Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
:) aj tak to vsetci drvia, Subojovy system je otrasny, na casy morrowindu by to este uslo.
Ja to riesim po svojom - assasin na backstab + archery. Je tu sice plno chyb, a nedoladenych detailov, kixov, a pod. ale napriek tomu slaham za Dark Brotherhood, mam nejake neporiesene ucty v Riftene, zabijem za kluc do Saarthalu, ty redguardi si to aj tak odseru,............ozaj,neviete? dá sa na severe získať Oghma Infinum? -
...moc tazke na teba, ze? nebud smutny...
-
"a osobne mi to iba 3x zamrzlo", to je naozaj uspech :)
-
Nedá mi to.
Ve Skyrim mám za sebou 60 hodin a hra to jistě není na 10/10, ale i tak jsem se u ní bavil dobře.
Nicméně Skyrim řešit nechci, ale spíš mě zajímá osoba pana Vávry a jeho další hra. Jsem velmi zvědavý na jeho budoucí dílo a velmi rád ho porovnám s tímto seznamem, protože pokud bude jeho další hra splňovat byť jen jeden bod, ukáže se, že je tento článek napsán pouze pro čtenost. Když mi bude vadit, že v hospodě dostanu slanou svíčkovou, nepřijdu domů a neudělám si ji zase, že?
Jednoduše řečeno díky tomuto článku se velmi těším na hru studia Warhorse, protože si pan Vávra jistě pohlídá aby jejich hra neodpovídala ani jednomu z těchto "problémů" a to pak bude hra století:)
P.S. Pokud píši 116 důvodů o tom, jak je Skyrim špatný, tak bych se měl držet Skyrimu!
70. Od první chvíle, co jsem narazil na česnek, ho s sebou tahám při děsuplné vzpomínce na Oblivion, kde po té, co jste se stali upírem, česnek nebyl k sehnání a zbavit se vampirismu znamenalo několikahodinový quest a hodiny hledání rady na internetu.
Vzpomínka na Oblivion, jako zápor Skyrimu? Vážně? -
aha...
-
...chod si zastrielat do BF, suhajko :)
-
Taky si přidám přispěvěk ať se splní to o co se snažil(kolik je rekord v počtu komentařu na games?). Protože jako konstruktivní kritiku to neberu a jako vtip taky ne. Některý z udávaných problémů, tam jsou, ale dost z nich jsou něco jako.., že upíři se neuměj měnit v netopýry(nejsou neviditelny a neuměj hráče ovládat myšlenkama) a nejdou zabít jen křizem do srdce, nebo že by neměla postava uníst 50lektvarů, nebo že při střelbě z luku není brána v potaz rychlost větru a že když sebereš nějakej použitej, tak že není zhoršená jeho kvalita.., že si nemůže hráč zvolit aby měl meč na zadech a dýku v botě, apod......tudiž spiš přání, než kritika. Taky bych jich našel hodně, ale to, že mi je Skyrim nesplnil z něj nedělá špatnou hru. To, že něco není dle vávry není chyba, ale vlastnost. A co se týče chyb, který jsou očividný, tak je aspon nemusí rozepisovat mezi x bodů a některýsi vyloženě vytvářet svojí hračskou neshopností nebo leností.
-
http://www.youtube.com/watch?v=YYupW1VCQCA
-
Nekde, kde se tvori krajiny do otevrenych svetu a kde se vi co to obnasi.
-
hehe, Vávra rád přehání, když si vzpomenu na jeho kritiku Fallouta III, hehe, to bylo něco, jo, vystih řadu podstatnejch věcí, pak řadu věcí, který prům. hráči nedojdou, ale kdyby to tvůrci vychytali, neodflákli, tak by to byly zaslouženě geniální hry, takle je to takový, že prostě zrovna neni nci lepšího, tak to má 10z10ti, porovnávaj se nejaktuálnější tituly apod.,
-
Jo joo s tim souhlasim, uz po par recenzich v posledni dobe co dostali 90% plus, jsem se pozastavil nad tim, jestli se nekdo zblaznil nebo ne? To pred timto podzimem byly vsechny hry takovej shit, nebo se stal vyvojarskej zazrak a kazdej zacal vyvijet totalne spickovy hry, nebo spis nekdo zacal platit recenze? Ja vim, ze je ekonomicka krize, ale stve me, ze uz si recenzenti za kus zvance prelepujou oci leukoplasti, mozek vylejvaj okenou a serou si pod prsty na klavesnici, kdyz plodej ty opevny ody na ty zcela prumerny a recyklovany hry...
Presne jak napsal Vavra, nechapu jak na unifikovanej HW muze nekdo vydat hru ktera prochazi betatestama atd takhle priserne zabugovanou... A neni uplne sama... Perdele vono se to asi seka schvalne!!! Nu ono nejak prodlouzit dobu hrani musime, tak jednou za dve hodky crash down at si ten quest da jeste jednou :D .... Zastrelte me, ale je to zcela muj nazor... :) -
Hraju na PS3, takze mi konzolovitost fakt nevadi. Nemyslim si, ze mam nizke pozadavky.
-
Takze jinymi slovy ma podle tebe Skyrim nejgenialnejsi inventar vsech dob, kde je vse krasne roztridene a prehledne a vsechno hned najdes? Protoze o tom jsou ty prvni body.
-
Ja bych zase nedal 10 Uncharted 3 no a co? Je to jen cislo. Kdyz se chci o hre neco dozvedet, prectu si recenzi, cislo je jen orientacni.
-
Ježiš, ale to mi v prodejně neřekli, že si kupuju polotovar a musí se do toho přidat ještě desítky ingrediencí, které si musím najít sám v širém světě internetu. Ono to má tu fantasy logiku přenesenou i do reálného světa ? Jako když si ve Skyrim koupím flák syrového masa u obchodníka a pak musím najít přísady na pláních a uvařit to s nima dohromady sám ? No to pak klobouk dolů. Každopádně by na to měli prodejci/výrobce upozornit. Byl jsem přesvědčený, že kupuju už hotovou hru .. *7*
-
konzumenti sežerou všecko, budou čumět na cokoliv, budou hrát cokoliv, ta hra má řadu fakt podstatnejch nedostatků, pitomej interface, pitomý dialogy a další věc jsou teda boje, grafika se dá tolerovat, horší animace už míŇ A bugy....bugy mi vadí ze všeho nejmíň, na ty sem zvyklej z tuny her, některý ty bugy jsou dost absurdní až zábavný..jasně, ale je to trošku buranský na tom ulítávat....
-
A brečíme dál, že nám naší oblíběňoučkou "hru" zkritizovali...
-
V tom případě máš asi hodně nízké požadavky...
Já jsem tu hru rozjel a např. taková konzolovitost až nad mraky na mě dýchla už v hlavním menu. Bohužel to v tomhle nelibém stylu už jen pokračovalo... -
me to bavi vic nez jine hry s 8+ hodnocenim i s tema hromadama chyb a bugu, divne..
-
A kde děláš?