Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takových důvodů si člověk při troše práce najde na každé hře. Věřím, že např. u Zaklínače II by nebyl problém sestavit podobný výčet. Hry nikdy nebudou jako realita, protože by je nikdo nechtěl hrát. Pan Vávra ěviditeln s oblibou vytahuje takové kontroverzní pohledy aneb kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
  • Pane Vávra, doporučuji si dát studenou sprchu a uklidnit se alespoň měsíční léčbou na psychiatrii. To co jste tady zplodil je výron nějaké zákeřné nemoci. Každá hra má své chyby a jelikož jste ji hrál na PC, poděkujte pirátům za její konzolovost. Od začátku bylo jasně řečeno, že to bude port bez vysokých nákladů. Můžeme být rádi (mám PC verzi), že to dopadlo alespoň takhle. Moddeři se postupem času postarají o vyšší kvalitu hry. Při její otevřenosti jsou některé bugy pochopitelné a některé časem zmizí, ale celkový dojem ze hry to prostě nekazí a to je to hlavní. Nepamatuji si už několik let, že bych hrál single RPG, které by mě takhle vtáhlo a strávil bych s ním tolik času. Ve vašich bodech je také vidět, že jste na spoustu věcí ani nepřišel, nepochopil, nebo neumíte mačkat klávesy. Tahle hra Vás, pokud jste si ještě nevšiml, za ručičku nepovede (jak je poslední dobou zvykem), tak se raději od těchto her opostěte a běžte radši klikat třeba posledního LOTRa.
  • dej si facku a jdi si dál hrát MW3
  • Nic ve zlém, ale to, že Bethesda vydává velké hry jak na běžícím pásu a nasekají při tom tuny chyb, je čistě jejich blbost. A Fallout pls vůbec nezmiňuj, ten je zprasený tak, že většina lidí, která dohrála první a druhý díl, to rozdýchává ještě teď. Jinak mi teda opravdu nepřijde tento článek jako nějaký hate. Prostě napsal, co se mu na té hře nelíbí a proč. Každý tady blije, jak si to jen mohl dovolit, ale prostě je to tak *3* Fůra chyb je ještě z dob Morrowindu a Oblivionu, posun v tomto směru = 0,000nic. Jak je podle tebe možný, že třeba Blizzard nemá problém s odkladem vydání, aby hry vyladili?
  • 100+1 Breků o Skyrimu aneb zápisky hnidopicha

Ze 100+ bodů je asi tak 90+ pouze hnidopištví a 10 reálných problémů. Ano, menu se nepovedlo, chtěli udělat něco nového a aby to běhalo jak na PC tak na konzolích, bohužel se nepovedlo a mírně to kazí dojem ze hry, ale ne tolik jak nám autor podsouvá.

Jinak a autorovi - když jsem si po pár letech koupil Mafii jako "naprostou klasiku a herní bombu" tak jsem fakt zaplakal, grafika nic extra, auta nejdvětší nuda, když máte dojet kamkoli na kopec, tak si můžete mezitím přešíst Tolstého, nejhorší byly ovšem ovládání, debilní npc co vám vždy zablokovaly cestu a mise typu někam dojeď a někoho zabij (zbraněma kterými se nedalo pořádně mířit). Nedohrál jsem, bolest byla příliš velká. Srovnámí např s GTA:SA ze stejné doby - to je nebe a dudy... dvojku jsem (logicky) ani nekupoval (i vzhledem k horším recenzím než 1) A tenhle člověk tady bude brečet nad (z pohledu mafií) veledílem, hahaha
  • 69. ...Nebylo by hezké, kdyby u motyčky bylo napsané, že s ní jde těžit ruda v dolech a člověk s sebou nemusel tahat tunu odpadu jen proto, ...

TOHLE MĚ POLOŽILO... MOTYČKA? DĚLAL JSI NĚKDY RUKAMA? BYL JSI NĚKDY VENKU V REÁLNÉM ŽIVOTĚ? TO JE KRUMPÁČ!!!!!
  • Každopádně měl co dělat, aby těch 100 důvodů našel. Tyhle čtyři by se dali klidně shrnout do jediného: 40. Všechny hospody vypadají stejně.
    41. Všechny longhousy Jarlů vypadají stejně.
    42. Všechny pevnosti vypadají stejně.
    43. Většina domů ve městech vypadá naprosto identicky.
    a tokových "rádoby důvodů" je tam víc. Ale pro pobavení článek dobrý. Psát Dan teda umí, to zas jo. *1*
  • Necham si libit rad. Skyrim je nejlepsi hra, co jsem hral tenhle rok, mozna az na Limbo a From Dust, ale to se neda moc srovnavat.
  • Právě toho se trošku bojím, že takhle autor zkazí zábavu lidem co tu hru ještě nehráli a teď buď nebudou a nebo budou ale budou všude možně koukat po těch chybách. Já bohudík začal dřív a většiny z těch věcí sem si nevšim.

Konkrétně mi připadně dost neštastné ukazovat v článku exploity ke hrám. Např. ten s nasazováním kastrolů na hlavu, nikdy by mě to nenapadlo udělat, a popravdě pro mě je to ukázka spíš pokročilosti Skyrimu ... ukažte mi jinou hru která soudí podle toho co NPC skutečně !vidí!, žádný že stačí aby byl ve stejné místnosti nebo v dosahu na x metrů, dokone ani to co je v kuželu před ním, prostě NPC tě musí vidět vlastníma očima jak něco kradeš. A takových promyšlených drobností je ve hře neskutečné množství (jako že třeba NPC před tím než jdou spát skočí na sváču do kuchyně).
  • nic ve zlem. Ale z hlediska gamedevelopingu by mel pan Vavra vedet, jak je vyvoj tezky a mit trochu pokory pred studiem, ktere je schopne vyprodukovat zhruba ve sto lidech behem par let tak velke hry, jako Fallout.

A z pozice hrace by tam nemel resit zachody, tilovani textur a podobne kraviny.

Jenze jako clovek, ktery trochu predstavuje cast ceskeho gamedevelopingu, se chova jako ovad. Jako hrac je to obycejny hater. ;)
  • Každému se může líbit něco jiného. Já mám F3 rád a Fallout 1+2 naprosto nesnáším. Hry na tahy prostě nemusím,
  • rychlokvašky?! dej si facku
  • já bych spíš bych napsal 1000 důvodů proč nesnáším Bethesdu. Jejich hry sou hrozný nedodělaný rychlokvašky, až si vůbec říkám že si to lidi od nich nechají líbit.
  • Já Dana Vávru moc nemusím a Skyrim mám moc rád. Ale sakra, až na dva nebo tři body má ten Vávra naprostou pravdu
  • tak s polovinou důvodů nesouhlasím, často to jsou blbosti....jinak skyrim mě velice zklamal - slabý hlavní příběb a povětšinou nudné vedlejší úkoly, na první pohled vypadá úžasně, ale po pár hodinách mě začal velmi nudit....ze serie TES mě stále nejvíce baví morrowind
  • jindra.veliky
    jj hodne tech chyb je prehnany to je jako stezovat si ze kdyz v GTA zabijete na ulici cloveka tak sanitka ktera k nemu prijede naboura 5 dalsich aut a prejede dalsi 2 lidi *1*
  • fallout
    Facku dej především sám sobě chytráku... kdyby nebylo Bethesdy, tak si Fallouty už nikdy nezahrajem. Takže i když byl F3 slabší byl sem za něj rád a bylo jen otázkou času kdy se toho chytne někdo jiný viz. FNV. Ale to tobě přes tvoji přirozenou hloupost nikdy nedojde... *3*
  • Děkuji Dane, po celkem dlouhé době jsem se opravdu od srdce zasmál, až jsem se za břich popadal. Smutné na tom je, že 98 procent toho, co jsi napsal, je pravda. Při pročítání článku jsem před očima viděl všechny popisované věci a uvědomil jsem si, že jsem si je při hraní ani neuvědomil :) Ale přes všechny ty zápory mě Skyrim bohudík baví, jako žádná jiná hra v poslední době.
  • On hodnotí Dagerfall. Musíš si to číst pořádně *3*
  • Na to vem jed *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit