Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
A když nestačila půda, tak se logicky živili čím? Zemědělstvím :D
Ono něco jiného by byli seveřani v 9. stol., v . nebo 13tym... *4* -
jasne ze si ju kup a zahraj, toto je ojedinely nazor, ostatny si ju uzivaju, a nechapem ako ta moze ovlpyvnit takto amatersky clanok
-
ještě se vubec neví na čem dělají :)
-
To je dneska normálka, vyhraje ten, kdo má největší lokty, ale něco mi říká, že to warhorse nebude, protože prodeje Skyrimu už sou v týhle chvíli asi dost astronomický.. Bethesda zní v posledních týdnech hodně nadšeně a úleva po práci je na jejich twitterech a faceboocích dost znát. Skyrim je prostě hit a cokoliv někde v malý zemičce jménem Čechy napíše nějakej DV je ze židle zrovna nezvedne. Rozhnoduto už bylo jinde - peněženkami hráčů.
-
No, přiznejme si, že málokterá hra vzbudila takové orgie. Jak jsem řekl, já si Skyrim užívám, ale takhle nekritické hypování jak od fanoušků, tak od kritiku, jsem už dlouho neviděl. Naposled asi od Oblivionu.
-
Tak me napada, nikomu jako nevadi, ze Dan Vavra pracuje na podobne freeform RPG, a je pro nej Skyrim prakticky konkurence? Vam pripada normalni, ze vyvojar hry napise 100 veci, co nesnasi na konkurencni hre? To jsem jedinej, komu tyhle praktiky prijdou podivny?
-
zatím to tak je, smíří se s tím Dan:)?
-
fajn článek, proč nemít i negativní pohled na věc, i když to trochu zavání bulvárem a trollováním, ale nevadí, nečte se to špatně a každý máme nějaké názory a je lepší ukázat úplný protipól. jen to přirovnání s ženskou na ostrově trochu kulhá, protože pouze vypovídá o tom, že nikdo na světě nedokázal udělat obdobnou hru a že je v tomhle Bethesda stále jediná a tedy na prvním místě (říká se jednooký mezi slepými král). autor článku nám tak pouze sděluje, že to jde udělat mnohem, mnohem lépe, ale že to tak stále nikdo neudělal... tak to jsem opravdu zvědav, jestli si všichni sedneme na zadek z nového projektu autora (upřímně).
co se týče Skyrimu, ještě jsem nehrál a ano, zmiňovaný Daggerfall byl hotové semeniště bugů, ale zároveň je to pro mě jedno z nejlepších her dané doby s úžasnou atmosférou a možnostmi a přestože by to bez těch chyb bylo lepší a něco šlo zlepšit, u mě jasných 10/10 :) -
Pán se živí i jako recenzent a proto hraje, aby věděl očem píše recenze a vynáší verdikty.
"Nebyl jsem schopný najít lepší amulet" znám velice dobře. Podle mého názoru (a v tomto se s názorem pana Vávry ztotožňuje) je něco v nepořádku, když ve třetině hry získám takový podpůrný předmět, že jej až téměř do konce hry používám. Zářný příklad takového nedostatku byl Firesword v Gothicu 3. Daly se najít nebo ukovat lepší jednoruční zbraně, ale proč? Firesword byl dostatečně užitečný až do konce hry. A přesně na tento nedostatek, tentokráte ve Skyrimu, poukazuje pisatel článku. -
Jenže oni se živili rybolovem, proto byli v první řadě tak výteční námořníci. Do jinejch zemí se vydávali proto, že jim nestačila půda!!, protože v průběhu 9. století došlo k nárůstu populace, kterej sever nebyl s to vykrýt a dědicové byli vždy jen prvorození synové - tedy něco jako v době řecké kolonizace v 8.stol. př.n.l...
Fakt, že brali otroky - no brali, stejně jako je brali féničani a každej přímořskej národ, kterej v tom viděl vidinu nemalého přivýdělku -
Napodobne pane vedouci *1*
-
Je fakt že plno věcí co tam zmiňuje nemá výrazný vliv na hratelnost, ale fakt že gamemplay má do dokonalosti hodně daleko musí poznat každý kdo má všech pět po hromadě.
Hodnotit tuhle hru desítkou je urážka všech her, které jsou opravdu originální a propracované. -
Chystal jsem si tuhle hru koupit na Vánoce a v době dlouhých večerů se ponořit do světa Skyrimu. Po přečtení tohoto článku, kdy mi pocitově spadla hra z hodnocení 10 na 5 nevím, jestli má cenu do ní investovat *10* .
Každopádně jednoznačně souhlasím s autorem článku v jedné věci, že u jiných her stejného žánru by recenzenti kritizovali většinu maličkostí vč. grafiky a to se bohužel u Skyrimu nedělalo.
Holt, ani každý rozhodčí nepíská rovinu *1* -
tak ta galaxie je fakt kravina, to musí uznat každej soudnej člověk. To se teda zrovna dvakrát nepovedlo..
-
Betsheda neexistuje, je to Bethesda. A co je podle tebe dobry studio, ktery dela kvalitni hry?
-
Laker? co je na tom vtipného? :D Nepamatuji si přesný název, takže za případnou nepřesnost se omlouvám :D
-
aha cize mas vzdy klikat jak dem*nt aby si si pozrel co mas zrovna na sebe a aj to tam potom musis ukazovat kurzorom na kazdy polozku aby si zistil co to je. To je fakt super riesenie. LOL ESTE SI TO OBHAJUJTE. Vy ste fakt dem*ntni:D
-
nema to nic s bethesdou. to ze debilne fpska dostavaju 9-10 (4 hodinovy SP fakt nie je podstatny kedze ide hlavne o MP, to by ste si mali uvedomit) su sra*ky recenzentov, to neznamena ze vsetko co trva dlhsie ma pravo na vyssie hodnotenie.
Co s tym ma Witcher? Witcher je top notch hra. Co si ju vobec beries do ust?
Assassins Creed si tiez nezasluzi 10kove hodnotenia, kedze za 5 rokov vysli 4 AC, to samo o sebe nieco hovori -
It's OVER 1,000!
-
ale tohle se mu povedlo, to musíte uznat!!! rád se po ránu zasměju. : V levlovacím "galaktickém okně" se docela blbě honí některé perky. Hra přeskakuje na jiné, než chcete a výběr toho správného je často jakási nechtěná minihra. *1* *1* *1*