Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
no vyborne, takze zaklady uz znas
-
Tohle bylo dobře provedené v Demons Souls/Dark Souls. Tam můžeš zabít jakékoli NPC, ale pak za to neseš následky. Nemůžeš si hru zpět loadnout, tak si musíš dávat hodně pozor kdo kolem tebe stojí když si hraješ s mečem :)
-
16. Ukazatel staminy a magie je normální, ale ukazatel zdraví ubývá z obou stran. Proč?
No preto Danko, aby to posobilo symetricky.
Autor evidentne nasilu nachádza chyby aby v titulku ta 100 lepsie vynikala.
Niekto nizsie pisal ze by sa mali takto zhromazdit aj plusy a plne s nim suhlasim.
Skyrim neni dokonalý, no jednoznačne patrí na trhu k špičke.
Keby sa lepsie prizrel tak vsetky AAA tituly sa priživujú na svojich predchodcoch.
Opakujú sa aj staré chyby, no ale keď stále to tý blbý ľudia žerú tak prečo im ponúkať niečo nové a riskovať stratu??????? -
Mr. "nejlepsi herni vyvojar na svete":
FUS RO DAH!!! :D -
je otazka kolik dnesnich her ti da na "uklidneni" 50 hodin...
-
docela mě překvapuje, že se tam nenachází výtka "hra není koncipována tak, abyste si ji mohli zkonit svým naprosto jedinečným způsobem - nejde zabít jediná důležité postava. Prostě upadne na zem a zas se probudí. A dál se s vámi vesele baví."
-
Pravda pravdoucí, ale po zkušenostech s herní dobou jeho produktů, a po názorech v tomhle fóru, si to doufám, budu moct aspoň prvních 20-30 hodin zahrát stáhnutý a pěkně cracknutý a pak uvidíme, podle toho jaký to bude, jestli to teda nebude už dohraný... :DDD
-
Tak to podceňuješ warez komunitu :D
-
Oblivion jsem miloval a Skyrim budu taky ... *14* .Nyní hraji (HMM6) a TES si nechám nadělit k vánocům (přítelkyně je ráda, že má jasný dárek) antirecenze mě bavila, ale nijak mi Skyrim nezošklivila... *1* Odpalovací rampa v podobě obrů byla vážně sranda...
To co je pro mě v TES úžasné je profilování postavy.... Jediná hra, kde můžete vytvořit mocného válečníka, který je zárověň mocný čaroděj.... Pokud hodně čarujete a zároveň mlátíte mečem jste dobrý v obojím... Úžasné!!!! Už se teším *1* . -
...nevim no zhruba 80 bodu je cisty blabol a hnidopsstvi,zbylych cca 50 je hracova neznalost herniho systemu a asi se dvema se da jakztakz souhlasit.... ale na vyvolani flamu luxusni clanek *1*
-
Ono s tim Skyrimem uz to zacina byt jako s Jezisem. Ukrizujte ho! Rozzureny dav to tak chce...
-
Jo. Nádhera to je. Zrychelný pohled na otevřenou scenerii z pečlivě vybraného místa. Jakmile se jde ale do té krajiny a vidí se to zblízka, tak to vypadá jak 5 roků starý engine (coz pro hratelnost není důležité) a stromy z TombRaider II. Alespoň na PC. V grafice je Skyrim DÁVNO překonán. A prostě mně mrzí, že to co je na dálku krásné, zblízka ja na zblití (stromy). Asi jako vidět na dálku nádhernou babu a zblízka je to 90letá babka. Holt má jen na dálku pěknou postavu. *1*
-
To by ovšem páně Vávrovo Mafia II včetně těch úžasných DLC měla rovnou stát tak kilčo ne? Minimálně herní dobu, když srovnám... co? ;) Rozhodně mě litr, co sem dal za Skyrim zatim ani nes.re. A to už sme třetí týden po vydání. U druhé Mafie sem si tohle dobou už připlácel, za "volnou a extrémní jízdu", které už sem měl na disku, a pozítří sem měl dohráno...
-
Jsem moc rád, že Dan Vávra tenhle článek napsal. Aspoň, až vydá s Warhorse Studios ono plánované RPG, všem těmhle kravinám, co se dějí ve Skyrimu, se vyhne, a bude to nejgeniálnější hra pod sluncem bez bugů.
-
Díky moc, twitter/facebook a ostatní sociální sítě jdou naprosto mimo mě...
To hodnocení je někde v textu? Kde přesně? Četl jsem to docela pečlivě, ale asi jsem se přehlédl... *8*
Edit: Četl jsem to včera... Bylo tam už od včerejška? Když jsem o tom psal, nikdo nenapsal, že by o hodnocení věděl. -
80% toho co napsal je naprosta pravda... je to zabugovana hra se starou grafikou (ano an grafice zalezi taky) , nudna s dementnim konzoloifnim ovladanim a inventarem, konma co vylezou na mount everest a kdyz nich slezes tak odkracej nekam do haje....chapu ze je to velkej svet a modeli nemuzou bejt vsude vypiplany, ale aspon s texturama by si mohli dat zalezet, aspon s texturou mece se kterym bojuju... vypada to jako bych an svuj norskej mec nahazel texturu z diabla 1..
-
samozřejmě, že je to legitmní výtka. Jde o zásadní pochybení při navrhování budovy. na hru to má pramalý dopad, jistě. Ale znáš to, "stokrát nic zabilo vola" = Tisíc nepodstatných problémů pokupě dokáže zkazit den.
-
Já si myslím, že to vymyslel pan Grygar, aby se pokusil lehce znevážit Danova slova!
-
Ten článek je o 100% lepší než ta hra ale lepší hubená koza jako zdechlá.Jen ta cena by měla korespondovat s kvalitou -250kč?
-
A měl si to vůbec dobře cracknutý? Páč počítám, že nepatříš mezi platící, to bys tomu ještě pár hodin dal ne? Za ten litr přece jenom ne? Ale to není tvůj případ nejspíš. Jenže zase to riziko, že ty všechny bugy tam máš kvůli tomu cracku, protože to máš bez toho patch, co vyšel v den vydání.... njn, co se dá dělat :D