Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že k mimořádným volbám absolutně NULOVÝ koaliční potenciá ANO dovede a že voliči zmoudří...
  • ODS by mohla výměnou za podporu požadovat nižší daně a méně regulací. Okamura zase tvrdší přístup k migraci. Takže by možná mohla mít ta vláda nějaký smysl. Spíš si ale myslím, že se bude jenom krást, dotovat ANOfert a šikanovat slušné lidi.

http://www.epshark.cz/clanek/178/babis-nadeje-a-obavy
    • Myslet znamená ho... vědět.Myslím že takové řeči mají minimálně rok čas.Ale český človíček bud všechno ví nebo a to častěji myslí a už své myšlenky bere za hotovou věc.
  • Opět Jégl,toho blbečka už ani nečtu,přisluhovače a pomatence.No-coment.Vždyt on svým článkem uráží a dělá voly z jednoho a půl milionů voličů.Tady se není k čemu vyjadřovat,snad jen na něj hodit slinu na cvoka.
    • ale čteš a komentuješ... *3*
      • Komentuji Jégla samotného ne jeho bezduché a stupidní objednané články.Přemýšlej a nežvan blbosti.
  • A proč by ho měli nechat?
    Když ho nikdo nemá rád! *1* *2*
  • Já bych vládu Bureše vylepšila aberantem Ovčáčkem, rusákem Nejedlým a kancléřem bez prověrky - kyrgyzským šmelinářem Mynářem. A je vymalováno. Proč hledat další odborníky???
    • Tak tak, padouch nebo hrdina, vždyt jsme jedna rodina.
    • A opilec Zeman by úřadoval v Alabamě *1*
    • A pozor, byla by to klidná vláda... byť je každý z jiného těsta.... přece se podporují na cestě k moci....Padouch padoucha prostě nepotopí.... ale s padouchy je lepší se přece nezaplétat *3*
  • https://www.youtube.com/watch?v=10XlA-jp89U
  • já jsem sypal vychovateli pro cigára a odměnou mě byl jeho úd v mé nenasytné řiti .
  • na vás stačí koblihář se samůrájem a havlárna je v ritititi !! *8* *1*
    • taková přiblblá vidlácká poznámka. To jsi se moc nevyznamenal.Mazej zpět do nory, mezi svoje.
  • Vyvat BaBiysch spasitel pro vogo milionoapůl na hranicy chuďobi dajtě koblyha vogo
  • andrejova kadi-můra sorošíky na-beton jest vytáčí ,hola hej , havloide od koryta rychle padej !! *1* *8* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit