Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • slušného důchodu je zastavit odliv státních prostředků různým příchozím strukturám.Britský premier to řekl na setkání trefně "chtějí něco za nic".Toto je klíčová věta i pro nás.Tady není místo vůle ani chuť přijímat a pečovat o nějaké skučící vandráky.O hordy mohamedánů kteří se u břehu EU zbaví dokladů a pak předstírají převeliké příkoří a útisk.Pro takové je místo výhradně ve stanovém čekacím městečku.Tam ať čekají až bude líp!Ale bez nás!
  • Na starý kolena je na co se těšit - bez zubů, bez peněz, skrznaskrz prolezlí chorobama...ale budeme mít mobily s velikejma tlačítkama....mě ty .urvy přidaly čtyři roky hákování...
    • Pokud jsi zdravotně v pořádku ta si po revoluci podej žádost o práci katovského mistra.Podle toho jak máš zde šestadvacet roků vládnoucí lumpy rád by jsi katovské řemeslo dělal s opravdovou láskou.
  • Jen si změním nick a hned jsem zpět.
    • Teď si mi to sebral z huby: )))
      • To jsem celej já. Ale jsem holka!

*1*
        • Ivane! Ty jsi hlavně zloděj nicků a holkofob. *12*

to že tu smrdíš pod desti nicky BTW Putine a podvádíš s hasovánm nemusíš pořád říkat.
          Všichni na Tiscali už to vědí.
        • Končita buřt. *1*
  • No nic pánové. Mějte se krásně tedy demokraticky ju.
    Vaše chování bylo jako vždy otřesné, neandrtálské tedy mužské.
    Výjímkou jsou vzdělaní Gentlemani Doks, XYZ a Hells angel. *14* *14* *14*

Brzy bude léto. Pokud pojedete přes olomouc tak dejte vědět. ukázala bych vám
    pouliční rajon kde jsem sloužila jako lehká holka. a pokud máte slušné kapesné tak bych vám i předvedla jak dobrá jsem kuřačka ju,

zlej trolle venku fouká vítr. Takže dnes si na Rybannu nehraj ano Mohla by ti pod sukní nastydnout žížalka. *15*
    Pa pa za měsíc. Vaše? Máte tučné bankovní konto? Nebo jste smrtelně nemocní a budete dědit po bohatém příbuzném? pak ráda vaše slečna Simonka. Odchod v 14:08
    • No konečně. *15*
  • KGB BTW STB HTTP BMW a USA jsou agenti CCCP! Zlej trolle, zase jim to závidíš, protože jsem hloupá holka a prohraješ!
    • Proč datluješ samý zkratky, to je tvůj novej Newspeak pro začínající pedofily, simone? Hloupej seš, to máš pravdu. *1* *15*
      • Já jsem holka Simona. Pokud ti to vadí tak zlej ruskej Gay troll *2* *2* *2*
        To že tu měsíce kradeš můj nick všichni na Tiscali vědí.
        ukradením nicku Psaním nesmyslů se snažíš po StBácku diskreditovat odpůrkyně Kremlu
    • ivane! Nekraď nicky ju. pokud se na vlastní nezmůžeš tak řekni,
      jsem poměrně majetná takže chudým povalečům jako jsi ty jsem vždy nějaké drobné
      hodila. Psům také házíme kosti když hodujeme u plného VIP stolu. *1* *1*
      • To je dobrý, nejdřív tu píšeš nesmysly a potom děláš, že to byl někdo jinej. To ti nikdo nesežere, simone. *1*
        • Já jsem holka Simona. Jdi se léčit hokofobe zlej trolle.
          T tu trapně deset různých lidí spojuješ do jedné osoby.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    dnesny DUCHODCI zijou na DLUH pristich generaci coz je otresne!!! *10* *12*
    • Nepíše se " dnesny ", ale dnešní. To bys jako Bc. měl vědět.
      Pokud jde o důchodce, tak většinou 45 - 47 let tvrdě pracovali
      a platili si daně.
      Ale s tebou je to horší - ty sedíš od rána do večera na P.C. a píšeš hovadiny
      do diskuzí na všechno. Ty už si žádný důchod nezasloužíš. *5* *1* *4*
      • ... nepíše se "platili si daně", ale "platili daně", skoro nic z nich nikdy neuvidí :)))
    • Zalez socko: )))
  • Dnes jsem úspěšně prodal dva nové byty na Zličíně svým přátelům, obchodním partnerům z RF, bez provize. Provizí pro mne je jejich výborná platební morálka a důvěryhodný, léty prověřený business.
  • Agenti KGB v čele se zlým Ivanem trolem zase jen kradou nicky. *2* *2* *2*

Veni Vidi Vici - řekla slavná velitelka Julia Caesorvá poté co porazila komunistické Galy.
    Generál Custer bojoval v USA proti komunistickým rudochům již v 19 století.

a já demokratka Simona jsem na Tiscali přemohla Putinovu pátou kolonu. *14* *14*
    • ty seš komik, simone *15* *15* *15*
      • já jsem holka Simona. Vadí ti to? Nu pak jsi zlej Gay troll . *2* *2* *2*
        • Mně je fuk, za co se zrovna teď vydáváš, buřte simone. *15*
          • Já jsem holka Simona. Jsem hubená.
            Pokud jsi si vzal tlustou manželku je to tvůj problém zlej Buřte trolle *2* *2*
            • Nikdy jsem nick Conchita wurst neměla zlej paranoidní trolle *1* *1* *1* *1*
            • No vidíš, jak seš blbá. Conchita Wurst=buřt, ty kret.ne. *15* *15* *15*
  • Rusko nikdy nebylo a není náš spojenec. Nacisti se učili u ruských bolševiků, jejichž brutality a zrůdnosti nedosáhli. Stalin s Hitlerem si rozdělili Evropu a vyvolali válku. Když Rusko díky pomoci USA posílilo a Hitler prohrál, obsadilo Rusko střední Evropu a v souladu se svou mongolsko tatarskou mentalitou obsazená území připojilo ke své říši, vydrancovalo je a zotročilo obyvatele.
  • Zlej trolle! Já jsem vulva a vulvovským jazykem byla je a vždy bude angličtina, ale ten neumím. Dnes jsem dyzajnérka, včera jsem byla důchodkyně a zítra budu brigádnice na Jůes embesy in Prág. Zase.

Pan Šapitó mi dá reklamní letáčky, které budu roznášet a šířit tak nenávist mezi lidmi. Mám v tom velkou praxi už od minula.

Jsem totiž hloupá holka, která dělá všechno, co se jí řekne. Samozřejmě jen za pár centíků, protože zadarmo ani slepice jako jsem já, nehrabe. Chápu že mi závidíš, ale zase prohraješ!
    • :)))
    • Konečně jsi napsala pravdu. *15* *3* Ale nezávidím ti, vono není co.
      • Ivane serjožo z KGB! pokud máš potřebu krást lidem na Tiscali nicky tak se jdi léčit ju
        • Já žádnej nick neukrad, nejsem ty, teplej simone. *1*
          • Já jsem holka Simona a tobě to vadí zlej trolle. Takže do kategorie Gay spadáš spíše ty, *15*

a nelez lidem do soukromých vláken a rozhovorů ano. *15* *15* *15*
            • já jsem holka Simona tedy TA ne TEN.

Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak se jdi konečně léčit ju. Holkofobe
            • Co to meleš simone? Nikam nelezu na rozdíl od tebe, ty vlezeš všude tam, kde tě nechtějí a vymetáš i ty nejsmradlavější díry. Potom ty hovniska trousíš tady na diskusi, fuj tajbl. *11* *12* *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit