Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    co ?
    Hovno! *3*
  • I takto by mohl znít výsledný verdikt recenze :) Rozhodně by se pak nedala vytýkat nejednoznačnost.
  • Charakter, ktery mimo jine vycita hre nerealne stropni klenby a absenci zachodu... A pritom ma prsty v paskvilu jmenem mafia,kde snad nebyla jedina volne pristupna budova... Hajzlikama si nejsem jist,kdyztak nekdo doplnte
    Vavra *16*
  • Četl jsem cca 1/2 článku shléd pár videí a musím říct, že přesně toho jsem se bál. Že to bude vopruz jak oblivion a nadchne mě jen velky svět, kde mužu chodit kam se mi zlíbí. Díki za článek vím, že tuhle hru si rozhodně kupovat nebudu. Dal bych za ni maximálně 100Kč a to jen proto, že bych ji použil jako benchmark :D
  • smejki
    vítej, inteligentní člověče! Chyběls nám
  • rhomola
    Tak já za sebe třeba musím uznat, že ano, že mě jeho názor, co se mého vlastního postoje k TES týká, vlastně netankuje vůbec. Ale jestli to myslí úplně celý vážně, tak trochu profesně nechápu a dotřetice, jako velkému a PLATÍCÍMU fanouškovi Mafie, opravdu hodně moc neudělal dvojkou radost a tohle mi přijde jako ideální okamžik, se té tehdejší frustrace zbavit a vyvantilovat si jí na správném pohrobkovi ;) Takže vlastně nic ve zlém, taky mě to baví a taky mě těšilo ;)
  • * I
  • A tak je to až moc *7*
  • I tak nechápu tvou snahu popudit tuhle hru jen kvůli desítce(zvlášť když si nehrál). Já bych to nehodnotil na 10 ale i tak musím nesouhlasit s Danem a ani ne tak v mnoha bodech jako v tom že ta hra jako celek není špatná, ba právě naopak.
  • Trol.diskuzni
    Tak když se lidi nechají tak snadno vytrollovat, připadají mi zvláštní spíše oni. *3*
  • tak to je fajn, můžeš to zabalit rovnou teď, nenmyslim si, že to věčný bulení a bláboly budou nějkomu chybět:)
  • DavRed
    když je to taková kravina... *1*
  • Takze ty plnis diskuse den co den tim, jak lide nemaji hrat to, co se tobe nelibi, ale uplne neco jineho, jak ti strasne vadi hodnoceni te ktere hry, a pak napises, ze hrani her moc nemusis a nemas na to cas. Zvlastni...
  • Hodne dobry clanek! Opravdu. Je to vtipne a na to, jak je to mega dlouhe, se to prekvapive svizne cte. I pres zavadejici nazev je z textu patrne, ze Dan nasnasi spise fanboyovstvi a nekriticke nadseni panujici kolem Skyrimu, nez samotnou hru. Korunu tomu nasazuji az fanousci, kteri tu na jeho jmeno kydaji vsemoznou spinu jenom proto, ze se opovazil verejne napsat, ze ta hra neni dokonala (!!prekvapive!!). Bavi-li vas Skyrim hrat, zmeni na tom nazor Dana Vavry neco? NE. Tak se tu tak necertete a berte to trochu s nadhledem. Vzdyt je to jenom hra...
  • rhomola
    Ahá, tak proto to ten pan Vávra napsal a chlapci zveřejnili. Ono šlo o rekord v počtu příspěvků v diskuzi. Tak to jó. A já si hned řikal, že to by přece soudnej člověk nemoh myslet vážně.... *1* *1* *1*
  • Trol.diskuzni
    Nn... Když si vyjedu jen vlákna, ve kterých jsem sám participoval, nemám v nich ani 20%... natož v celé diskuzi. *4*
  • Komu se Skyrim nelíbí ať nám pr.el políbí *1*
  • Jo jo, článek účel splnil (a to i přes to že od hraní asi nikoho neodradí) *2*
  • smejki
    kdo říká, že je to bug? *7*

dá se to řešit mnohem elegantněji. A začíná se nejlépe tím, že se nevyseru na pořádný design zadních vrátek, vymýšlím situace, v kterých logicky nemůžu klíčovou postavu napadnout, zabít atd. Být takto impotentní ve fantasy, to už chce extra kumšt. Opět poukážu na F:NV, kde lze zabít kohokoliv. KOHOKOLIV! Má být nesmrtelná postava před Universitou? Tak tam frknu třeba deadru, která se po zabití znovu přivolá a ne že tam frknu babiznu, která vydrží i výbuch atomovky, "páč to tak scénárista chtěl".
  • Wtf? Tolik komentů jsem ještě neviděl. Ale i tak hádám že trol jich tu napsal aspoň polovinu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit