitelně drzý.. Buď jste to dohodli o půli, nebo to mělo souvislost s nějakou tzv. sázkou - poločas/zápas.. Moc chytré to ale nebylo, pač ten rozdíl mezi vámi a Bohemkou v 1.půli byl asi takový jako za týden mezi vámi a Pardubicemi, které vás ale nešetřily..
    Ne ti, kteří to rozkrývají, ne ti, kteří na to upozorňují. Fakt máte moc málo rozumu někteří v tom fotbale tady..

• jinak tohle je ten Putinovský východní model politikaření - přes sport ve městě (státě) si kupovat hlasy voličů. Akorát to je tak nějak za peníze ze státní kasy, nikoliv za peníze soudruha primátora Wolfa.. vy se té demokracii a západnímu myšlení fakt tady nenaučíte. Ale Karviná je zase moravský skanzen komunismu, kdo se tam kdy byl podívat. Kdyby Wolf raději investoval do nějaké urbanistické koncepce města, aby nepřipomínalo i po 35 letech od sametovky bolševický koncept stavitelství.. V tomhle mu může konkurovat snad už jen Most a Chomutov..
      Vy socani umíte jen plundrovat rozpočet nabobtnalý z vysokých daní a přerozdělovat z něj na kraviny, hlava nehlava. Počítat vás nikdo nikdy nenaučil. Proto i ty kluby vedete, jak je vedete, pak to zachraňujete takovým způsobem jako na Bohemce. Navíc sypat tohle do tak nebonitního podnikání, to už definuje právě toho socana..

• Když odkulhal z derby se Slavií a později se ukázalo, že si
    ze souboje odnesl zlomenou kůstku na noze, trenéru Priskemu muselo
    zatrnout. Třeba ho i napadlo, jestli bez režiséra, který neustále
    skenuje prostor kolem sebe, nebude titul v ohrožení. Předtím o
    Kairinenovi básnil: „Je vždy na správném místě, těží ze silné levačky,
    umí dát skvělou průnikovou přihrávku, přenést hru i vystřelit z dálky.“ A
    takové kombo v české lize jen tak nenajdete.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/idealni-sestava-sparty-pocet-minut-trener-brian-priske.A240515_152019_fotbal_min/8#space-a

já ho mám hrozně rád. Na šestce takového elegantního hráče jen tak nenajdete. Brian to řekl přesně, tohle v něm vidím i já od samotného počátku, ještě bych dodal, že má i vynikající centry - standardky, rohy, to jsem u šestky snad ještě neviděl. Sparta - Rosovi, Tomášův brácha tam dělá myslím šéfa scoutingu, je s Plzní nej ve scoutingu. Trefit zahraniční hráče tak, aby takhle zapadli i do týmu, to není vůbec jednoduché.
    Spartě jen stačí teď vhodně doplňovat. Já bych tohle přestupové určitě nepustil ještě Viťaze, pokud odejde Krejča, což určitě odejde. A zkusil přivést stopera, určitě zvenku, pač v lize nikoho pro tak silný tým, jaký nyní Sparta má, nevidím.. Aby se zapracoval, až za rok Viťaz třeba odejde. Vydrys může zaskočit, ale bude dobré ,když se ještě nějaký lídr najde. Sparta je fakt silná jinak ve všech řadách. Odchod Krejči je sice určitě oslabí, ale jsou tam další lídři, příští sezonu tohle třeba čekám právě od Viťaze, pokud se ještě někdo neobjeví nový. To by mohla být jeho sezona ten příští ročník. Neměl by nikam spěchat, protože dostane více šancí a prodá se do lepšího klubu, i když zájem může být už teď.
    Šula asi taky Sparta neudrží, ale tam má varianty - mladé generační talenty Karabce a Ševu. Peša může mít lepší sezonu, Tuci ještě neřekl poslední slovo. Myslím si, že to není úplně výstřel mimo, líbil se mi ve 2 zápasech hned zkraje, ještě jsem ho nechválil, ale chápu, proč ho Rosa udělal. Potřebuje čas, někdo potřebuje tu aklimatizaci holt půl roku.. Souaré by se jim hodil nalevo s Rynešem, ale Ada byl rychlejší. To bude opravdu elitní hráč ligy, psal jsem to dlouhodobě, Ada s kolegou Kolářem ho sledovali taky, i díky asi asistentu Trousilovi.
    Sparta fakticky vyhrála zaslouženě, říkali to i dnes Poláci v přenosu, podle mě je odskočená nyní tím zahraničním scoutingem + doplňováním z mládeže, mají už i velmi silnou lavičku, ale to podle mě Plzeň začíná mít taky a měla dlouhodobě.
    Jsem zvědavý na Slavii, protože jim stárnou klíčoví hráči, které budou muset nahradit - Holeš, Jurečka, Ševčík, dobrou sezonu neměl zase Zafeiris, těm scouting teď nejde. Ale udělali dobře toho olomouckého krajního beka, ten se mi taky líbil, trenér Jílek ho dobře vytáhl, sledoval jsem ho dlouho, chtěl jsem ho do Baníku zase, stejně jako Souarého, pač Baník krom stoperu musí posílit i kraje, aby v těch pohárech něco uhrál.
    Jsem zvědavý, koho nascoutují toto léto. Popř. nový trenér - třeba Marcel Lička, zase hraje o titul v Sovětském svazu, ale může se chtít vrátit, kvůli bezpečnosti, i pokud to tam vyhraje.  A přivést si nějaké hráče, třeba z menších sovětských týmů - je tam plno Jihoameričanů, bude mít přehled.. Poslední kolo v Krasnodaru, jestli neprohrají, tak Marcel má unikátní bilanci na Východě. Každou sezonu vyhrál titul, nebo postoupil 2x do ligy s Orenburgem. Mourinho východu :) nebo spíše Xabi Alonso, pač Marcel je klidný typ po Vernerovi. Ale je z něho výborný kouč, jsem na tu jeho kariéru zvědav, podle mě by mohl i do špičkového západního klubu už teď z té Moskvy, bude to zajímavé, kdyby mu dal Baník nabídku, jak by se rozhodl, jestli srdcem nebo rozumem. :)
    Baník by potřeboval do Evropy už trenéra, který si postaví tým i na další sezony. Pavel tam asi nevydrží 5 let, nyní se podle mě hodí změna. Udělal kus práce, ale bude mít nové výzvy. Spoustu hráčů ale zvedl, ten pohár, který Baník DA, to půjde za ním. V 1. roce s tímhle týmem, tj výborná práce jak to konsolidoval. Ale Baník musí progresivně dál! :)

• navíc Marcel Lička už tam nebude mít výzvy, pokud by příští týden tu sovětskou ligu vyhrál, pač stejně nemůžou do pohárů kvůli té okupaci soudruha Putina a on má podle mě rozum a jen kvůli penězům by tam nezůstával, je tam kvůli sportovní výzvě. Podle mě, když to tam vyhraje, tak půjde jinam a doufám, že do Baníku v dlouhodobé koncepci, protože je to vynikající trenér už v takhle mladém věku, podobně jako byli Mou a je nyní Xabi.

• Igyho asi Slavie neudrží, což může být velký problém vzadu, pokud nemají už vyhlédnutou náhradu tedy.. U Slavie a Baníku jsem nejvíce zvědav na scoutingové léto..

• www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-po-ukonceni-valky-chce-fico-standardni-vztahy-z-ruskem-40491581

Sovětský svaz potřebuje EU, ale neplatí už DÁÁVNO souvztažnost, že by EU potřebovala Sovětský svaz. Vždyť se poslední roky snažíme od obchodování s ním, které je i tak omezené, díky nízkým možnostem toho, co může Sovětský svaz nabídnout, odstřihnout.To soudruh Fico zase promítá do tohoto výroku ten svůj soudružský, východní potenciál více, než faktickou ekonomickou nutnost. EU v současnosti už Sovětský svaz vůbec nepotřebuje. :) to by se v současnosti neinvestovalo do tranzitu z Terstu..

a momentálně se soudruzi a soudružky ze Sovětského svazu angažují u nás nějak takhle - viz. video soudružky se sovětským přízvukem, který by už měl vylekat každého i sebenaivnějšího důvěřivce. Je fajn, že si k tomu berou jako udičku Andreje, nabíhá si totiž poslední dobou na vidle toho Východu totiž neskutečně.. čiže bacha.. :)

https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-bezpecnost-babis-radi-s-investovanim-tak-kybersmejdi-oberou-duverivce-o-miliony-40491570

• Baník ale bude obezřetný. „Pokud bychom rozšířili kádr na, dejme tomu,
    sedmadvacet hráčů, pak je zde samozřejmě nebezpečí, že kdyby se nám
    nepodařilo postoupit v poháru dál, ideálně do základní skupiny, byl by
    ten kádr pro ligu až příliš široký,“ řekl Mikloško v rozhovoru pro klubový web.

no to je samozřejmě údělem podnikání v pozici rizikového manažera.. Pokud neriskujete, což představují ty investice, pak nemůžete být úspěšným nebo maximalizovat zisk, tzn. postoupit co nejdále.. Manažer musí být prozíravým, ale ne opatrným, protože tam ztrácí pak tu odvahu i riskovat, být o krok před konkurencí, zkrátka tah na branku a kolega Mikloško se pohybuje v pozici rizikového manažera právě, fotbal není pasivním byznysem. Proto když něco rozjíždíte, dobré 2 roky jste ve ztrátě, což nepřijde dnes divné už ani finančním úřadům. Ale pokud jste ve ztrátě déle, pak už vám to nejde, děje se něco špatného, nemáte ten tah na tu branku, a to v tržní ekonomice znamená, že jste níže a níže v tom potravním řetězci konkurence, až skončíte v likvidaci v těch nejhorších případech.. anebo ve své funkci. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit