Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim je dobrá hra, ale nie "hra desetiletí", hra za 10/10 aťd. A to je to, na čo sa tu Vávra snaží poukázať. ;)
  • To mas pravdu, ale kritika by mela byt zdelena rozumne a ne stylem, kdy jedna pulka zacne jasat, protoze autor si vylil zluc na dalsi hru a druha pulka si klepe na celo se slovy co je to za ma*ora
  • Přesně tak, když to porovnám třeba s Formulí 1 tak tam figuruje pilot jako takový největší kritik, který tím že je neustále nespokojený s vozem hledá místa, kde by se mohl monopost zlepšit. Takto podobně by měla kritika fungovat všude, ale dnes jsou kritici naopak zpětně kritizováni za přílišnou kritiku :D :D :D Wake up!
  • Ano, me bavi a libi se mi, o spouste zde jmenovych chyb bych vubec nevedel, nevsiml si jich, dokud jsem si o nich neprecetl.
  • Ved nič iné účelom tohto článku nebolo.
  • Jazz
    Strašně zábavňoučká, ťuťu.
  • Ja bych rekl, ze dan Vavra pro stromy nevidi les :)
  • Kritika ale moc nezmoze ked sa veci dobre predavaju, No suhlasim ze Bethesda sa vezie na Kulte a nejakú extra snahu nevykazuje.Zas na druhej strane, nelako by vas zahrat si Daggerfall znova v kabate Skyrimu??
  • Co to je pravda? Protoze se ve hre daji najit chyby, tak je pravda co? Ze je spatna, nikoho nemuze bavit a nemel by ji hrat? Vidis, a u Skyrimu je to presne naopak. Je to zabavna hra, ktera ma schopnost cloveka do sveho sveta vtahnout a ten se jen tezko vraci do reality ;)
  • rhomola
    Myslel sem, že to dokážu aspoň dočíst dokonce, ale nedokážu. Skončil sem u desátého důvodu a nemám sil, silně vulgární mlácení prázdné slámy. Zkusím to ještě jednou později, ale nevím nevím. Přijde mi to velmi zoufalé. A nebo tu možná jde víc o hru na zvýšení sledovanosti games.cz Což by bylo o to smutnější ale aspoň pochopitelné. *10* *13* *8*
  • Odulin
    Ale fuuuuuj. Mně kritika Skyrimu nevadí, ani já před jeho chybama nezavírám oči, ale tohle? Každý má právo na svůj názor, ale absolutně nechápu, proč tady dostal ten článek prostor. Nechat vývojáře v podstatě konkurenční hry napsat takový čistě subjektivní, bulvár článek v trollím formátu..no to mi přijde divný a laciný. Vávra se vyřádil, web dostal pěknou reklamu a čtivost a všichni jsou spokojeni...jen se to kucí nesmí brát moc vážně..asi vůbec. *3* Tohle patří na blog a ne sem. Kdo dal tomuhle zelenou je u mně ošklivé kačátko zkřížený s kaktusákem. Jediný co se mi na tom líbí, je ten tag filipika ;)
  • joo .. Pohled z dálky je úchvatný. Bohužel se pak musi jit blíž. V celém videu je poblíž kamery strom jen asi 3x. A vždy je zajištěno, aby pohled na něj byl z takového úhlu, aby nebylo poznat, jak blbě jsou stromy udělané. Chápu, že ten co běží za questem nemá čas koukat kolem sebe. Já si ale chtěl užít toho světa. To jsem neměl dělat. Až budu chtít vidět takové stromy, pustím si oblíbený TombRaider 2. *7*
  • Mechwarrior_bw
    ľudí baví jesť i vyprážaný syr s hranolkami ... prístup typu "veď to ľudí baví napriek mnohým chybám tak to neriešte a ak vy tie chyby vidíte tak to nehrajte" je prístup ktorý nemožno nazvať inak ako zvrátený.
  • Trol.diskuzni
    Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si 5. - 6. stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry... *5*
  • Trol.diskuzni
    No určitě daleko víc, než ty, páprdo *15*
  • +1 Úplny súhlas.
  • Část jsou hnidopišské kraviny, část neschopnost autora pochopit jiný koncept než by zvolil on sám, část kritika věcí, co jsou tam zcela úmyslně. Fail, pane Troll.
  • Pán Vávra udrel klinec po hlavičke a 1000+ ľudí vie, že má pravdu, tak musí postovať nenávistné, urážlivé a vulgárne komentáre pod rúškom internetovej anonymity...
    :D
  • ja myslel, ze pise scenare?
  • :D no :D ta kratkost bylo mozna stesti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit