Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    No to jo, ale dokud budou "nezaujatí" lidé typu pana Grygara sázet absolutní hodnocení hlava nehlava, i kdyby tam ultraboss byla Hello Kitty a hlavního hrdinu hrál Justin Bieber, tak to bude pořád v tomhle stylu... *4*

Jak jsem říkal - TES se stalo novým "Call of Duty RPG žánru" *5*
  • no, já jen řešim, že to nebylo až tak zábavné, že tam blyo dost hluchej nudnej míst...
  • A eset assasins Creed je fajn aj keď je trapne keď jeden utoči a ostatny čakaju:)
  • RavenHolm
    Možná máš pravdu, ale tu větu jsem myslel tak, že se moc těším na objev jak velký pokrytec je pan Vávra.:)
  • ucho
    sice splněn, ale ta hra za dveřmi ještě není a pěkně dlouho nebude.
  • Arkham Asylum!
  • Dan Vávra o Falloutu III
    http://1.bp.blogspot.com/_5rdBCzlqUPQ/SSmru5GOD4I/AAAAAAAAGy0/7hjCjRPNims/s1600-h/Vavra_Fallout_3.jpg
  • ucho
    no jo, tak ono lidi si kupují hry vlastně proto, aby ji zapli a hra jim napsala, že to úspěšně dohráli. a hurá koupit další :) zlé, zlé hry, které žerou moc času. fuj :)
  • rhomola
    Ne, ten inventář je naprd, je konzolovej, ale zvyk sem si. Najdu ale všechno, protože si ho uklízim a nemam v nem 500 knih, protoze ty knihy mam v polickach v baracich, ktery sem koupil. A stejne tak i vsechno ostatni. Ostatně, kdo si do krosny na zada, kdyz jede do lesa, vysype celou kartoteku, nemuze se divit, ze nic nenajde a chybej mu zalozky.. haha

ale o to nejde, nebavi me cist vulgarity o odéru dechu a malých prsou a ty dalši nesmysly a obzvlášt nekolikrát, během několika prvních odstavců, dřív než se dozvím něco podstatnějšího.

A něco málo k obchodním produktům obecně bych ještě řek. Že je docela v HODNĚ pohodě, bejt za jedne litr českejch už třetí tejden večer co večer přikovanej k monitoru, žít dobrodružství, vědět, že ani zdaleka nejsem na konci, vědět, že jakmile získám dojem, že na konci sem, rozjedu to znova s jinou rasou a specializaci, a to hlavně kvůli stealthovejm q, který sem ted probušil palcátem, a kvuli tomu, že ted sem se ve valce pridal k bournejm.... atd atp.

JE TO KURŇA ZA TEN LITR fakt vo hodně víc v pohodě, než když sem jedný český partě, v dobré víře v super DRUHEJ DÍL něčeho mnohem jednoduššího a tunelovýho, zaplatil skoro jednou tolik a po TEJDNU neměl co dělat a musel si dokoupit "volnou a extrémní jízdu" za další velký šušně. Ale taky říkám dobrá hra, jen výrazně víc jí smrdělo z huby...
  • Dan Vávra : Zpackaný Fallout III
    http://1.bp.blogspot.com/_5rdBCzlqUPQ/SSmru5GOD4I/AAAAAAAAGy0/7hjCjRPNims/s1600-h/Vavra_Fallout_3.jpg
  • Pochybuji, ze si tim nekdo chce zvysit sledovanost. Na par dni to bude mozna fungovat, potom to ale o to vic klesne. *3*
  • A která hra má promyšlený a funkční soubojový systém?
    mě napadá jen DIE BY THE SWORD ale to už je hodně dlouhá historie. (a ještě se mi líbil gothic, akční klávesa a čtyři šipky, bylo to jednoduchý a účinný)
  • když tu nesedí 10/10 co teprve těch divnejch 10/10 z AC 1 a 2??
  • Jeeeee
    Predstavme si ze se najde osviceny investor ktery nebude brat ohled na penize ani cas, zaplati skveleho producenta ktery najme ty nejlepsi programatory, designery, grafiky i animatory, zakoupi jim ty nejlepsi nastroje nebo poskytne moznosti pro tvorbu svych vlastnich a pusti se do ty nejskvelejsi hry vsech dob. *1*
    Nejspis to dopadne tak, ze investor prijde o vsechny penize a kdyz hra konecne spatri svetlo sveta bude jiz vypadat zastarale. *13*
    Vsichni vime jak to v hernim byznysu chodi, jak se z tvurcich profesi stali profese pro naplneni necich kapes, pro realizaci predstav tech co ocekavaji zisk.
    Vlastne je to tak se vsim. Vsechno co koupite je delano hlavne proto aby se to prodalo, ne pro to aby to slouzilo.
    Obavam se ze cekani na dokonalou hru je cekani na Godota. Pripad Skyrim bych okomentoval takto "nelibi, nehraj". A ze jej reklama i recenze stavi tam kam nepatri? Proboha a ktera reklama nelze? Myslim ze je na trhu poradna hromada daleko vetsich pruseru a lidi se nechaj zblbnout marketingem a kupuji to. Dokud nebude platit pravidlo ze se pomalu vice oplati investovat do zblbnuti zakaznika nez do samotneho vyvoje, situace se nezmeni. Besheda mi v tomto dokonce pripada dosti ferova. Oproti jinym velkohubym slibotechnam jsem nezaregistroval zadnou vyraznejsi marketingovou masaz.
  • hitokage
    Achievement Unlocked: Troll Master
    Získej 1000+ reakcí z pozice trola.

A teď vážně: Nejlépe to podle mě shrnul Mechwarrior_bw na předchozí straně. Doporučuji k přečtení.
  • Bethesdu zaujíma to číslo. Keď vidia aké dostali skóre, povedia si, načo by sme sa snažili, o pár rokov vydáme ďaľší klon oblivionu a zobereme za to milióny a všetcia nám ešte budú ďakovať...
  • no a mne teď stačí jeden proč nesnáším D.V. *1*
  • "Jednoduše řečeno díky tomuto článku se velmi těším na hru studia Warhorse"... Ukol splnen...
  • Oblivion, kterej Vávra miluje a obdivuje už léta - páč je to rozsáhlý, byl děsivej žrout času, kde všecko dost trvalo..nic proti.....
  • další věc je ta, že lidi ty herní nedokonalosti a stylizace baví, nemyslim uplně trapný bugy, nejhorší bug je samozřejmě zásek, když hra padá, jo, detajly jsou hrozně důležitý, to je jasný, těch nedostatků by moh na Skyrimu Vávra najít klidně 3x tolik...pak už by to byly děsný marginálie, to je tak do nějakejch fan videokompilací....ale ty podstatný věci jsou prostě naprosto evidentní a hra díky nim stopro zábavná fakt neni...fakt ne....ani nápad......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit