Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Vzdyt je to i v tomto clanku, to ho nikdo necetl nebo co, hlavne ze kazdy jen blbe keca
-
Po cca 50ti odehraných hodinách jsem se už uklidnil a moje benevolence se vrátila do zaběhlých kolejí u téhle série, je opravdu ostudné, že bethesda zkouší trpělivost hráčů až na samou mez, které studio si dovolí vydat po tolika letech hru s naprosto stejnými chybami?? Pořád hraju Oblivion, mám ho prohnaný asi 20ti gb úprav, hrál jsem ho den před tim, než jsem si přinesl Skyrim.... když sem viděl načančanou grafiku málem mě trefilo, mizernost textur se nedala ani srovnávat s mým vytuněným oblivionem, a všechny chyby AI které jsem den předtim viděl v oblivionu sem viděl znova u úplně nové hry!! Nemůžu odpustit studiu stejné chyby které udělali už několikrát a neobtěžují se s nimi vůbec zabývat, však oni dostanou construction set a doladí si to sami! ano komunita tu hru doladí jako oblivion, jako morrowind ale opravdu to nešlo líp? Jinak je to TES a mám pro něj slabost a proto jsem naštvaný, že to takhle zvorali když k nim všichni vzhlíželi *16*
-
dan si rval vlasy na twitteru ještě před grygarovou desítkou
-
Konecne nekdo kdo se neboji kritizovat. Hra ma tolik nechutnych bugu, to jsem v zadne hre nevidel(Fallouty jsem nehral)
-
Další kdo nečetl pořádně, na xbox konzoli to prostě není. :-)
-
Na Twitteru Dan píše, že by dal 7.
Docela by mě zajímalo, kdo vymyslel ten flejmovací název článku. Např. 100+ důvodů proč by Dan vávra nedal Skyrimu 10, by odpovídalo mnohem víc. -
7 / 10 viz. Vavruv twitter.
-
Tak četl jsem články, videa nevypadala špatně, tvrdili, že se poučili z Oblivionu, vydání Diabla je daleko(ikdyž to není klasické RPG), tak jsem po tom holt šel.
-
Veta zacina velky pismenem, pokud konci teckou.
-
To já zase měl jedinou sekeru, štípal s ní dříví a druhá sekera (i když jsem žádnou druhou neměl) se mi houpala u pasu. Mám z toho pár obrázků. *3* Po uložení, restart a reload už tam nebyla.
-
No, ale pak se nesmíme divit, když je kolegové kritizují :) "Cílem recenze je posoudit umělecké dílo (knihu, film, apod.) nebo kulturní událost (divadelní představení, koncert, výstavu). Recenze bývá obvykle uveřejněna v denním tisku. Přístupnou formou seznamuje čtenáře s uměleckým dílem, posuzuje klady i zápory, dílo veřejnosti doporučuje či nikoli." Když vidím jen samé klady, jako v případě Skyrim a žádná zmínka o Bethesďáckém evergreenu a sice opakování chyb pořád dokola - to není recenze, ale vycucané blahoslavení. Dokud se budou psát takové paskvily, budou i lidé, jako Vávra, kteří budou psát podobné filipiky, jak sám vtipně otagoval. Stále ještě doufám, že to bude podobné, jako blahé paměti kolem roku 2000, kdy sem četl Level a Score... Nicméně, teď už se asi bavíme o tom samém :)
-
Já se nebojím, já vím proč to říkám. Jsem si jistý, že je tu mraky programátorských, analytických a literárně/libretových věcí na pozadí téhle hry a nikdo o nich pořád pořádně nic nepíše a ani jim v záplavě hádek o pixely a climující koně a já nevím jaké ještě blbosti nevěnuje pozor. Mimochodem, všimnul si vůbec někdo, že když hraje hru, jak to říct, normálně, že na spoustu těchhle věcí ani nenarazí? Ale to není podstatné. POdstatně je, že většina hodnocení je z rychlíkového hraní a historie ukáže, kdo měl pravdu, ale já jsem si jistý, že časem se začne doceňovat dynamika Skyrim a jeho provázanosti, jen až to začnou pozornější řešit a víc o tom mluvit. Zatim musej asi všichni hrát :D
-
lol
-
U lidi, kteri si hru koupi neni tak caste, aby na ni tak z ostra nadavali a hledali na ni to nejhorsi (zkusenost). I kdyz stat se to samo muze, ale vetsina si podle me hry vybira podle toho, ze maji aspon hrubouu predstavu, jestli se jim to bude libit, nebo ne.
-
Říká ten, kdo neví, že věta začíná velkým písmenem.
-
To je dobré. Spousta her mně třeba nebavila první hodinu a přesto jsem se poté královsky bavil. Tudíž dle tvé logiky jsem prostě jenom hňup, který dává šanci něčemu, co ostatní tak vyzvihují. Jenom mně to utvrzuje v tom, že bojovat proti Skyrim fans je naprosto zbytečné. Stejně tomu tak bylo i u Oblivionu, ti si nikdy nepřiznali, že to byl nedodělaný paskvil.
-
jj, presne tak. Dan je proste krutej ruler :-)
-
Tento článek by mohl být prvním ryze dokonalým dílem v historii lidstva...
Chybí mu však jen jediná věc: Číselné ohodnocení hry Skyrim na konci. *5* -
To ta Warhorse teda za moc stat nebude, kdyz Dan ma cas psat takovehle clanky a jeste procitat diskuse a smat se u nich.
-
Kdyz pominu to, ze tak 1/3 z vytykanych bodu je nepravdiva nebo zkreslena, tak je to hezky sepsany... ale porad to nic nemeni na tom, ze je skyrim nejlepsi sand-box rpg poslednich par let ;) 10ku si samozrejme ale nezaslouzi....