Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem pracující student, takže rozhodně nejsem žhavý dalších 40 hodin trávit čas u něčeho, co mně po 20ti hodinách nebaví.
  • Safra, to bylo tolik negativní energie, že jsem si málem káknul do kalhot. Skyrim ale budu hrát dál *2* .
  • vrat se do skoly, zopakni si vetnou skladbu a pak pis neco o malych detech
  • Vypůjčím si citát od konkurence, se kterým (na rozdíl od zbytku recence) stoprocentně souhlasím: "....zatímco do Oblivionu jsem se musel vždy násilím dokopávat, od Skyrimu mě musí jiní násilně odkopávat."
  • A když řeknu, že jsem si hru koupil, nikoliv stáhnul. Tak můžu kritizovat? Docela ubohá výmluva na warez. Připadáš mi jako iD studio a jejich poslední skvost, ti se taky vymlouvali na warez a všichni ví, jak to dopadlo:)
  • Dan prostě umí:)) A pak se při čtení komentů stopro velmi dobře baví.
  • Asi nechápeš psaný text. Ke hře jsem přistupoval neutrálně a po 20ti hodinách jsem měl na hru negativní názor. Stačí to nebo to mám napsat tak, aby to pochopilo i malé dítě?
  • Odporúčam autorovi tohto článku aby navštívil www.encyclopediadramatica.com a napísal článok "How to troll Skyrim fans."
  • recenzent není povinnen ani houno. Je to jeho subjektivní názor, jestli bude komplexní nebo ne už záleží na něm. Vůbec games na tyhle škatulky hodně prdí a hodně článků v kategoriích recenze recenzema moc ani nejsou, naposled sem četl Dead Island a to byla dost síla:)
  • rhomola
    20 hodin je dle mého málo. Mám 60 a možná bych už si troufnul na ucelenější hodnocení, ale vzhledem k tomu, že se obtížnost a zábavnost soubojů a q ještě stále mění, tak bych si počkal, až domaxuju level hrdiny. A taky ještě pořád sem ani neviděl celou mapu a všechny dungeony, takže času hafo ;)
  • nemusim se necemu venovat stovky hodin abych si udelal nazor, protoze nejsem hňup a informace vstrebavam docela rychle, a jeste rychleji zjistim kdyz me neco nebavi.
  • takze ty venujes 20h hre, na kterou mas celou dobu negativni nazor ??
  • Podle me je to o dvou vecech. Egu autoria prispevku (myslim diskusnich, i kdyz...) a za druhe ta vecna otazka oduvodneni si hrani z warezu. Oni kdyz hru hrajou a celou dobu si u toho rikaji, jak se jim to nelibi, nemaji pak spatne svedomi, ze za to nedali ani korunu :)
  • "momentálně nejlepší open world rpg v historii žánru" - Tak s podobným tvrzením bych se oháněl velice opatrně.

Co se týká bodu sedm, přeci jen mi tam celkem chybí trochu té brutality ala Fallout.
  • Áno Oghma Infinium je pritomná v hre.
  • Ještě jeden takový postřeh: Dan Vávra sice kritizuje vše možné, ale Sand-box si bez vlastního Role- playingu neužiješ. Je to prostě o tom jak se k té hře stavíš :-)
  • rhomola
    Mám odehráno 60 hodin. Level 35. Je to nejlepší hra roku a momentálně nejlepší open world rpg v historii žánru. Báví mě stále víc a víc.
    1. Konzolové menu se mi pořád nelíbí, ale umím si v něm udržet pořádek. Nenosím u sebe milion věcí, ale jen to, co potřebuju. Použité knihy, dopisy, zbroje, zbraně a další věci, mám na stojanech, ve vitrínách, v kihovnách a v truhlách svyých domů.
    2. Na mě útočí i ze třech stran, s roustoucím levelm roste i jejich inteligence
    3. S rostoucím levelem se protivníci lépe a častěji kryjí, mágové čarují štíty a pekelnou damage, takže já se nenudím
    4. to je naprosto subjektivní vjem, mě se zas animace pohybů líbí
    5. po dvaceti hodinách tovje kouzla zase tak dobrá nebudou, abys to mohl posoudit, ale já zatím mága nehraju, tak nevím
    6. teď už úplně plkáš, ve snaze být stejně uboze "originální" jako Vávra, hovoří z tebe totální neznalost žánru, ale spíš počítám, že si klikař, který ani nečtě ani neposlouchá a z qustu zná jen jeho nadpis
    7. tenhle bod nechápu
    8. Můžeš na něm i normálně jezdit, ten kdo hledá cestu polygony, vždycky nějakou najde, obzvlášť v takhle vydařené krajině. Já bych to lockovat nechtěl.... ale chtěl bych to umět takhle živě a věrně nakreslit a namodelovat.
    Pro mě je Skyrim momentálně na prvním místě v rámci open World fantasy RPG. Na druhém je Morrowind a na třetím Oblivion.
  • zjisti si, co je desítková hra
  • Tak to je opravdu výhra - 100 bugů versus 99
  • A ty si o hře uděláš obrázek, že je špatná či dobrá bez toho, aniž by jsi ji hrál? Miluji lidi, co kritizují či vyzvihují hru a nemají z ní nic odehrané. To jsou ti nejhorší. Tudíž pokud chci něco kritizovat a na to mám plné právo, tak je podle mně logické, že aspoň část času věnuji té hře. Navíc pokud ke hře přistupuji neutrálně a pak se můj negativní názor po 20ti hodinách změní v reálný názor na tuto hru, tak je to špatně? Zamysli se nad sebou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit