Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mody nejsou třeba, pokud neděláš vyložený voloviny a chyby nehledáš..
  • To já už mám zasebou. Tuhle ruční práci raději nechávám na něžném pohlaví.
  • neni mozna, Jindra poprve pozitivni... davam prvne plus
  • Daniel Vávra: scénář
    Nikde nevidím nic o spojitosti pana Vávry s programováním Mafie II, s jejím debugováním (kdy stále existují průchozí ploty), s vysekáváním obsahu, lhaní vlastním fanouškům, látáním na poslední chvíli nebo se zjednodušováním.
  • Malleth
    Taky jsem už něco nahrál (od kdy to si nepamatuju) jak na PC tak konzolích a ne jen RPG. Tvůj názor ti nikdo nebere, ale ať se na to podíváš za jakéhokoli úhlu pohledu tak Skyrim nesahá Deus Ex ani po kotníky.
  • To ovšem nic nemění na tom, že článek je naprosto pod úroveň. Autor si zřejmě připadá vtipný, mně připadá vulgární a neprofesionální. Odkaz mi poslal kamarád. Čtu IGN, takže autora neznám... Pokud článek neměl sloužit pouze pro pobavení, tak se jedná o čistou zaujatost vůči této konkrétní hře. Tohle bych čekal od 13letého děcka, ale ne od autora očividně rádoby profesionálního herního serveru soudě dle tohoto konkrétního člověka - pana Vávry.
  • yuri337
    Jen jsem viděl nadpis článku, hned jsem si pomyslel: "To zase bude plodná diskuse." A vida nemýlil jsem se.. Tolik řevu, pro jednoho nafoukanýho Vávru se jen tak nevidí.
  • Nejsem si uplně jist, že to autor myslí s nadsázkou:-)) Přijde mi, jako by se špatně vyspal a dostal od Falmerů pěkně do tlamy aniž by provedl předchozí save... Ne teď vážně, nechápu takové chrlení zlých vět. Myslím, že to si Bethesda rozhodně nezaslouží! Všichni víme, že engine není žádnou novinkou, ale i přesto hra vypadá na PC v max detailech a vyhlazování opravdu SKVOSTNĚ! Dlouho jsem se nad některými scenériemi u hry takhle nezastavil. Dělat hru takových rozměrů holt není legrace a zrovna Bethesdu a Todda si brát takovým způsobem do huby, mi přijde minimálně nevhodné, zvlášť po tom, jak se skvěle chovají k fanouškům a snaží se vydávat patche s jejich asistencí. To nedělá každý vývojář... Abych to uzavřel, s některými výroky z tohoto "článku" souhlasím, ale většina mi přijde jako výlev vytočeného puberťáka.
  • niektore veci su pravda, niektore su moc subjektivny nazor autora clanku, celkom zly pohlad na skutocnost, ktoru nedokaze a nechce prijat.... :)
  • no hlavně že Mafia II byla "dodělaná" a bez bugů ... krypl jeden
  • Mechwarrior_bw
    "Psát čistě o chybách hry mi přijde opravdu ubohé "

názov článku : 100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
  • Jinou hru? Jakoukoliv? Třeba Oni? Třeba Gothic? Třeba jakákoliv hra, kde se vyskytují nepřátelé, zdi a logika "jsi-li za zdí, nejsi vidět"? Akorát ve Skyrimu vývojáře nenapadlo, že když dá někdo postavě přes hlavu hrnec, vytvoří tak miniaturní stěnu.

A není to "vlastnost" jak tu diskutéři píší, to jsem si jist. Kdyby toto vývojáře napadlo, tak by přidali skript, že si má postava hrnec ihned sundat a začít být lehce nepřátelsky naladěná. A taky by se s tím náležitě pochválili, jak je ve Skyrimu A.I. pokročilá a nenechá si dávat hrnce na hlavu.
  • Ano, tak tenhle článek by se měl nazvat spíše Troll mluví o Skyrimu. Psát čistě o chybách hry mi přijde opravdu ubohé a od někoho kdo ASI píše i nějaké ty "recenze" hodně nepatřičné. Zkuste mi tady říct kdo z vás nedokáže najít na jiných hrách chyby? To že jich je tady víc je i spojené s tím, že tady je všeho víc, větší svět, víc postav, víc věcí co se dá dělat. Navíc minimálně polovina zde zmiňovaných chyb je opravdu k smíchu. Jde vidět, že to Dan Vávra hrál na konzoli. Jinak s myší a klávesnicí by nemohl mít problémy např. s "galaktickou mapou" nebo favorit inventářem (zde se dá vše nastavit na čísla). Podle mě osobně se nemůže divit, že je v takovéto hře problém s ovládáním na konzolích.

Psát o tom, že budovy jsou velká bludiště bez záchodů (zde je asi kladen důraz na nelogičnost) a přitom si stěžovat, že se v průběhu rozhovoru magicky nezastaví okolní svět mi přijde docela vtipné, doporučuji si zkusit zajít ven a s někým si promluvit, jestli se kvůli vašemu rozhovoru zastaví svět. To že není ukazatel vzduchu pod vodou??? Myslím, že tyhle ukazatele jsou docela nelogické.

Navíc spousta takzvaných "problémů" je i v jiných hrách, tak proč to zdůrazňovat tady? (prodávání předmětů pod cenou).

A co třeba 65. Obchodníci nemají skoro žádné lockpicky na prodej. To abyste mohli toho obchodníka pak znova vykrást, co? Neřekl bych, že zrovna lockpick je důležité zboží pro běžné občany skyrimu.
    Jde vidět, že Dan Vávra, CHTĚL pouze urážet, nic víc, klasický Troll. (nic ve zlém)

A co se týče hodnocení hry 10/10? To je opravdu nadhodnocení které by Skyrim dostat neměl, ale vzhledem k tomu co v poslední době vychází za propadáky a že recenzenti umí používat u her jen hodnocení od 6 navrch, tak se není pak čemu divit.
  • Mechwarrior_bw
    lenže toto nie je recenzie, tu nejde o snahu o objektivitu... je to kritický a čisto subjektívny pohľad jedného herného vývojára a tak tomu treba rozumieť. Názov článku jasne hovorí o tom, čo je možné v texte očakávať a čo nie. Ber to ako opačný extrém proti glorifikácii Skyrimu ktorý je i tento krát oznančovaný za "najlepšiu RPG v histórii" ... ak chce človek objektívny pohľad tak pravdu treba hľadať uprostred.
  • Uzavřel bych to klišovitou frází:
    Pravda je někde uprostřed.
  • Je krásné, jak tu článek skoro nikdo nebere s nadsázkou, ale jako drzou a urážející kritiku :))) Já se narozdíl od vás docela slušně pobavil a článek mě jen utvrdil v tom, že Skyrim si (stejně jako Oblivion) zahraju až s dostatkem úpravných modů :)
  • Hrál jsem nedávno vícero starých her - Mafia, GTA:SA, Deus-ex. Grafiku nebudu hodnotit (poplatné době) ale GTA a DE bomba a Mafii jsem nedohrál jednak kvůli zoufalému ovládání a nudným misím. Právě tyto věci by se s dobou měnit neměly, takže je možno hru hodnotit i po 10 letech
  • ty seš zoufalec největšího kalibru, jdi se oběsit
  • Nechce se mi věřit, že to říkám, ale toto je dobrý argument Jindro.
  • Rekl nekdo kdo to ani cely necetl *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit