Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Souhlasím.
-
Mne ten clanek docela pobavil a docela se trefil. Jako kdyz mi po stopadesateosme kovarka ve Whiterunu zacne rikat, ze neni nejlepsi kovarka, ale ze se snazi a po stopadesatedevate se mne pta, jestli vim, kdo je jeji fotr, tak mam opravdu sto chuti ji necim prastit po hlave. Nebo kdyz po desate omylem sejmu sveho partaka, protoze se mi priplete do rany, protoze zcela nesmyslne prepne z luku na mec (a neda se mu ani rict, co ma pouzivat), tak je neco spatne. Dalsi kapitola jsou draci, kteri nejsou nebezpecni, ale totalne otravni. Pri kazdem fast travelu trnu, jestli mne ceka dalsi nudny a zbytecny souboj s drakem, nebo jestli opravdu budu moct plnit quest, kvuli kteremu jsem tu. Permanentne mam tak 6 bodu k dracimu revu, ktere proste nemam kam dat a truhla v baraku je plna dracich kosti tak na 8 kompletnich brneni. O totalne hnusne grafice, kde vsechno pri pohledu zblizka vypada jak rozmazane cosi se ani nema cenu zminovat. Nekdo by mel Bethesde opravdu rict, ze je rok 2011. Takze, stejne jako autor, nechapu ta hodnoceni 10/10. Ale holt je jina doba, dneska ma 10/10 totiz skoro vsechno.
-
Pac se tomu venuju na profesionalni urovni.
-
A je vubec krajina level design?
-
Ja bych napsal radsi clanek "Tisic duvodu proc miluju Skyrim" ale nemam cas hraju Skyrim *1*
-
ano je to kritika pan tor...
-
Jak si na to přišel?
-
Zaujímavé, že keď idem na metacritic, ale v podstate je to všade, ma presviedčajú, že je to skutočne hra storočia alebo desaťročia, najlepšia hra doteraz, bezchybná hra, všetky FPS, ktoré s tým porovnávajú, sú "sračky" atď.
Takže no to je fakt střela velebiť takhle hru 90% internetu. :D -
Kdybych hral ve Skyrimu za veverku, tak by me to asi vadilo.
-
Vavra vi o level designu krajin v otevrenych svetech pekny h*vno.
-
Danov prístup je síce extrém ale hráči a hlavne recenzenti by si mali uvedomiť, že kritika je niečo čo posúva hry napred. Recenzenti si zrejme vôbec neuvedomujú akú majú v rukách moc, ani to, že môžu nepriamo ovplyvňovať budúcu podobu hier. A pritom stačí len jedno : byť kritický a to nie len k pár základným neduhom ale i k detailom (ktoré sú často zásadného charakteru). Ak by tento prístup aplikovali najznámejšie herné magazíny po Oblivione, je veľmi pravdepobné, že dnes by sme podobné chyby charakteristické pre TES4 v Skyrim nevideli. Nekritický prístup a hodnotenia typu 100/100, 97/100 dávajú developerom jediný signál : na detailoch nezáleží, ľudia nekriticky prijmu všetko čo im strčíme pod nos a ešte nám za to poďakujú. Takýto prístup je však cestou bez svetla na konci.
-
Teď jsem si všimnul, že jako jeden tag je napsáno "filipika", to mě dostalo *1*
-
Ale veď toto sedí na 90 % vychádzajúcich hier. A už pár rokov.Prečo iba Skyrim?
Pán Vávra takisto ako Bethesda varí starú kašu. NHL?FIFA?NFS?GTA?Gothic?MW?Silent Hunter?WoW?Assasins Creed?Halo?
Dano si len robí reklamu.JA si Tiež Myslím že skyrim je len oblivion v bielom a jediná skutočná novinka sú draci.No stále sa to skvelo hrá a osobne mi to iba 3x zamrzlo.No a zachvilku tu bude plno patchov, modov, atd. toz si kazdy pride na svoje.Netreba to tak tragicky brat.
Do vydania Diabla III este dlho, a myslim ze Skyrim za svoju cenu ponuka dostojne zabitie casu. -
Nahliadol som a pridavam dalsie:
Pri boji s Blood Dragonom znie rovnaka hudba ako pri boji s Frost Dragonom.
V kuchyni nie je vobec hubka.
Hriby su po dazdi dost skarede.
Padavka Breton vobec nevydrzi zasprintovat kilometer-dva.
A keby tam aj bola hubka, nie je tam umyvadlo.
http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/viewtopic.php?f=33&t=11472&p=236752#p236752 -
A hlavně nezapomenout na závěr vyhejtovat konzole....
-
Přesně tak, naposledy jsem viděl stromy vyrobene z papíru v TombRaider II. Ani supr dupr nastaveni na PC nezmění to, že větve stromů jsou z papíru. Což maji i ostatni gamesy. Ale ostatni je alespoň natačejí plochou proti postavě. Schválně jsem to zjišťoval v Rage, Risen, Two Worlds II, Two Worlds. Několik roků straý Risen a TW 1 mají mnohem mnohem lepší a OPRAVDOVĚJŠÍ přirozenější stromy .. než tyhle papírové kulisy ve Skyrim. To že stíny byly čtverečkované jak z Pacmana, to už se povedlo poladit v nastavení. Ale defaultně by neměly být tak hrozné. ..fail.. *16*
-
is this Dan Vavra reacting to Skyrim? nope...... its chuck testa,with another realistic trolling review
-
a ony to snad od 25. bodu bullshity nejsou? ... jako kdyz hatuje nekdo nezasvedceny tak to beru, ale clovek znaly herni kultury, ktery by uz mel vedet ze ikdyz je bethesda takova jaka je a mozna to cim se zivi flaka, nechava pak dodelat nedodelky od moderu.. hatoval veci jako treba boj z kone, coz je uz davno pomoci modu vyreseno .. je hodne k smichu / placi... pane Vavro timhle jste u me docela klesl, ikdyz je vam to treba u chloupku na zadnici.. *11* *11* *11*
-
Core: Nebyl jsi ty náhodou na Zingu? *1*
-
No to je fakt střela kritizovat takhle hru. Pan Vávra evidentně hledá utopii. Protože kdyby byla taková hra bez těch jeho 100 chyb tak je to hra století s největší pravděpodobností. Ta hra ty lidi baví i přes tyto neduhy a proto jí hrajou a lidí, kteří v ní vidí takový hnus by ji v prvé řadě neměli ani hrát. *16*