Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://infotbal.cz/prvni-letni-posila-baniku-s-bohemians-jedna-o-prestupu-prekopa/

paráda. :) on může být ještě lepší pod kvalitním trenérem, si myslím. V Baníku to ukáže ještě pár let. Navíc je to vedle Tanka, Bouly, obránců jeden z mála bojovníků, Baník tam potřebuje dostat ještě více takových hráčů, aby ztrhli v zápase ostatní, taky kvalitní, ale tišší typy - Buchtiče, Holziho třeba.
    Baník už ale posílil - Holzi je výborný na křídle, ale potřebuje ztrhnout, jinak je to šikovný, kvalitní hráč, hodně nebezpečný těmi výpady do vápna. Tohle třeba nehraje Kpozo zatím, přitom na to má výbavu, Holzi by ho mohl k téhle hře dotlačit, tu jejich spolupráci čekám nalevo... Plus napravo přišel ten kluk z Libe, stejný případ, taky ho tým musí ztrhnout k max. výkonu každý zápas. a mohl by být posilou, bývalý reprezentant.
    doufám, že ty trejdy teda ale nekončí. :D

• https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/teplice-zmeny-v-kadru.A240617_104917_fotbal_rou

řekl bych si Teplicím o Knapíka za ty dva - Takacse a Harušťáka, klidně i s doplatkem 7 mio. :)  pak už bych přihazoval jen bonusy z jeho příštího prodeje. Popř. jim ještě přidal hráče na hostovačku s podílem na jeho platu, Baník má hodně mladých, zajímavých hráčů.. tohle by měl Baník zkusit vydealovat, pokud se zhlédli v Teplicích v tolika hráčích Baníku, Knapík je za mě totiž hot mezi stopery v lize.. ;) a na stoperu Baníček tlačí enormně bota..

• a škoda, že neudělali Köstlíka (to je jediný hráč z obrany Bohemky, kterého bych si krom toho nechal, jak už jsem psal - dobrý dopředu i dozadu), který už nechtěl být v Bohemce, ten by vzadu Baníku taky pomohl, je ještě navíc i v dobrém věku. Takhle si ho stáhl trenér Smetana do Ružomberku a zase to tam posílí

• a má to být pro 5 milionů obyvatel tenhle vyloženě realisticky pojmutý mrakodrap. :)

• Baník by mohl ještě zkusit udělat na revanž Frýdka z Libe :) , kdyby jim Libe podepsal Hlavatého. Je sice po delším zranění, ale chytit by se mohl, mně se před zraněním v Libe líbil. Budou potřebovat ještě jednoho tvořivého hráče za Eweho. Nebo zkusit Dennyho Samka, ten nemusí zase tolik stát, Pavel umí zlepšovat hráče, on je zajímavý hráč, ligu už si navíc v Hradci kdysi zkusil, úplně do neznáma nepůjde. Takové záložní varianty, když utekla možnost s Vlkanovou a asi i s Hlavatým.

• a že se Saudy by se kolegovi Mikloškovi, ale komukoliv z našich končin, obchodovalo náramně. :)  S těmi nemusíte vůbec vyjednávat, stačí se nechat mluvit a zjistíte, že vám ve finále nabídnou ještě více, než jste čekali.
    Ono se to přenáší i do dalších sfér plánování v tomhle umělém světě a souvisí to s podstatou jejich tzv. myšlení - vezměte si to jejich lineární město, které SNAD ještě staví a architekty byl přitom tenhle urbanistický plán zástavby městských aglomerací zavrhnut už snad před 100 lety, jestli si dobře pamatuji, už někdy před 1. světovou válkou.. :)
    Nyní vyšli Saudi s novým NÁPADEM. A sice, že V RÁMCI UDRŽITELNOSTI (ano, i arabská kultura už si toho 2. věku Průmyslové revoluce všimla a krom prvních staveb továren na elektroauta, které už v čajně nebo USA/Německu - Tesla - stojí dobré 2-3 roky a vyrábějí, přišlo tohle dále mnou popisované.. ) postaví, nevím jestli teď 120 nebo 160km - to není důležité v meritu té věci -  , obytný dům do nebes, celý součástí biodiverzity rostlinných druhů, což je taky zajímavé.. 
    Protože.. Pravděpodobně nikdo milým Saudům nevysvětlil, jak se mění podmínky v přechodu z troposféry do vrchních sfér atmosféry, a to už ve vyšších desítkách kilometrů nad zemských povrchem.
    Ty byty ve vrchní části toho domu budou asi za minimální nájem a pravděpodobně o ně nebude ani nějaký litý boj, protože nájemníci tam nebudou moci téměř vůbec větrat, účty za topení se pěkně prodraží. Už někde v 80km té vrchní vrstvy atmosféry totiž máte takové teploty, že to je děcka na kožich. Oni chtějí ještě výše.
    Letos má stát 2km tohoto přírodního a architektonického zázraku. Kdyby dnes vycházel ještě můj za studií oblíbený časopis světových zaručeně pravdivých stories -  HROM, vystačí si popisovat už jen východní svět mystiků - tedy o nápadech Arabů, a soudruhů v Sovětském svazu a čajně a fakt už nikdo nepoznáme, co je ta fikce..

A to Arabové byli v 10.-11. stol. jedni z nej obchodníků na světě.. těžko říci, kde se to historicky zlomilo.. :)

• https://infotbal.cz/neprijemne-prekvapeni-pro-banik-propasl-ewertona-slavia-obdrzela-vyssi-nabidku-ze-saudske-arabie/

jestli tomu dobře rozumím. Baníček mohl mít Eweho za 25 mio, ať už by s tím Slavia souhlasila nebo ne?? No pak ho mohl prodat on do té Saudské a vydělat balík. Tomu nerozumím, proč tu opci neaktivovali, i kdyby v Baníku nezůstal..

https://infotbal.cz/do-baniku-se-vraci-holzer-a-chce-take-prekopa-z-bohemians/

tomuhle rozumím ale dobře, Prekopa jsem Baníku taky doporučoval, to by byl dobrý deal, zajímavý, bojovný hráč, umí rozhodovat zápasy, přinese důraz okolo vápna, něco jako Vasil charakterově do týmu, lídr.
    Holzi musí ale na křídlo, nikam jinam, dozadu on moc není totiž stran bránění. :)

• Měl výbornou levou nohu, techniku, rychlost, ale nebyl fyzicky vyspělý a neřekl bych tehdy, že tak vystřelí,“ přiznává Stýskal.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/slovacko-odchovanci-sadilek-kovar-matej-jurasek.A240614_101927_fotbal_ald?zdroj=cxrecs#cxrecs_s

trenér myslí asi u Davida Juráska kopací techniku, to souhlasím. Ale individuální techniku nemá zase tak dobrou a mít ji, tak se podle mě prosadí už v tom Portugalsku, pač je to tam samý Brazilec a hraje se tam hodně na jednoho a od těch krajních beků se to chce ten přechod přes hráče do vápna právě.

• https://infotbal.cz/vasulin-uspesne-prosel-zdravotni-prohlidkou-ve-viktorii-plzen-hradec-kralove-za-nej-dostane-dva-hrace/

Vašulína už Baník nezíská... je to vše příliš pozdě, tyhle zájmy - o Hlavatého, Vašulína i Vlkanovu. Tihle už měli být v Baníku před rokem, dvěma, jak jsem psal už dříve ve výčtu hráčů, že bych je rád v Baníku viděl. Baník reaguje až nyní v tomhle přestupovém a už je bohužel nezíská. A moc takhle kvalitních hráčů, kteří by zvládli evropské poháry, navíc prověřených ligou, tady právě neběhá.
    U Vašulína už ale čekám třeba 2 roky, že přestoupí, podává stále stejné výkony, ještě se může posunout, ale už na něm mohli pracovat v lepším klubu, podle mě 1,5-2 roky ztratil. Mně se líbil už ve 2. lize, ale to jsem ho ještě sledoval.

• "Po
    dvě desetiletí ovládala Roland Garros trojka Nadal, Djokovič, Federer,
    ale tomu je podle všeho konec. V budoucnu čekám velký souboj o trůn mezi
    Alcarazem a Sinnerem.
    A byl bych rád, kdyby mezi černé koně patřilo
    i naše trio Jiří Lehečka, Tomáš Macháč, Jakub Menšík. Stále ale platí,
    že nejdůležitější je být zdravý.

V
    této antukové sezoně naši jen vystrkovali drápy. V Madridu Menšík
    porazil Dimitrova a Lehečka Nadala, Macháč v Ženevě Djokoviče. A myslím,
    že ve třetím kole French Open měl na to, aby vyřadil i Medveděva. To
    byla škoda."

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/nazory-komentare-smece-jana-kukala-zda-se-mi-ze-vondrousova-nehraje-s-chuti-obhajoby-ve-wimbledonu-by-se-ale-nemela-bat-5029978

tohle jsem psal taky, mám stejný názor jako tenisový expert a trenér pan Kukal.

• „Ve věku 21
    let je lepší než Federer, Nadal i Djokovič,“ chválí ho McEnroe. „Snad
    se bude dál zlepšovat, i když už je dobrý ve všem.
    A nejvíc se mi na něm
    líbí ten jeho úsměv. Carlos přináší na kurt radost ze soutěžení.“

Sám
    tenista po finále o možném překonání Srba prohlásil: „Teď o tom nemůžu
    přemýšlet. Uvidíme, kolik grandslamů budu mít na konci kariéry, na 24 se
    snad můžu dostat. Ale teď si chci užít svůj třetí.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/roland-garros-finale-pariz-carlos-alcaraz-vitez.A240609_200231_tenis_ten

to, co jsem psal výše, článek jsem dočetl až teď. souhlasím s Johnem.  A na tom vyjádření, že nemůže přemýšlet o tom, jestli těch 24 slamů Noleho zvládne překonat, jde zase vidět, jak je zralým. V jeho věku jsem nebyl teda takhle mentálně vyspělým. Alien.. Doufám, že se jednoho dne neprobudím a tenhle Carlitos nebude najednou pryč..

• Vzhledem k tomu, že Španělé platí zejména za vynikající
    antukáře, je trochu paradoxní, že Alcaraz dobyl nejprestižnější oranžové
    kurty až jako poslední.

Ale
    tento fakt jen potvrzuje, že typickým borcem pro nejpomalejší dvorce
    rozhodně není. A proto také míří mezi absolutní velikány.

„Vždycky
    jsem chtěl být jedním z nejlepších tenistů na světě. A k tomu musím
    hrát dobře na každém povrchu, jako to uměli Roger, Novak a Rafa,“ zmínil
    legendy Federera, Djokoviče a Nadala.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/roland-garros-finale-pariz-carlos-alcaraz-vitez.A240609_200231_tenis_ten

