Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
bubu baba bebe byby nejlepsi hra je stejnak MAFIE 1 a 2 a vavra je genialni totalni super clovek ktereho kazdy musi milovat proste je to nejlepsi clovek a ma ve vsem pravdu PS: tesim se na tvoji novou hru bude to zase orgasmus
-
"Přiznám se, že Skyrim hraju. Proč, když je tak příšerný? Protože mě ani nikomu jinému, kdo má rád open world RPG, nic jiného nezbývá."
ale zbyva!!!
Nainstaluj si Oblivion
Nainstulj vsechny patche a DLC
Stahni mody - QTP3 Redimized, BTP3, OBGE
FCOM modpack, Unique Landscapes, Deadly Reflex, Lost Sprites, .... ATD
zapomen na oblivion a vzpomen si tak za rok 2 az komunita vyda dost kvalitnich modu opravujicich textury a ten priserny konoloidni interface, 1000 bugu atd... -
-
Fajn, ale v tom pripade neposlu ani korunu Bethesde, protoze hru z toho delaj fans.
-
-
Technická: co by fans vylepšovali, kdyby Bethesda hru nevydala? Pozor, je v tom chyták.
-
ted byl na steamu oblivion ve vyprodeji myslim za 5 dolacu, to se da prezit ;)
a jestli ste to propasli tak netruchlete, podzimni vyprodeje prave bezi a zanedlouho budou i vanocni
ted mi to tu pise $10, nejake 200kc
http://store.steampowered.com/app/22330/
-
-
nainstaluj si oblivion patche a DLC a máš vlastne kompletnú hru bez problémov...
tie tvoje mody mi prídu ako ked si na snickersku hodíš nutellu... ale tiež sa to bez toho dá jesť a nikoho to neuráža... keby mali riešiť všetko to čo ponúkajú milióny módov tak by asi ani neostal čas na nejaký ďalší diel... -
-
rozdil je v tom ze tu nutelu si klidne muzes dat samotnou, zatimco ty mody bez oblivionu ne ale mas pravdu, fcom superpack, OBGE a qtp textury sou mnamnam... i 5 roku stara hra muze vypadat (mnohem) lip nez novy skyrim...
-
-
oprava "zapomen na skyrim" :)
-
-
Já si myslím, že tento článek není zakončený číselným hodnocením proto, že jej pan Grygar potají odmazal. *5*
-
-
A povzore istého kresťana po dočítaní Dawkinsovej knihy , aj on sa demonštratívne zastrelí , pretože Danov text otriasol jeho životným presvedčením a všetko čo považoval za istotu sa zrútilo ako domček z kariet
-
Vidím, že už jsi přešel na širokospektrální trolly.
-
-
to je moc to je retardxD fakt moc nemuzu umiram zastrel te me prosim nekdo xD
-
-
Rád , aká je adresa tvojho trvalého bydliska ?
-
-
Panebože, tvůrčí nadsázka by se zřejmě měla označovat velkým, jasně čitelným emblémem na začátku článku. A ideálně na začátku každý věty pidilogo, aby to bylo jasný uplně všem Ajnštajnům. Já Skyrim hraju, nejsem z toho odvařenej jako většina známejch, ale baví mě to. Vávrův článek mě bavil taky a v několika bodech, spíš desítkách, s ním souhlasím.
A pokud vás to štve, tak na něj zavolejte draky, lorda Voldemorta, bratrstvo kočičí pracky a Chucka Norrise.
Jak bude vypadat ta jeho hra, nevim, ale je jasný, že Bethesda je prostředkama někde uplně jinde, to jen tak pro začátek kluci ;-) -
-
pravdu díž, flameři už zase válčí. střílí silnými slovy na všechny kdož jim snaží se pokindati Skyrim či naopak vychválit jej s čímž zas další souhlasit nemohou. však věř, že tento článek nebyla snad nějaká recese či vtip. Vávra totiž jako flamer zachoval se a špínu slov, kterými zde bude pokindán snést bude muset.
-
-
Klasický Vávra - nedaří se mu udělat dokovalou hru (Mafia a Mafia 2 má k dokonalosti hoodně daleko) a tak kritizuje něco, co se dokonalosti hodně blíží. Nedočetl jsem ani do půlky, nebaví mě, když někdo takhle brečí :D
-
-
Nevšiml jsem si, že by brečel. To spíš ty tu fňukáš *2*
-
-
Nechapu lidi co Skyrim povazuji za nejlepsi rpg vsech dob. hra je to vcelku dobra, ale jako rpg katastrofa. zabit draka na 5 lvlu mag na druhou nejtezsi obtiznost po ctyrech minutach boje a to jeden na jednoho, to je otresne. hraju rpgcka od dob Baldurs Gate, coz ja osobne povazuji za jedno z nej rpg, ale Skyrim, to je pro me bohuzel zklamani roku. grafika hry u rpg her me nikdy nijak moc nezajimala, vzdy me zajima hratelnost a pribeh a to Skyrim vazne postrada. rad Skyrima hraju - mozna proto ze v nynejsi dobe uz nevychazi zadne hardcore rpg hry- ale pokazde co tuto hru zapnu, tak si pripadam, ze spis hraju nejakou akcni hru nez rpg. tot muj nazor.
-
-
To je jasny, ac se snazili, nepodarilo se - stejnej problem jako Oblivion, svet leveluje s postavou. Neni to sice tak videt, ale existuje jen naprosto minimalni pocet mist, kam nemuzes jit na lv1.
-
no protože to je akční hra už od dob Morrowindu
-
-
Wow, zeby se precijen nasli soudni lide? kdyz sem si precet zdejsi recenzi, dosel sem k nazoru ze recenzent trpi spoustou ruznych chorob a to jak razu fyzickeho (je slepej) tak psychyckeho (demence).
Moh bych ten seznam jeste radne rozsirit. Par prikladku.
Temer kazdy Qst se plni na presne opacnem konci herniho sveta, nez kde prave ste. Musite jak idioti zkouset mluvit s kazdym NPC (a to i opakovane) abyste zjistili, jestli nahodou neco nebude. Hra obsahuje spoustu knizek, nelze ovsem zadnym zpusobem detekovat, ktere jsou nebo nejsou prectene(postava nejspis zna osobne toho nemce co lidem schovava veci). Totez plati o uceni se kouzel - pri nakupu kouzelnych knih nejsou nijak oznacena kouzla, ktera uz postava umi. Zkratka za GUI by mel nekdo viset ... ne to by mel moc jednoduchy.
Ad realizovatelnost - vse co autor popisuje jsou veci, ktere byly (v nejedne) hre realizovany radove (nikoli o kousek) lepe. Jestli so dobre pamatuju, tak trebas animace kone v prvnim Assasinovi (a to uz je taky nakej ten patek) byla na uplne jiny urovni. -
Souhlas s panem Vávrou a to z důvodu, že mám rád, když je herní svět, ať už je v jakékoliv podobě, uvěřitelný a hra technicky odladěná alespoň v základních bodech (interface a ovládání, stabilita atd.). Bethesda udělá paskvil a většina lidí to vesele žere, Bethesda vydělá milióny a další hra bude mít úplně stejné chyby ne-li horší. Je úžasné jakým vývojem prošly např. hry od Rockstaru a teď to srovnejme s Bethesdou.. :) Nechápu fanoušky, kteří jsou naprosto slepý k tomu co hrají, i když hodně lidí nemá cit chápat věci v širším měřítku tak bych řekl, že profesionální dílo od lidí, kteří odvedou svou práci pořádně a přidávají k tomu nějakou hodnotu dá větší potěšení, uspokojení a něco si z toho odneseme.
-
Doufám, že tenhle článek trhne rekord v diskutovanosti... Tak se na mě nezlobte, když se k tomu pokusím přispět co největší měrou to bude možné. *5*
-
-
No, to vidíme.
-