Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
ty jsi nejakej zvedavej :) *12*
-
130? Fíha, to zní dobře. Sem kolem 60ti a odhadem tak maximálně v polovině hlavních q linií, ale buglej sem ještě neměl ani kousek. První a zatím jedinej bud, kterej mi fakt štve. :DDD že ač sem zaplatil za uklid po vrahovi v me nove vile, krev je rozmazana v zarizenem domecku vsude po skrinich a po podlaze a v laborce, kde jsou alchymicke a enchantovaci oltare, se porad vali kosti a maso a bordel z pitvani :DDD
-
To si piš, bro! *5*
-
A v starom Falloute mohol priletiet do mesta drak a questgivera ti zabit tj. ti posral celu pribehovu liniu?
-
To by mě nebavilo, já hraní her moc nemusím (a ani na to nemám čas)... Raději poslouchám hudbu, protože u ní můžu pracovat a dělat jiné věci, navíc mi dává nepoměrně víc. *3*
Jinak to tady v blízké době stejně hodlám zabalit, protože se vrátím z ciziny a ubyde mi povinností = začnu konečně trávit čas přínosnějším způsobem. *4* -
Nevím, jestli to tady ještě neni, ale 1400 příspěvků to je nový rekord tiscali ne? *1*
-
Pane Vávra, těch Vašich 100+ bodů (u některých jsem se opravdu hodně pobavil, za to Vám patří dík) byste ale mohl aplikovat na 99% herních titulů, tzn. že každá hra je vlastně téměř brak. Vy vlastně chcete, aby byl Skyrim naprostý odraz skutečné reality. Mně osobně ale jedna realita stačí a ve hře, byť zabugované, se chci bavit a zapomenout na všechny strasti skutečného života, pokud mi to daná hra dovolí.
Za sebe mohu říct, že po 130 hodinách hraní mě nejvíc, ale opravdu nejvíc štvaly questy, které byly zabugované a nešly prostě dokončit, nebo jen s použitím konzole a že jich nebylo málo. Jinak jsem většinu Vámi zmiňovaných věcí s přihmouřeným okem přehlédl, nad některými jen kroutil hlavou, ale i tak jsem se stále a skvěle bavil.
Tak to asi stárnu a ke štěstí mi stačí málo. -
ROFL *1* *1* *1*
-
- osr.l ho drak. Nech si mastí solitaire,
ja utekam porubat tu velku jastericu co sedi na tom kopci- len dufam ze mi gule neumrznu, pretože:
101: Autor nepochopitelne do hry nezakomponoval termopradlo, aj napriek viditelnemu zasadeniu do arktických oblastí. -
Muzes udelat jedine, napis vlastni recenzi a posli ji hernim webum, jestli by s tebou nechteli spolupracovat (kdyz vis lip jak se to ma delat). Rozhodne prinosnejsi, nez plnit diskuse... Ja sem to takhle kdysi taky udelal.
-
Nemám zapotřebí si něco dokazovat, zvláště před tebou. A ano, kritizuji Dana Vávru, protože v tomto článku píše doslova kraviny. Sem tam je jedna věc pravdivá, ale třeba to, že mu ve Skyrim chybí toalety? Je to holt divný pán...
-
mně osobně se poslední recenze na tomhle webu vůbec nelíbí. Jenom kouknu, jaký na něj měl autor názor a tím končím.
Pro příklad. Otevřít si třeba takový Level z roku 98 je radost číst. Kvalita byla tenkrát úplně někde jinde. Možná je to tím, že někde jinde byli i hráči. -
Dan Vávra na hrad! *15*
-
Už ve starých Falloutech se dali zabít všichni a to i ti, co ti zadávali questy. Hra stará více jak 10 let to umí a v roce 2011 to neumíme ?
-
Mě je fuk, jestli se podílel na jedné nebo na více skvělých her nebo snad na žádné. Jde o to, že ho všichni berete jako by to snad byl nějakej bůh nebo co, přitom je to úplně obyčejnej člověk stejně jako já, jako ostatní...
-
Tvůj názor respektuji... *5*
-
Ty mas hlavne pubertu.
-
Soudím dle toho, že jsem se ve škole učil. Jeden z přdmětu byl český jazyk a část jeho zaměření byl na sloh. Čtu hodně a to z mnoha kategorií. Ale takhle "ohavný a sprostý" neobjektivní článek nepamatuji. No vlastně ano, něco před rokem a pamatuji, že to slátal zase D.Vávra.
Já se nebavil o hře ale o autorově stylu, tak klídek frajere. -
:D :D :D ludia bežte sa obesiť kvoli hrám :D, keby aspon raz premyslíš čo si napísal a potom stlačíš enter , nebol by tvoj príspevok. ( V cyrodile je rimska kultura trosku znacna kukni napr imperial armor a solitude, v oblivione kukni, v morrowinde.....A vobec v kope hrách nemáš ani architektúru reálnu táto ešte ako tak s prižmureným okom...
-
Ano... Samotné hry přecházím bez povšimnutí, chvalozpěvné recenze nikoliv. Já na to narozdíl od většiny oveček, co akorát běhají s davem, mám, abych vyjádřil vlastní názor. *5*