Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Pod to bych se klidně podepsal *4*. Doby kvalitních RPG jako Baldurs Gate, Icewind Dale apod. jsou už pryč. Tyhle pseudorpg by Bethesda jsou úplně mimo. Bohatě mi stačilo vyzkoušet Fallout 3 a Oblivion - obojí zabugované a osekané ve všech směrech, aby se to dalo hrát i na konzolích. Celé to vypadá jak FPS akce s prvky RPG pro děti 8+ let.
-
-
Klidne si nemej BETHESDAackehry rad,ale s tou zabugovanosti to prehanite. A kdyz te nebavil Oblivion,proc zkousis Skyrim? Kazdemu snad bylo jasne ze ta hra bude hodne podobna.
A ano,kvalitnich RPG vychazi malo,ale stale jsou. Fallout:New Vegas,Zaklinac 2...to jsou nejlepsi tituly minuleho roku. -
-
...Až na to, že Zaklínač 2 vyšel letos *3*
-
-
A Fallout 3 + datadisky je parodie na předchozí díly.
-
-
-
Fór je v tom, že pod podobnou kritikou by neobstály ani ony kvalitní Baldur's Gate či Icewind Dale. I Mafie by byla bez šance. *3*
-
-
Ty hry taky většinou neměly hodnocení 10/10. Navíc byly rozhodně míň zubugované jako cokoliv, co vypotila Bethesda a netrpěly tolika dětskýma problémama, jako Skyrim, Oblivion, Fallout 3 apod.
-
-
Třeba v Mafii bylo bugů až hanba, a taky měla hodnocení kolem 9/10 (absolutní ne, protože v té době se to ještě nenosilo). *3*
-
-
Mafie může být v tuto chvíli každému ukradená, bavíme se o RPG.
-
-
-
-
-
Takhle dobře jsem se dlouho nezasmál, gj
-
Letos každá blbost dostává desítku. I tolik opěvované Uncharted 3 má plno chyb a přesto dostalo desítku i tady. Naštěstí nás nikdo špatný hry hrát nenutí hrát a názor většiny recezentů nemusí nikoho zajímat.
-
Lol, podareny clanok s cielom vyvolat SENZACIU. O Vavrovi si vsak kazdy rozumny hrac mysli svoje. A nie je to naozaj nic pekne. Keby tento radoby-expert-cez-vsetko dokazal spravit aspon z polovice tak objemnu a prepracovnu hru, ako to dokaze Bethesda, vtedy by mozno aj mal pravo nieco tak kritizovat. V podstate mi to tak pripada, ze autor akosi nehra hry pre zabavu, ale len preto, aby mohol sam sebe dokazovat, ze ON by to URCITE spravil LEPSIE a ze aka banda neschopakov ti vsetci celosvetovo uznavani developeri su. Holt, CZ je pre Vavru asi pupok sveta...
-
-
Vlastně souhlas. Smutné na tom je, že mu nevadí k těm jeho potřebám využívat různé cesty. Ať už ve formě přednášek, nebo tištěných a internetových médií.
-
ne, článek, o který žádala část místní komunity. seznam legitimních výtek, nic víc.
-
Máte vy slováci nějakej komplex méněcennosti nebo co, že se vždycky tak pěkně navezete do česka?
-
-
Kto sa tu navaza do ceska? Je Vavra cech? Je. Tak potom? V com je problem? Mne to proste tak pripada ze Vavra si mysli ze je najgenialnejsim game dizajnerom a vsetci ostatni su lameri. Proste tradicna charakteristicka crta cecha, co mu slava prerastla cez hlavu.
-
-
To je jako kdybych já řekl, že charakteristika běžného slováka je ušlapanost a neschopnost mít kvůli své řečené bezvýznamnosti vlastní negativní názor.
-
-
Vsak si to aj napisal.. ja ta za tvoj nazor neukamenujem *3* Keby sme sa bavili o slovenskom developerovi, tak by som napisal to iste, akurat ze by som namiesto "charakteristicka crta cecha" pouzil slovaka. Pretoze dolezite je az to, co sa nachadza za tym cechom... niekedy treba citat aj dokonca a nie sa hned chytit jedneho slovicka.
-
-
-
-
Jo aha... A co ty jsi dokázal, severomaďare, oproti Vávrovi?
-
-
Prosím tě ty už se jdi někam bodnout :D
-
-
Blade sorry to nebilo na tebe ale toho trotla před tebou :D
-
-
Ja sa narozdiel od Vavru nehram na poloboha.. niekedy treba aj trosku pokory a nie len velkohubo kritizovat. A co som dokazal ja, do toho ta je s prepacenim HOVNO, pepiku.
-
-
-
Tak tech 100+ duvodu by se dalo shrnout tak do 10 z toho me jich vadí asi tak 6.
př : 1)kůn je blbej, 2)hnusnej , 3)pomalej , blablabal. proste kůn je kkt, ale je mi to uplne u prd*** , jelikož ho proste nepotrebuju a nechci, ikdyby byl hezkej, chytrej a rychlej. *1*
Další problémy jako : domy jsou drahé..... kdo by to čekal co? A kdyby byli levný tak si zas stežujeme na to, že co je to za logiku, že si mužu hned koupit dům. *1*
nebo
Ukazatel dechu není... vec která me vubec nevadí spís ji beru jako kladnou. -
-
6. Mapa světa ve 3D je dobrý nápad, ale v provedení Skyrimu je to zmatený chaos.
Souhlas, ale oni extistuje komunita, která vsechno toto řeší třeba http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=145.
7) Hledej Dane, stežujes si na to, že v bethesede jsou líný a dávaj to do hry tím, že ubehnete jen pár metrů, ale sám nedokažes strávit 3minuty na internetu, aby jsi nasel mod/plugin, který to orpavuje.
8) Mne se vždy jako aktivní ukazal, asi más jiný skyrim.
9) Já se v tom vyznám.
10) No já ukládám hru asi každejch 15sekund :D :D Takže autosavy neřesim :D
11) Od čeho je to jiné než v jkékoliv jiné hre ?
12) Statisky čeho ? -
-
13) Souhlas, ale to bude podle vseho opraveno v patchi.
16) Toho jsem si nevšiml, ale chápu, že to dokáte naprosto pokazit atmosferu *7*
Myslím si, že bych se ve večine z tech 100+ bodech dokázal s Danem hádat, ale rozhodně tím nebudu dál marnit svůj čas, protože je to k ničemu.
Dan si očividně občas vymyslel strasne kraviny, aby to bylo tech 100+ bodu dal a obdivuju ho, že tim dokázal ztratit urcite dost času, aby to toto mohl napsat. *1*
Natož, že i pres tyto vsechny problémy hru porád hraje, což já bych urcite nedokazal, kdyby mě vadilo i to, že ukazatel zdraví ubývá z obou stran. *1*
-
-
Bohužel je málo odstavcu tak na sebe budu reagovat :D
Další problémy s inventářem,menu které jsou ( zase ) rozepsane do 20 bodů.
Porste práce s menu ( mysleno dovednosti, inventár , magie .. ) jsou ze zacatku neprehledne, snadno se dostanete uplně jinam než chcete atd atd , ale za 20hodin hraní jsem s tím nemel večí problémy a za 40hod sem si na to zvykl a nechci to ani menit :D -
Pokud jde o ten dech,tak to je totalni fail. Ja jsem po 40 hodinach hrani (a spoooouste potapeni) nahodou na internetu!!!! zjistil,ze pod vodou muze dojit i dech. Pri samotmen hrani mi nedosel ani jednou. Myslel jsem si ze to Bethesda zrusila. Tak stupidne je to ve hre udelane.
-
-
Stupidni jsi asi jen ty.
Vydrzís pod vodou tak 30sekund a zacnes se topit.
Pritom prumerny clověk vydrí bez dechu minutu, takže vuebc nechapu na co si stežuješ.
-
-
-
Dane, díky
-
-
Nejsem Dan, ale Jura, ale to nevadí, splete se každej..
-
-
Já skoro se vším souhlasím, něco přehnal aby měl stovku, ale grafika je pěkná jako celek, jinak strašně zastaralá. Inventář hrůza, bugy - hodně dokonce i znemožňující dokončení questu. Nelogičnosti, dále musím uznat že i já mám sekyrku asi třicet hodin a hrozně málo těch krásných pocitů z nových předmětů. Takže já tam pracovat tak na té hře změním hromadu věcí. Ta hra je skvělá vážně jen z toho že jí chybý žánrová konkurence. Přece jenom Zaklínač 2 byl spíš koridor s výběrem jaký quest dřív.
-
Pěknej článek :D
A asi u 50 budů se stotožňuji... Je fakt peklo, že si musim koupit 50 kůží a 50 ignotů abych vyrobil 50 nožíků, abych se trochu vytrénoval v kovaření, které je ze začátku na nic...A ten meč má asi namysli ten z tý Nebeský kovárny ne? Ten mám už 50 hodin a taky jsem nenašel lepší :D -
-
.. ja mam za 50 hodin full daedric armor + tunu sklenenych mecu atd atd... level 52 a stale mam prolezene asi 40% sveta... so come oooon.... je jasne ze kdyz si za 50 hodin na lvlu 10-20 ( nevim jestli je to tvuj pripad) tezko budes nachazet lepsi veci....
-
Tak spousta hráčů má s kovářstvím opačnej problém, že je moc jednoduchý, pár desítek minut kování a už si můžeš vyrobit vlastní deadrický brnění. *15*
-
-
Jasně, ale je to o tom, že děláš do zblbnutí železný dýky, aby sis ho navýšil. Ale proč to vůbec děláš, když ti stačí udělat si trpaslíčí meč, který ti vydrží polovinu hry? Kovářství slouží akorát k vydělávání peněz, sbírání úrovní a vykování jedné zbraně/zbroje jednou za uherský rok. Myslím, že to byla Danova pointa.
-
-
-
Dival bych se spis na to takhle... ukazte mi neco ve svete co se libi vsem :)
-
Dane, poslechni si, co jsi rikal v Fight Clubu #12 kolem 25-30 minuty - "kdyz u hry ztravis hodne casu a bavi te, pak je to dobra hra a nemusi mit kdejake zpracovani" (volna citace). Timhle clankem se docela popiras, nezda se Ti?
- Ja teda taky bugy vidim, ale to nic nemeni na tom, ze jsem u toho posledni tyden nahparil asi 30hodin a do prace jsem chodil po 4h spanku *13* - a to jsem obecne spis casual hrac