Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
64. Stejně tak, jelikož mám nejlepší meč, nepotřebuju kovat, ale abych mohl kovat lepší meče, musím mít úroveň kování 60. Jak se mám na tuhle úroveň dostat, když nepotřebuju nic kovat?
65. Obchodníci nemají skoro žádné lockpicky na prodej.
Ohledně bodu 64. Proč by mněl hráč kovat jen věci co chce nosit?
Já koval na prodej a nebo právě jen kůli skillu abych mněl větší.A nebo sem si vykoval brnění na figuríny v baráku.Prostě kování je good. :-)
65. Já mam momentálně přesně 126x lockpicky a u některych prodejců jsou vždy tak 4 a u některejch jsem jich viděl i 15 tak ad nekecá :-) Momentálně mam nahráno 113 hodin a ještě nejsem zdaleka u konce hry a k tomu se chystám to hrát znova od začátku a s jinejma volbama a profesí atd. -
-
Eště k tomu dodám:
Jak se asi učej kováři v realném životě? Tim že nic nevykovou dokud to nebudou potřebovat?
To jak Japonští atd kováři umněj Katanu jako jen tak? a Nebo to bude tím že to zkoušely a učili se atd? A copak je kovaj jen proto aby je nosily? NE ale pro to aby je prodávaly. Omlouvám se za moje Gramaticke chyby pokud tam nějake jsou. A podle toho jak se znám tak jsou. -
Přesně tak, možná ta xbox 360 verze hry je opravdu nějáká vadná, když tam obchodníci nemaj lockpicky :DDD
-
-
Chápu jeho námitky na nelogičnost věcí jako (různé architektonické styly,(ne)různorodost staveb ve městech a úchylnost na chodby.Sám jsem si říkal v jednom domě "Tak tady bych nechtěl běžet v noci na hajlz :d ."Sice tam záchody nejsou ale to je jedno :)
On se vždy snažil aby ta logika ve v mafii byla.A já měl pocit,že byla.To bylo to,co jsem vychvaloval když jsem mluvil o mafii.Že tam něco vypadá tak jak má.Proto je jasné,že ho to zde štve.
Skyrim také hraji i přes mnoho věcí které se tam opravu nemusím.(díky modifikacím je těch špatností méně.)Hraji ho protože ta touha po svobodné dobrodružství je velká a podobných her je málo.Kolikrát jsem si řekl.Co to sakra je?Ale hraji a budu to hrát dál.
Škoda,že na to musel poukázat až Dan Vávra a ne původní recenzent. -
-
Jane proč nejsi konrétní? Kdy jsis musel říct "Co to sakra je?" Mě hraní Skyrimu baví a myslím si, že se jedná skutečně o RPG hru roku. Aby byla hra totálně vyladěná a bez chyb, aby vám všechno dávalo smysl, tak by se muselo: Buď ubrat na velikosti světa a herní doby a nebo prodloužit vývoj na dobrých 10 let. Nechápu, proč si mnozí musí za všech okolností jenom stěžovat...
-
-
Když vemu pouze inventář kde mne vadí,že nejdou řadit věci a při nalezení nové knihy nevím jestli ji již mám v inventáři a nebo v truhle.Tedy musím je tahat.Skill páčení zámku je opravdu na prd.Zámky vypáčí každý,jen to chce více nářadí.Nerovnoměrně se zvyšující skilly lukostřelba a plížení.Když střílím převážně z plížení tak,mne plížení roste rychle a luk pomalu(mám málo zásahů).To samé u light armoru.
Tyto věci chyby nejsou typické pro obrovské hry jak píšeš.Tedy zmenšení by zde nepomohlo.Pro obrovské jsou typické chyby v A.I.Viz ARMA. -
-
Sice se plížím jen v dungách apod. v lese ne. luk 91, plížení něco přes 70. nějak nemám problém ten skill vylepšit
-
-
Když dám ránu a jsem v plížení tak se mně zvedne plížení jednorázově více než luk.Započítává se tam ten dmg navíc(do plížení). U luku a light amoru to je o počtu zásahů.Pak vzniká ten nepoměr.Navíc plížení leze nahoru logiky samotným plížením :) Tedy lukem střílím hlavně z krytu(málo ran) a plížím se hodně.
-
-
to sice chápu, ale hraju stejným stylem, jen prostě po krajině se neplížím a tudíš tam se spoustou nepřátel bojuju na "férovku" a tenhle problém nemám
-
-
-
-
-
-
Dá se říci, že jednotlivé výtky jsou prostě pravdivé argumenty. Na mě osobně však Skyrim působí jako celek opravdu silně a lehce tak na ně pokaždé zapomenu.
Hra mi prostě něčím "voní" a začalo to už Key artem... -
-
Některé výtky však pravdivé nejsou ani omylem, to uzná každý, kdo PC verzi hrál...
-
-
Některé výtky snad ani nejsou výtky(je to totiž lež) spíš takovej pokus o vtip, možná..
-
-
-
Naprosto s Danem souhlasim a kdo ne slepý nebo blbý Dan kouká na hry naprosto objektivně a profesionálně sakra ví o čem mluví vždyt mafia je masterpiece:) Nehledě na to že ten článek je neskutečne vtipnej:D RESPECT pane Vávra!!!
-
-
Ty jsi slepej nebo blbej. Asi jsi nehrál Mafii 2... Skyrim jsem hrál, proto vím, že se většina chyb na PC nevyskytuje vůbec anebo pokud ano, tak mnohem v menší míře. RPG žánr je dominantní na PC platformu a každý kdo to nechce respektovat, tak spláče nad výdělkem.
-
-
Tak hochu mluvím o mafii jedničce o dvojce nepadlo ani slovo a pokud vim tak mafia 2 byl důvod proč vávra odešel z 2k czech prostě se mu nelíbilo jak je se hrou zacházeno rozumíme? doufám že ano.
-
-
Taky považuju jedničku za masterpiece, také jsem si Daniela považoval.. Ale když napíše některé totální bludy za účelem zviditelnění se, tak prostě vidím, že ve výsledku to tak skvělý člověk prostě není.
A dvojku jsem zmínil schválně zase já, protože měla bugy, dušovali se, jaký budou brát důraz na detail a skutek utek. Je tam mnoho chyb. Já prostě nechápu jak vývojář Danova formátu může v sobě najít tu drzost a sprostě si některé věci přibarvovat anebo úplně vymýšlet...
-
-
Souvislost Mafie II a Skyrimu je jaká?
-
-
Pajmic mluvil o Mafii. A souvislost Mafie 2 se Skyrimem je, že ani druhej díl není bez bugů, prostě každá hra nějáké má.
-
-
Druhý díl Mafie II je následkem násilného osekávání obsahu takový ... bogovací glitchovací. Taky byly u Mafie II tyto nedodělky zhodnoceny v recenzi a promítnuly se i na číslech (Metacritic). A to je správně, tím víc když s Mafií II už společnost 2K dále nic nedělá.
Skyrim má nadruhou stranu nějaké speciální privilegium produktu, kde se před nedostatky zavírají oči a kdo na neostatky poukáže tak je "slepej nebo blbej"? -
-
To "slepej nebo blbej" zmínil ve svém úvodním postu právě Pajamic.
Něříkám že Skyrim není bez chyb. Říkám, že jako RPG má plné právo být s chybami, protože je to zkrátka a dobře obrovitá hra. A díky tomu, jak je obrovská, jakou zábavu nabízí, je možné těch pár bugů prominout... Tento "článek" anebo raději výplod amorálních nesmyslů, je pravdivý tak z jedné desetiny, zbytek si autor nafouknul či rovnou vymyslel. To považuji za drzost nejhlubšího zrna!
-
-
-
-
-
Přesně, Dan Vávra na hrad! *5*
-
-
se spoustou bodů samozřejmě souhlasím ,ale taky tam má pan Vávra spoustu nesmyslů a trapného rýpání jenom tak protože proto
skyrim je výborná hra ,zaslouží si úspěh ,bethesha zaslouží nakopat za to jak zabugovaný hry vydavaj -
Heh :D
-
70. Od první chvíle, co jsem narazil na česnek, ho s sebou tahám při děsuplné vzpomínce na Oblivion, kde po té, co jste se stali upírem, česnek nebyl k sehnání a zbavit se vampirismu znamenalo několikahodinový quest a hodiny hledání rady na internetu.
Bug skyrimu jak sviňa teda :D:D je to jen příklad -
-
Při pročtení všech se jako příklad dá použít tak padesát procent, to myslím jen ty úplné sr*čky. věci který řešit na fantasy rpg je věc mozkové disfunkce se tam najde zase pár, tak nám toho špatnýho zůstane tak 25 procent a ten zbytek z té hry v žádným případě nedělá nehratelnou... :)
-
-
To jsi na to kápnul, já nevím proč to ten Daniel měl zapotřebí tohle psát... Fakt mě to ohledně jeho osoby mrzí, dost jsem ho respektovat... Byl pro mě vzorem vývojáře...
-
-
-
117. a najpodstatnejší dôvod - Dan Vávra je hlupák, troll a has-been, ktorého názory nikoho nezaujímajú.
-
-
Mluvíš o sobě co?
-
-
Nie, hovorím o trotlovi, ktorý žije zo slávy 10 rokov starej Mafie. Že bola Mafia 2 sra*ka a že Vávrove múdrosti týkajúce sa hier sú preto len prázdnymi žvástami, to Danko nezmení ani 1000 rádobyhustých člonkov. Vieme?
-
-
A proto je v diskuzi přes 700 příspěvků, což bude asi místní rekord.
-
-
Nejvíc má stále recenze Skyrimu - přes 1050... Ale s takovýmhle tempem ji tahle diskuze snadno překoná už zítra. *4*
Edited: 1059
-
-
-
Já popravdě příliš nevidím rozdíl mezi RPG hrami tohoto typu. Gothic, Risen, Skyrim... Ty hry jsou si mnohem více podobné než BF a CoD.
-
-
*1* *1* *1*
-
To bude asi tím, že jsi žádnou ze jmenovaných her vůbec nehrál... Aby jsi mohl porovnávat, musíš všechny jmenované hry hrát. GothicIV je na nic, Risen je slušné, MW3 se drží svých zaběhlých kolejí, BF3 je naproti tomu revolucí alespoň malou co se grafiky týká a Skyrim je naprosto excelentní hra, i přes bugy a malé nedostatky, je to nedostižný titul a to právě svojí herní dobou a zábavou, kterou hra poskytuje.
-
-
A co na to Lukas grygar se svoji 10? :D
-
-
Ten prohlásil, že "proti gustu žádný dišputát". *5*
-
-
čo je vpodstate univerzálna pravda , ktorú keby si všetci ľudia uvedomili , internet by bol o mnoho zábavných flame-diskusií chudobnejší *2*
-
-
Tak kdyby tomu nedával 10-ku, ale třeba ohodnotil za 9, myslím si, že by ani žádný článek pana Vávry nevznikl. *3*
Resumé = za vše může pan Grygar! *2* -
-
dan si rval vlasy na twitteru ještě před grygarovou desítkou
-
Resumé = kvôli grygarovi vznikol podla teba najlepší článok na games , mal by si mu poslať darčekoví košík *1*
-
-
To je fakt, zamyslím se nad tím! *15*
-
-
-
-
-