Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D:D:D
  • To video je nyni uplně irelevantni, protože Vavra jasně napsal, že graficky to vypada hnusně, stiny kostrbate, stromy kulisy pro besídku zvláštní školy atd... *7*

...ale možna měl špatne graficke nastaveni... ...v hlavě...
  • Mechwarrior_bw
    keďže to nie recenzia môže písať o čom chce ... keby tu bol článok "100+ důvodů proč pán xy miluje TES V: Skyrim" tak by sa nad tým skoro nikdo nepozastavoval ... akonáhle je to kritika tak je zle. Ľudia zlatí zvykajte si na to, že kritika hier je základ, bez kritiky sa hry nikam neposunú, pre každého vývojára či developera je 100x dôležitejšia kritika ako oslavné ódy. Takistko je to dôležité pre človeka ktorý drží v ruke 40 euro a uvažuje kam ich investuje.
  • Navic i ten scenar mu zemnili :(
  • Mimochodem ta baba v Thieves guildě co je ochotna nakupovat kradene zboži, takova ta černoška, prodava vždy nějakych 30 lockpicků, mimoto v truchlách u postelí thieves guildy, ktere jsou volně přistupne je taky hafo lockpicků. Ikdyž musim přiznat, nikdy jsem žadne nekupoval, postupně to vylevlil asi na 70 a všechny zamky vždy šly otevřít i bez perků s minimálním skillem, jen to chtělo trochu snahy a citu.
    Stejně tak kritizovat jak ten lockpick funguje je trollování pitomce, konečně je tu mechanismus ktery je jednoduchy, da se logicky pochopit a scaluje složitostí.
    Hlavni hrdina muže sprintovat přes pul mapy s trochou staminy, stejně tak kůň.
    Když někomu vlezu do baraku ktery vlastni, je to trespassing a rozhodně nemůže jít spat v jeho posteli.
    Co je špatneho na vzajemnych soubojích NPC, jaky rok 1990, autor něco vypil?
    Nepřátelé neignorují pasti, nejednou se mi takhle pavouk nebo dreugh omylem upálil, to je zase lež.

Vávra nejenže se chová jako prvotrřídní troll, on hlavně často lže. Ne vždy, některé bugy jsou opravdu nepříjemné, ale rozepisovat jeden problém do 5ti bodů, stěžovat si na blbosti ktere vznikají jeho neschopností, vymýšlí si problémy které neexistují.

Ubohý způsob, jak si dělat reklamu, vyvolavat tady shitstorm... tohle by mělo byt někde na jeho soukromem blogu, ne na hlavni strance games.cz
  • že level design:))))
  • Tak takhle hnusnou grafiku a mizerný level design Danova nová hra mít určitě nebude.
  • Krasny, diky tyhle malebnosti prostredi mam prave Skyrim rad. I ty dungeony tam jsou malebny :)
  • Nemůžu říct, že bych s některými body nesouhlasil, ale mám pocit, že pan Vávra nechce ani tak fantasy, jako simulátor středověkého Norska, kde jsou mimochodem i draci.
    Ne, že bych takové přání nechápal, ale mě by taková hra asi nebavila.
  • Nebylo to v ty zatoce na lodi, jak se ten trouba s kterym se melo promluvit propadl nekam o palubu niz? To se stalo me, a presne taky sem to uz nemoh dohrat, coz me nastvalo. O to vic, ze jinak se mi FC2 libilo.
  • Jako stačí šířit tohle video co postnul kolega pár stran zpět a všichni prostě musíte chtě nechtě odložit všechny bugy a podobný malichernosti stranou

http://www.youtube.com/watch?v=CQB4wkmKOv8

Bude tohle mít nová hra od Warhorse?
  • 100+ chyb... ale řeknu to takhle: VŠECHNO tohle zkousnu spíš, než jeden bug, co mi zabrání dohrát quest, nebo dokonce celou hru (což se mi stalo třeba ve Far Cry 2).
  • Vávra se asi pos.. Některý chyby hra má, a nelogičnosti třeba s ročním obdobím jsou vlastně logické - je to jen hra a jde o hratelnost. Vadí mi že má na webu, který mám celkem rád prostor psát celkem slušný plky. Nechci to rozebírat je to dost vycucaný - ale grafika je super má spoustu detailů a svět je obrovský. Za mě palec nahoru! Je to best a čekám zas na další - hrál sem Fallouty i Oblivon, hraju 20 let vše. S pusy asi smrdí někomu jinýmu řekl bych a spíš mě mrzí že supr Mafie 2 ke konci vyšuměla a stála dvojku a dal sem jí za 7 hodin. Njn je to hold expert! A´t žije čecháčkovství. S timdle děte víte kam... *16*
  • A tomto článku se bude mluvit ještě za 100 let a já jsem rád, že budu jednou moci říct svým vnoučatům - byl jsem u toho, když vyšel! Dan Vávra je bezpochyby jedním z největších Čechů a toho, že můžeme žít v jeho éře, by si měl každý vážit.
  • skaven123
    asi si necital dobre ten clanok, normalne tam vysvetlil, preco tu hru hral a hra
  • Mně nezbývá než se článkem souhlasit. Hlavně mapa kde chybi legenda, ukazatel koně a parťáka.
    Intventáŕ je totální katastrofa!!! Nicméně Skyrim pařím a baví mě, ale 10/10? Určitě ne!
    A pokud pan Vávra pracuje na savém "podobném" projektu, tak mu držím palce.
  • Skyrim neni muj salek caje, ale ta kritika je zajimava. Muzu poprosit tim samym stylem clanek pane Vavra na BF3 ? ta hra me pohltila, a rad bych znal takovy pohled odjinud. Vecne.

Diky
  • Nenarážím na název článku, ale na to, že vůbec něco takového se tady objevilo. To je stejné jako psát bulvár, podle mě tenhle web jde strašně s úrovní dolů díky takovýmto "článkům", nic víc.
  • Už dlouho jsem se takhle dobře nepobavil, super článek a pravdivej:-D
  • "Patche s jejich asistencí" neboli kluci klídek, on to někdo dodělá a ještě nám za to, že to po nás může dodělat, zaplatí ^_^.

Na druhou stranu od Bethesdy je více než sympatické, že neházím moderům klacky pod nohy. Takový přístup by nebyl k zahození ani od jiných firem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit