Přejít na výpis diskuzí
Krvavé žně na Ukrajině přinesly mrtvé na obou stranách. Obama s Merkelovou odsoudili Rusko
2.5.2014 | Lucie Hyblerová
477 příspěvků
-
http://player.rutv.ru/iframe/live/id/21/showZoomBtn/false?time_play=0&isPlay=true&showPopUpBtn=false&showZoomBtn=true
Zde je vše skoro v přímém přenosu a není potřeba se zabývat zdejšími blitky. -
rozdíl mezi ukrajinským jazykem a ruským jazykem je jako mezi čecháčtinou a moravštinou,
( protože spisovnou češtinou mluví skutečně jen málo lidí) , ale přitom jsme z jednoho hnízda. Největší rozkol dělají ti, kteří absolutně nerozumí slovanské duši. a to jsou dnes ti, kteří vlastní bohatství poloviny zeměkoule a chtějí víc a kterým je osud jednoho národa zcela u (_!_), hlavně , že jejich banky mají zisky, a pro své zisky jsou schopni klidně vyhladit celé národy a prezident USA již dávno není představitel demokracie, ale pouze loutka v rukou těch, kteří mu zaplatili kampaň a od kterého se čeká, že bude plnit jejich rozkazy a bude se snažit ovládnout celý svět, aby bohatství celé planety patřilo vybraným 380 rodinám na této planetě, jak je již dokázáno. -
-
A ty rozumíš slovanské duši? Neuvědomuješ si, jakej říkáš nesmysl? Pokud bychom přijali, že duše může mít nějaké úrovně, tak čím dál víc na východ od nás, je ta duše nižší. A aby mohli být na něco hrdi, vymysleli širokou slovanskou duši. Pěkně děkuju. Čím dál od ní, tím líp.
-
-
můžete sám na sebe jako Slovana plivat jak chcete, není to v dějinách poprvé, i npor., Lukáš sděloval Švejkovi diskrétně - já jsem taky Čech...
-
-
-
Já vím velmi dobře jak to tam vypadá mám tam staříčka z manželčiny strany, nemajů co jesť tak chců k Rusku které je bohaté a je tam dobře.
-
Tak a máme co světový a i naši politici chtěli, občanská válka nedaleko od našich hranic. Výborně jen tak dál, už se těším jak hrdinní Banderovci budou ustupovat pod tlakem lidí kteří si pamatují a hlavně vědí co náckové v ukrajinském provedení dokáží k nám do vlasti a mi je přivítáme, hmm asi jen chlebem a solí. Armádu která by té chátře zabránila dostat se na naše území nemáme.
Ono mít v činné službě pouhých 16000 vojáků kteří ve valné většině brání kdesi ve světě demokracii to je teda síla vám řeknu. -
Mam dojem ,ze TECKA je dusevne postizeny a zrejme nedostava dostatek tlumicich leku.
-
Některé diskuzní"názory",svědčí o mentální labilitě prostých lidiček,ale i o tom je internet,který dává možnost všem HOMO SAPIENS.
-
-
Ale tečko-co se pasuje na psychologa, kterým celý Český brod opovrhuje, protože pořád se hádá, blbě kecá když dojde do hospody, vyhrožuje, a nyní tu bude poučovat a trousit moudra. Nikdo tě nikde nebere, to je malér, co. A o homo sapiens u tebe nemůže být ani řeč, když to tady někdo po tobě čte. To i cvičená opice by se vyjádřila lépe. Ty nejsi psycholog, ale psychopat tak si to přiznej a ber na to prášky, je to s tebou nesnesitelné.
-
-
Co pořád ten americký blb řeší napřed ať si zamete před vlastním prahem a pak ať poučuje druhé,každý si mele svou a stejně neustoupí teď už stačí aby tam Putin vletěl na ochranu svých obyvatel a je na problém zaděláno,měly je nechat ať vše vyřeší sami a možná by byl klid,Merklová má co nejmíň mluvit stejně ovládá Evropu ekonomicky a chce ještě víc proto ta její péče o Ukrajinu
-
Pod maskami ozbrojencu jsou ukryté černé huby tak at Obama nelže o ruských separatistech.
-
Je nejvyssi cas vystoupit s teto fasisticke bandy EU,ktere se nechaji smykat USA a Nemeckem
-
-
lido, už máš umytý nádobí, že tady tak plácáš?
-
-
Proruští pvstalci dnes ve východoukrajinském Slavjansku propustili tým evropských vojenských kontrolorů, mezi nimiž je i český podplukovník. Agentuře RIA Novosti to oznámil Vladimir Lukin, kterého vyslal vyjednat osvobození Vl.Putin na žádost Merkelové. Propuštěno bylo všech sedm důstojníků a pět členů jejich doprovodu.