no to paradox teda je.. :) taky jsem čekal, že Pohár mušketýrů bude mít Carlitos doma ve vitrince jako první. A mít ho mohl. Jestli si pamatujete, Djoko byl úplně vyřízený v tom jejich vzájemném zápase na Roland Garros, ale Carlitose chytly křeče, že nešlo hrát. Jinak to vyhrál už tehdy, tvrdím. On je na antuce těžko k poražení, pokud ho nelimituje zdraví.
    Ti titánové byli bez debat nej generací tennisu, ale Carlos je ještě před nimi tím, jak láme ty rekordy, v jak nízkém věku ty úspěchy už dosáhl. Vždyť mu chybí už jen 3 ty nejcennější trofeje a mohl by skončit, bude mít vše nejcennější, včetně toho poháru Next gen, ten turnaj někteří jeho konkurenti ani neabsolvují, on ho vyhrál hned napoprvé. :) Z toho olympiádu má za měsíc na stejných kurtech jako nyní, Turnaj mistrů na konci roku a Australian open to může v lednu uzavřít a vstoupit ve 21 letech do Síně slávy, jak to říkal Alex Zverev, když mu gratuloval, že tam určitě míří.
    Roger nebyl antukář jen na doplnění právě, Rafík se naučil na betonu až někdy okolo 28-30 let, jediný Djoko se mu blíží, ten byl taky všestranný od přírody, ale pořád je dost daleko díky tomu věku, ve kterém Carlitos září, protože to chce mentální nastavení, což je základem tennisu (hlava). V tom jsem ho obdivoval nejvíce, měl už to v 16ti letech, když porážel na antuce Ramose v jižní Americe a další podstatně zkušenější hráče, jako by nic..
    To jsem si říkal, že žiju v krásné době - jedny multigenerační legendy za sebou zavřely oponu a přišel ještě někdo více magic, za což si může ATP marketingově gratulovat, stejně jako za Jannika, u kterého jsem rád, že ten talent taky už pod Darrenem a jeho týmem potvrzuje. Už jsem kdysi před 4-5 lety psal, že zápasy těchto dvou vejdou do dějin tennisu stejně jako ty mezi Rafou, Rogerem, Nolem a Andy Murray, což se potvrzuje. Sám Carlitos říkal, že je to pro něj nejtěžší soupeř a hrává s ním nejtěžší zápasy..
    Jsem zvědav, kam až ty rekordy bude posouvat, vydrží-li mu zdraví. ale už teď je legendou, v podstatě každý ten rekord, který do téhle chvíle udělal, tak půjde těžko překonat věkově.. Teď je výzvou doplnit ty 3 zbylé poháry a pak už ten rekord Noleho na tisícovkách, kterých vyhrál snad přes 40. :) to bude mít Carlitos, co dělat. A samo překonat počet grandslamových vítězství, což taky není nereálné zapsat jich 25. Snad se ještě někdo jako Jannik objeví, aby mu nebylo vyčítáno, že byl příliš dobrým ve své době, neměl dostatečnou konkurenci, proto těch 25 slamů má.
    Ale hlavní je, že ho tennis zase baví a může bavit lidi, protože on je fakticky alien, má všechno, to jsem nikdy u žádného hráče neviděl.. promítal jsem ho x kamarádům, i mimo tennis, že to je zázrak, teď na něj koukají i ti, kterým sport moc neříká, věnují se strojařině, fyzice, vědě, což je úúplně mimo jejich záběr - hrají max. šachy nebo turistika. Zkrátka tyhle zázračné muchachos nejen tennis potřebuje.
    navíc je to fajn člověk, rodina je super, zázemí lidí okolo něj jsou suproví lidé na první pohled, Juan Carlos Ferrero inteligentní chlap, což bylo vidět i na jeho herní inteligenci, připomínal mi MIloše Mečíře tím pohybem, akorát obouruč, měl jsem ho fakt rád, hodně technický hráč s x variantami servisu - teď to předal Carlitosovi, má jich snad 15. Ale mně se líbilo více Španělů - Rafík samo, Bruguera, Alex Corretja, líbí se mi, že ta jejich tenisová škola je postavena na výborné technice, fyzičce a pestrosti hry. Ne nadarmo mají tolik legend tennisu, možná i nejvíce na světě.
    A mám to tak, protože si myslím, že opravdu kvalitní hráč se pozná jen na antukovém povrchu. :)  tam vás to donutí ukázat vše z úderového rejstříku, fýzy, mentální odolnosti, protože to tam bývají i maraton zápasy.

• "O tom jsem věděl. Hned po semifinále jsem si to zkontroloval
    na telefonu,“ prozradil. „Není to sice něco, nad čím bych chtěl před
    finále přemýšlet, ale znamená to, že hraju dobře na každém povrchu, což
    jsem vždy chtěl umět.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/alcaraz-zverev-finale-roland-garros-preview.A240608_205808_tenis_ikuc

tak Carlitos je ještě vůbec nejmladším hráčem, který kdy zkompletoval finálové účasti na všech nejdůležitějších grandslamech sezony, to jsem taky zvědavý, jestli někdo někdy překoná, protože to bude muset být zase komplexní hráč. Jak jsem o něm kdysi psal, že on má hru na všechny povrchy, i tím, že je komplexním právě, tak se to nyní potvrzuje. Může mít velice brzy všechny nejcennější poháry, které jsou v tennise k mání.
    Alex je už po těžkém zranění zpět. Psal jsem, že to bude taky favorit antukové olympiády. Ta momentálně vévodící pětka světového tennisu - Djoko, Carlitos, Jannik, Meďa a Alex, o které jsem zase psal před 2 lety, že to budou tihle a ještě se dotáhne i ten Alex po tom svém těžkém zranění, tak ta už bude mít přes 2tis bodů náskok před 6. hráčem v pořadí ATP, což ukazuje na jejich dominanci na každém turnaji, tzn. i konstantnost jejich výkonů v sezoně.. Jsem na ten zápas zvědav, ale na antuce by měl mít Carlos, pokud je zdráv, navrch nade všemi na světě. Tou pestrostí hry, možností doběhnout cokoliv díky jeho rychlosti a skluzu k míčku, by tohle měl být ten přeci jen jeho dominantní povrch.. :)

• https://www.sport.cz/clanek/tenis-lehecka-o-svem-zraneni-nenapadlo-me-ze-to-bude-tak-zle-ale-porad-muzu-stihnout-wimbledon-5029807

držím palce, ať stihneš i Wimblas, Jiříku. :)  Hlavně to ale pořádně doléčit, ať se to nestane chronickým! Záda jsou v tenise nejdůležitější podle mě.

• https://www.idnes.cz/sport/tenis/semifinale-roland-garros-2024-sinner-alcaraz-ruud-zverev.A240607_091750_tenis_kazdt

teď nevím, jestli by Carlitos neměl vynechat Wimbledon, který už beztak vyhrál, připravovat se na antuce, odpočinout, aby si došel i pro olympijského šampiona. To je na zvážení týmu. Má totiž dost zranění poslední dobou a teď je to fakt hektické i se změnami povrchu, nevím, jestli by nebylo lepší zvolit klidnou přípravu, zůstat na antuce, tím získat i výhodu před ostatními, kteří se budou muset přeorientovávat zase z travky zpět na antuku v šibeničním čase. A olympiáda je cenná, zase tak často se nehraje.
    Tak aby to měl v portfoliu pohárů nejlépe vše už v lednu příštího roku i s Australian open. Pač letos čekám krom útoku nyní ve finále na pohár mušketýrů, taky to zlato z olympiády + už i vítězství na Turnaji mistrů. A mít ve 21 letech vše, to by byl rekord, který tady zase nikdo tvrdím už nikdy nepřekoná, stejně jako ten, kdy se stal Carlitos jedničkou v pouhých 19 letech. :)  obrovský talent, ale to píšu stále, už od 15-16 let, nikdy jsem takového juniora neviděl a už asi ani neuvidím..
    Táta mé kamarádky, který nekouká na tennis, tak sledoval dnes celý zápas a napsal mi jen sms - to je ďábel! :D   zase to pěkně rozjel, už je to zase ten starý Carlitos. Musí být zdravý a ty zranění má už brzy, je třeba odpočívat a upravovat program tak, aby hlavně dostal do sbírky všechny poháry co nejdříve a už hrál v klidu jako legenda tohoto sportu. Juan Carlos ale ví, co má dělat, vždycky to byl inteligentní chlap, proto má takové úspěchy takhle brzy i jako trenér. Měl jsem ho rád už jako hráče s tím jeho úderovým rejstříkem a hodně variacemi v podání, to vše předal Carlitosovi. :)

• Mimochodem, podle zpráv za něj
    španělská Girona nabízí dokonce 12 milionů, což jen ukazuje, že ceny na
    Transfermarktu jsou doopravdy orientační.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-krejci-za-ctvrt-miliardy-kolega-z-obrany-stoji-jeste-vic-titul-sparty-zvedl-cenovky-5029711

a hlavně tohle nejde absolutně nacenit tam, kde jsou přítomny dva právnické subjekty s vlastními představami o konečné ceně za hráče. Někdy je limitují i jejich vlastní možnosti, nebo finanční stropy - Sparta třeba jde správně cestou, že nedá za hráče cokoliv..to si Rosa dobře nastavil jako manažer.
    je dobře, když se o tom, co píšu, přesvědčí novinář sám, má to pak větší vypovídající hodnotu v článku, který publikuje, protože se může za ten nyní již svůj názor i postavit. :) transfermarkt je opravdu analyticky něco, co si tady můžete založit kdekoliv v redakcích, třeba jen pro potřeby českých lig. Označení specializovaný, jak jej uvedl autor článku výše, je pak tedy na místě. Prestižní nikoliv, pač se pletou prostě často..a dost často o raketu, jak vidíte..

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-slavia-i-plzen-na-lovu-druholigova-kometa-ma-namireno-mezi-elitu-5029619

tohohle mladého Svátka, jak jsem psal, ještě s jedním 18letým klukem z Líšně sleduji taky. :) tak mě Slavia i Plzeň s Libe předběhly, ty už ho mají na scouting sheet. :)

• Co tenhle zlatý úspěch znamená pro celý český hokej?

Je
    to závazek do budoucna, když teď vidím, jaký to má ohlas a jaký je
    o hokej zájem. Musíme ho využít a začít pracovat ještě intenzivněji,
    hlavně aby nám zbytečně neodcházeli mladí kluci do zahraničí.
    Potřebujeme pro ně vytvořit program, který má smysl a logiku. Prostředky
    na to určitě budou. Nechci říkat, že je hokej u nás číslo jedna,
    protože s fotbalem je na tom podobně, ale teď cítím, že to je prostě
    jednoznačně národní sport.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-chemie-se-z-knizky-vycist-neda-tym-na-ni-stal-vi-rulik-prezident-na-nej-udelal-dojem-5029646

fakt to tak vadí, když mladí kluci odchází do těch juniorských zámořských soutěží? Nikdy tady nebudeme mít tak kvalitní juniorskou soutěž jako ty univerzitní zámořské ne? pak je lepší, když se měří s nejlepšími ve své kategorii a zrají na Západě ne? Podobně se vyjádřili i agenti nedávno. 
    Vždyť MS 20tek s Radimem vyhráli coby vícemistři kluci právě ze zámoří. Nyní nám dost pomohli kluci z NHL, z těch zámořských juniorek je to podle mě do NHL taky blíže.
    nechal bych tomu volný průběh, pracoval tady na juniorské soutěži, aby šla kvalitativně nahoru, kluby měly peníze na kvalitní profesionální trenéry, školy pracovaly s kluby, aby tam bylo i to vzdělání ruku v ruce se sportem. Ale ty odchody do zámoří těch nej jsou podle mě přirozené a vyústěním kariéry mladého hokejisty - aby se mohl ještě zlepšovat, musí už na vyšší level než co mu dá juniorská liga tady, to mi přijde, že dává smysl..
    a víme, že velmi málo čs. extraligových klubů zařazuje mladé kluky byť jen do 4. lajn. POkud to dáte jako povinnost pro všechny kluby do rules contest, pak to, co říká Radim výše, bude mít oporu. část těch nej juniorů půjde do ligy, ale část stejně odejde, protože to je už manažerské rozhodnutí toho hráče, rodičů, agenta..cest k úspěchu je vždy vícero

• https://www.sport.cz/clanek/fotbal-liga-mistru-don-carlo-si-muze-vychutnat-dalsi-doutnik-urcite-nepujdeme-spat-hlasil-po-rekordnim-triumfu-5029491

já Carla s Guardiolou beru, ale oba jsou pro mě až za Special one Mou, pač ani jeden z nich nedokázal zatím vyhrát pohár s průměrnějším týmem - pořád pracují v top klubech, s top hráči, top nákupy. Je to sice taky umění dát do kupy kabinu hvězd. Ale Mou ukázal tohle, i práci s málem, tam by mě museli oba ještě přesvědčit, že jsou schopni vyhrát Ligu Mistrů třeba s týmem jako Porto, a to hned 2x raději :) , popř. pohár s týmem jako AS Řím, kde budou mít k dispozici 15 kvalitních hráčů, tzn. nikterak široký kádr, na který jsou ale zvyklí z těch svých top klubů typu Realu nebo City, či Bayernu, AC Milan, kde mohli postavit málem dvě vyrovnané jedenáctky..
    Top trenéra dělá podle mě to, že umí pracovat s týmem, který dostane. V tom je Mou stále nedostižitelným na světě. :)

• Na zahozenou šanci reagoval větami ke
    svému boxu v češtině. „Nedostaneš žádné prize money. Za co taky. Smeče
    vůbec netrénujeme. To zase musím s něčím přijít já,“ seřval s nadsázkou
    svého kouče Daniela Vacka, což v lóži berounského tenisty také vyvolalo
    pobavené úsměvy.

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/tenis-machac-serval-trenera-primo-na-kurtu-na-penize-zapomen-5029485

😂😂 ještěže je Dan Zenon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit