Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co říkal? Opravdu, pokud můžeš tak řekni, rád se dozvím něco dalšího o vývoji Mafie II. Prosím. I třeba jen náznakem...
  • DX je TOP co jsem kdy hral, jeho zaber a hloubka je neuveritelna. V jednom z uhlu pohledu jsou si obe hry rovny - maniakalni hratelnosti a to je to co je u kazde hry nejdulezitejsi. Zbytek necht zhyne v pekle :)
  • Jde o to ale jestli si lidi takovejch chyb všimnou, když tady čtu příspěvky lidí kteří to hrajou a všimli si toho až po tomhle článku....
  • Core
    Což také člověk (tým / Bethesda) musí umět. Hm?
  • jo
  • Kolik z vás šokovalo, když se ukázalo, že Gellar je už mrtvej a Travis ty vraždy dělá sám?
  • No napriek tomu hra dostane všade 10/10 alebo obdobne. To je tak, ako keď boli u mňa obkladať kachličky, zaplatil som plnú sumu a nakoniec som musel po nich polovicu práce sám opravovať.
  • a kdo je vic!
  • rozhodne ne
  • ...ne jednej strane sa tu vyskytuju ludia, ktori to hraju, paci sa im to, ale vedia aj o chybach a na druhej strane su tu ti, co na vsetko v tej hre picuju...A HRAJU TO TIEZ :)
  • septicflesh
    Kolikrát jsi použil na vytváření textur jiný nástroj než emboss, že kritizuješ?
  • Jako tohle mi přijde spíš jako tak, že pana Vávru Bethesda nečím naštvala a teď si vyřizuje účty. V některých věcech má pravdu a největší průšvih asi je inventář a nakupování, ale cca tak 80 bodů jsou naprosto zbytečně vykonstruované. Uvidíme, co přinese patch.
  • GTA:SA a Mafia z tej istej doby lol lol a ešte raz lol
    Delili ich 2-3 roky. To bolo ale ešte v dobe, keď vývoj hier napredoval skokmi, nie ako teraz, keď na mojom 2 roky starom pc spúšťam všetky hry na ultra a to ani nehovorím, že už keď som ten pc kupoval, nebol to high-end. Ale vy deti sa takéto časy nepamätáte :D
  • nemusim videl jsem je prakticky pri vzniku :)
  • Projdi si jeho žvásty na webech a videa z doby kdy se M2 vyvíjela.
  • Jasně, ale v první řadě by hlavně neměli muset.
  • A tohle ty považuješ za kritiku, ty chytráku??? Tohle je hate, nic víc...
  • ...napisal clovek s BF3 v logu...vzacny to nazor...
  • Jo.
  • Core
    Ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit