Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Autor je v mnoha bodech naprosto mimo jen to vsechno demonizuje pritom ty chyby tam ve skutecnosti ani nejsou nebo minimalne urcite ne v takovym rozsahu v kterym tam pise . PS: pokud si autor nevsiml zachodu tak at se lepe podiva.
-
Hehe, tak to je fakt představa jak babičky na volebním mítingu KSČM. Recenzent je povinen dát komplexní představu o hře, bohužel se tak tomu neděje, proto sem si už rok žádnou hru nekoupil...
-
husté je že ani já, který mám skyrim rád, o ní nevím tolik dopodrobna jako lidé co ji nesnáší a haní..
proč to proboha hrajou takové hodiny kdyz je to sra*ka sra*ek.
jako ja treba na skaredou zenu klidne vlezu kdyz ji budu mit rad, vlastne spousta chlapu ma skaredy baby a presto je milujou, ale hrat hru co me nebavi a nenavidim ji to uz ne :D
no ale nejlepsi je kdyz je holka pekna to je fakt. -
" A lepší grafiku než ve Skyrimu sem na konzoli neviděl "
AHAAA .. děkuji za ujasnění. Konzoli nemám, tak jsem netušil. Mám PC verzi a lepší grafiku jsem viděl u haldy jiných PC her již několik roků starých. Mám na mysli při pohledu zblízka. Ne bohatost exteriéru při pohledu na dálku. Takže KONEČNĚ začínám chápat, jak někdo může tvrdit, že to má lepší grafiku než dosavadní gamesy. To může tvrdit jen konzolista. Ja doteď myslel, že to může říct jen člověk s těžkou oční vadou. *3* -
Měl by sis uvědomit, že každý má rád něco jiného...Já bych dal např. F.E.A.R.u 10, všem Assassinům 10, ale Crysis 7, Call of Duty 2 bych dal 6 ale Modern Warfare 8....zjisti si co je to recenze
-
No, možná jeho účel ^^
-
O číselném hodnocení se bavit odmítám, to je jak boj s větrnými mlýny.
A jo, hra oproti Oblivionu nebo New Vegas moc nepokročila. Jenže to mi vyhovuje. A vyhovuje mi to moc.
Podobný článek bych si taky rád přečetl, kdyby nebyl plný výše jmenovaných prohřešků. -
Myslim tez ostatni Elder Scrolls ve srovnani, jak vypadaly bez patchu po vydani....
-
A nejsem fanouškem autora, ale pro kritiky. Napište 100+ proč hrát Skyrim. Mně napadají 3 důvody.
1. Dohráli jste Zaklínače 1,2, Morrowind, Risen a DA.
2. Nevíte, co s časem a máte rádi sérii, nemáte rádi hardcore RPG a stačí Vám jednodušší RPG se silným otevřeným světem.
3. Přáli jste si koně spidermena.
Vím, pro mnohe to bude ubohé. Ale Skyrim není nic jiného než zklamání, za poloviční prachy, co měli vývojáři na vývoj mi přijde Zaklínač mnohem lepší. Skyrim je takovou lehkou oddechovkou, ale strávit u toho X desétek hodin? Na to co nabízí, to rozhodně ne. To nabízel Morrowind a po X patchech a módech i Oblivion, ale ten byl hratelný tak po roce a desítkách úprav. -
Kde si to vzal, že dal MW 2 8/10 a hlavně kde? Cucané z prstu?
-
Podle me ma Skyrim hned po vydani nejmin bugu ze vsech Elder Scrolls, ktery kdy byly vydany.
-
Pro ty jimž nevyhovuje inventář v podobě seznamu, kterým je potřeba dlouho listovat je tu mód "QD Inventory".
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=667
V podstatě tento mód mění seznam na tabulku viz. odkaz -
Tenhle clanek a komentare k nemu trhnou vsecky rekordy internetu. *1*
-
ja som v jednom dungeone nieco ako provizorne kadibutky nasiel - aj ked to boli iba vedra oddelene nejakymi clonami
-
čili si radši přečteš jednu recenzi a vysolíš litr? Tak to se nedivím, že to pak takhle vypadá, pokud to každej druhej dělá jako ty.
-
Open world a Crysis? A ještě si kliknout na vlastní doporučení:-D
-
Jistě, ale k čemu to číslo ve výsledku je? Pro vývojáře a distributory a jejich ega. Hráč, který má dostatečný přehled, což ty jistě jsi, si dokáže udělat o dané hře svůj obrázek a podle toho se řídit.
A s druhým odstavcem nesouhlasím. Je logické, že si vybírám co budu hrát a protože čas je limitovaný, tak si vybírám kvalitnější tituly. To, ale neznamená, že se v tomto ohledu řídím názorem někoho jiného. Proč? I ty nejlepší recenze budou vždy stejně subjektivní jako moje názory a proto je mi jedno, že hra, která se mi líbí dostane málo bodů. Pokud se mi něco líbí, tak nepotřebuji ničí svolení.
A troufám si tvrdit, že každý správný fanoušek by měl být na svou oblíbenou sérii, dvakrát tak tvrdý co běžný hráč. -
Kto je to ten Vavra? Jeden stary paprda, ktory dal tusim recyklatu MW2 8 z 10 a teraz si mysli, ze ked raz urobil jednu schopnejsiu hru, Mafiu, tak ze ma pravo vsetko kybicovat a vsetko kritizovat...Poslite ho uz laskavo do riti, sprava sa ako keby zozral vsetku mudrost sveta. On da MW2 8 z 10 a bude kritizovat vo velkom, jaj boze, ten clovek si vzdy naserie do huby ako nikto iny...SOm zvedavy na tu jeho hru, co vraj robi, po tych sr.a.ck.ach co tu furt pise, ked to nebude hra na 15 bodov z 10, tak budes na smiech...Vlastne...To uz si aj teraz.
-
Ano. Promiň, nemám tolik času, abych se o každou hru zajímal a hodiny studoval prameny, než si ji koupím...
-
mě se taky líbila, Danovy taky, ale to nezenamená, že tomu musím napařit deset