Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2/3. co sa tych miest a pocet obyvatelov tyka, to nemozes porovnavat. vtedy to bolo nahodne generovane (aj ked to asi vyzeralo lepsie ako teraz) a obyvatelia vtedy nezrali moc vykonu. daj teraz pocitat kompu 750k jedinecnych pic*vin pre kazdy AI. hej sice je ta AI uplne primitivna, ale uz ked ma pocitat s cenu s 50timi tak to "da zabrat".

Ale mne tiez strasne vadi ake je to vsetko prazdne, ja nepotrebujem 15k miest, ani 750k ludi. Ale tie mesta co tam su by mali byt podstatne vacsie, minimalne take ako solitude, lebo to je priserne trapne. Kazde mesto ma viac obchodov jak domov. A dediny... Dedina je vacsinou hostinec a 1-3 domy. Extremy su Hostinec a konec, alebo hostinec a pred nim par stanov.

4. Myslim ze na rozlohu sveta sa stazovat nemozem, imo je toho viac nez dost.

1. Dungeony... dalsia vec o ktorej Tod basnil (tak jak o dabingu) a vysledok je ziadny. Mne sa pacia, atmosfera tam je dobra, vacsinou sa tam bojim aj ked mi uz prakticky ziadny tvor nerobi problemy, iba naspeedovani magovia. Ale je to dost otravne, stale to iste, vzdy ked vstupim do dungu tak uz viem kde bude tajna chodba z konca na zaciatok. Vsetko je uplne rovnake, rovnake moby, rovnake pasce.

6. Hej, je to uplna tupota. Aj ten speech perk nema prakticky ziadne opodstatnenie, preboha ved sa zvysuje hlavne pri to ako klikate na itemy co rpedate/kupite. Sa to malo premenovat na haggling
    + miliarda inych veci
  • Tak, tak. Dan Vávra je takový Rytmus herní scény, kontroverze je jeho živná půda. Chce to brát s nadhledem *4*
  • Aj ty šukaš uplne blbu bloncku s pachnucim dychom a kvapavkou ?? *1*
    No nič ked musiš, tak musiš, ale že ju šukaš už dosť dlho...
    Tieto dristy sa ozaj dobre čitaju, ako aj Vavrove, daky tupec by to zobral možno važne,
    lebo ročne vychadza desiatka hier, ktore su rozlahlejšie a tieto chyby vôbec nemaju, tak kto by hral taku p*čovinu...že?
    Ono vždy je čo kritizovať na všetkom, zaujimave je, že najradšej kritizuju ludia čo su presvedčeny o svojej dokonalosti, no a to su prave ty največši dementi-podajte si s Vavrom ruky. *12*
  • Jazz
    Ahoj Prde
  • vyrazilo mi to dech. Naprostá nádhera, je to jak z jiného světa!!!

Budoucnost začíná právě teď.
  • Jazz
    Haha, je to prostě píčovina, tak si sežerte!
  • A core má pravdu, i ty zvířata si tam chovaj :D
  • Zupni prebor. To myslis ty prespolni behy? Pokud v tech hrach hodne behas...
  • Naco farmy, když je tam tuna lovců :) A že se bojí draka!? U Větrného žlebu na mě zaútočil drak a jeden statkář si usmyslel, že ho zabije železnou dýkou... Zkus si domyslet jak to dopadlo :)
  • RakeW
    Moc pěkný. V tom balastu (kterým jsem se samozřejmě prokousal jen zčásti, takže určitě některým křivdím) tohle působí až nečekaně rozumně. A to se mi Danův článek celkem líbil (Skyrim jsem nehrál) a Red Dead Redemption považuji za opravdu krásnou hru.

Víc takových názorů.
  • jindra.veliky
    jestli tam mas nahrano 160 hodin od vydani tak to je smutny myslim
  • Core
    Člověče já jsem si všiml asi tisíce dalších pochutin. Od ovoce přes zeleninu, bylinky až po zvěřinu (bažanti, králíci, ryby) i chovaná zvířata (slepice, nějaký jak nebo co to je). V lese si můžeš ulovit zajíce, soba, lišku atd. Je tam toho hromada.
  • Bez z5 na EG za cool typkem JD *1*
  • hry od Betshedy nejsou liga, ale župní přebor
  • 100% souhlas, je to jina liga...
  • jindra.veliky
    taky je divni ze ve hre nejsou zadny farmy a vsichni lidi tam pestuji jenom porek a kvetak a brambory atd.........to jsou tam vsichni vegetariani? mozna ze si obcas chtej ulovit medveda alejelikoz ten je silnejsi nez drak z kterych je tam kazdej podelanej tak o otm pochybuji
  • Přesně, tohle ať si prezentuje někde na svém blogu nebo na tom jeho twitteru.Naprosto neobjektivní lživý článek.
  • Naopak, za tento článek by měl Dan Vávra povýšit na pozici šéfredaktora! Jistě by to pro něj byla další meta v jeho bohaté kariéře. A pak by hned mohl konečně zrušit bulvární zpravodajství pana Smutného.
  • Tak to rozhodně souhlasim, že je to jiná liga:))
  • Proc asi Vavra odesel od rozdelane Mafie2? Dokonce i ten scenar mu predelali ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit