Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v tomhle smyslu ano, ale taky neměli hajzl v každým domě, ale dlouhou "lavici" nevím jak to nazvat, kam se scházeli si "pokecat"
  • to je pekna lama,ten co psal tu recenzi,skyrim je jednoznacne hra roku,a nejlepsi rpg za posledni 2 roky urcite. *5*,a s pluginama bude tato hra opet nesmrtelna co se da hrat roky.
  • Prave ze vim jake modely a textury LZE udelat na konzole... a proto mi prijde Skyrim jako nedokonceny. Jsem si vedom, ze museli brat v potaz ruzna omezeni, ale k tom taky slouzi prevodni nastroje a ruzne formy postupu primo od vyrobcu konzoli, navic existuje jista volnost v pristupu jak se s tim vyporadat. A proto si myslim, ze ac je Skyrim vyborne udelana v mnoha smerech, zrovna modely a grafika je nevyuzitym polem.
    Ale myslim ze je zbytecne zakladat tu nejaky flame, co clovek to nazor a jina zkusenost :)
  • "Většina měst starověkého Řecka a Říma byla vybavena poměrně dokonalou sítí stok, svádějící odpadní vodu do nejbližšího toku."

A to dlouho před rokem 0 *3*.
  • ...nehraj to...ved si predsa nenechas takto plut do ksichtu, no nie?
  • kradení věcí s kýblem na hlavě - je to sranda :d na druhou stranu batatesteři prostě tohle asi nezkoušeli...mě osobně by to taky nikdy nenapadlo.....já sem třeba vylezl na kopec a hópl...taky sem se nemohl dodívat kam moje postava až se dokutálí protože se ta animačka přerušila loadingem...njn :D *9*
  • Ono se to tak taky ve středověku dělalo... kanalizace to není od roku 0 :)
  • tak nevím jaka verze ale smůla určitě :D bavím se s docela dost lidima co to hrají a je to tak půl na půl...půlka bugy má a půlka ne....asi je to stylem hraní...nevím...řeší se hlouposti....v Indii taky nemá půlka obyvatel ha*zl a chodí na kanál před domem tak nevím proč by v Skyrimu nemohli chodit kadit na muchomůrky :)
  • Spades
    Protože nejsi hnidopich jako vávra :D
    Ale jako.. mě tam nevadí bugy a glitche, jako spíš ty nedodělky:
    Kradení věcí s kýblem na hlavě
    UI pro myš
    Dualwield s jen jednou pochvou na meč atd...
  • Říct si, ten borec mele strašný nesmysly. je tam víc lží než pravdy, stěžuje si tam na oblivion a davá to za chybu skyrimu atd... a už od něj radši nikdy nic nečíst
  • A vávra měl chudák takovou smůlu, že se mu do ruky dostala špatná verze :D
  • Článek je opravdu výbornej! Je to jasný styl Dana Vávry a proto je potřeba se na to dívat jako na článek Dana Vávry ... pobavit se, zamyslet se nad tím, že ten Dan má sakra v nečem pravdu, kouknout kolik příspěvků je pod takovým článkem a zase se vrhnout na ten zpropadenej Skyrim ...
  • v poslední době je Vávra trošku mimo....jeho články už dávno nejsou to co bývaly!!!

jinak opravdu nechápu kde lidi berou ty bugy....já mám po 110 hodinách na original Pc verzi největší problém ten že sem našel asi 4 rudy které nebyly interaktivní a tak nešli vytěžit...jinak desítky questů splněny a žádnej problém!
  • Tak tak, vávra je největší troll
  • Jestli souhlasíš ve všech bodech si de*il. nemyšleno jako urážka, ale duševní nemoc, za to nemůžeš
  • Pan autor to neřekl úplně přesně. řekl spoustu věcí přehnaných a spoustu nesmyslů, které obalil něčím pravdivým. že grafika nevypadá úplně nejlíp?? jako celek vypadá pěkně, když hraju nesleduju jednotlivý textury. to jen ti co chtějí najít něco špatně
  • 117: Dan Vavra je vocas a nemel by to prehanet s drogama.
  • Naprosta vetsina bodu jsou neskutecne nesmysly. Autor by mel prestat uzivat tolik lysohlavek. Namatkou-stezuje si ze aby mohl kovat lepsi veci,musi napred trenovat. Nebo ze neni schopen si za 30 hodin hrani najit/vyrobit lepsi talisman. Atd. Avsurdity na entou
  • Hru zatím nemám.

Když se kritizuje neexistence skyrimáckých WC, jak jsou na tom obyvatelé s užitkovou/pitnou vodou? Umyvadla, kuchyně, koupelky?
  • konecne to nekdo rekl na plna usta... engine je naprosto priserny, nechapal jsem ze jim to proslo u falloutu a ted je to pro me uz naprostou zahadou... plno lidi je vyplacnutych ze svobody a ruznorodosti konani, jenze jenom to hru nedela... primer se skaredou blondynou sedi dokonale.... bethseda by si za skyrim zaslouzila max 60 procent, za neschopnost odstranit stale se opakujici bugy, za priserny recyklovany engine a s nim ruku v ruce jdouci podprumerna grafika... pokud by Skyrim vydalo male ci nezavisle studio bez predchozich dlouholetych zkusenosti s open world rpg, pak OK, ale na Bethsedu, s jejima kapacitama, zkusenosti a penezma je to plivanec do ksichtu vsem hracum...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit