Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Odtoho je v mnoha jeskyních místnost čisťe s kyblíkama :) Proč myslíš že tam jsou? :D
-
Nemam pocit ze by ve Skyrimu bylo malo detailu..vlastne si tak nejak nevzpominam na hru kde by jich bylo vic...v dnesni dobe kdy v megahitu Mass Effect jsou na cele vesmirne zakladne tri interaktivni predmety pusobi Skyrim jako zjeveni. Ale holt Bethesda si dovolila opomenout zachody a je zle , ale to ze tam jsou vypiplany detaily kazdeho domu do uplneho zblbnuti uz nikoho netrapi...hlavne ze nejsou hajzliky:D
-
A ty si myslis ze v ty dobe si najimaly lidi architekty a kazdej chtel mit uplne jinej barak a jinej interier?? Jim slo o funkcnost predevsim a ne o vzhled kdyz vemu v potaz severany to byli bojovnici a ne architekti a stavbari. Zapni si v nastaveni mozek
-
Tohle neni Duke Nukem aby tam byl zachod nepostradatelny. Jinak kydz se tu mluvi o Vikingach a je tam prevazne takovato kultura radoby tak jejich toalety vypadaly tak ze meli venku vykopanou jamu a v ni byli exkrementy a vselijaky bordel. V domech zachody nemeli nebo ste tam snad cekali splachovaci zachod v kazdem dome???
-
Já nevím, ale záchod je vedle postele nejdůležitějším místem pro všechny lidi. Jsem pro to, aby v příštím TES nebyly postele.
Neříkám, že přítomnost záchodů ve hrách je naprostou nutností. Ale stejně tak není bezpodmínečně nutné, aby byly v řekách ryby, ale když je tam najdete, poteší vás to. Každý detail ve hře přeci potěší.
A mimochodem, když najdu ve skyrimu na kusy rozkrájené lidské tělo, je to podle mě daleko nechutnější než nějaký vesnický záchod. *7* -
Jestli si jednou chce Bethesda opravdu zasloužit 10/10, tak musí pracovat lépe a takové věci jako příliš často se opakující interiéry, by v jejích hrách být neměly. Když tam ale takové věci jsou, měl by to vzít seriozní recenzent v úvahu a absolutní hodnocení by neměl dát.
A ano, hraní to kazí. Samozřejmě, jako skutečný RPG hráč už jsem si vymyslel tunu věcí okolo, abych si vysvětlil nedodělky tohoto ražení. *1* -
Bethesda by mohla do prvniho datadisku dat bosse jmenem "Dan Vavra". rozsekam ho pomalu a bolestive :))
-
Znam desitky RPG kde zachody taky nejsou . Obecne..zachod neni nijak pekna vec a hodi se tak maximalne do poniceneho sveta Falloutu..v tehle dobe byl zachod hnusna smradlava dira , ktere by se kazdy v realu vyhnul na sto honu...jestli tohle nekomu ve hre chybi..je magor..
-
Se článkem se dá souhlasit i nesouhlasit, stejně jako s recenzí samotnou na hru. Já sám nevím co lidi ještě baví na těch "versus" soubojích a nutkání vnucovat svůj názor ostatním, tím nemyslím pana Vávru. Dan Vávra se na twitteru jasně vyjádřil co si o Skyrimu myslí a všichni to chtěli rozvést tak to tu máte. Nicméně aby všechny komentáře byly buď "Vávra je debil" nebo "Grygar je debil" či podobného vyznění, je naprosto nepochopitelné. Co máte z těch dohad? Jednoho baví to, druhého ono. Lidská povaha (a zvlášť hráčské obce) je taková, že svůj vlastní názor si bude obhajovat až do aleluja. A u produktu jako je hra téměř neexistuje objektivní hodnocení, dá se mluvit maximálně o nějakém obecném náhledu ale to je tak vše.
Jinak gratuluji Dane, překonal jsi svůj rekord jak v délce článku tak v počtu komentářů pod ním ;-) (a pokud počet komentářů ještě nebyl překonán v nejbližších hodinách/dnech bude) -
Vždycky si říkám ,,Jo, tahle hra určitě ukáže, že hry v posledních 10 letech ještě nešly úplně do katru". A vždycky se mýlím.
-
*1* *1* *1*
-
Tak těžké to asi nebude, ale narvat to pak do paměti konzolí už je dost problém. Radši si užiju skyrim skutečný, který je i přes chyby naprosto super -a to mi byla Elder Scrolls série víceméně ukradená, než skyrim imaginární, který by byl jistě úžasný a velkolepý a bylo by v něm tisíc různých záchodů, ale taky by se na něj čekalo sto let, běžel by pěti lidem a hlavně by na něm autoři zkrachovali.
-
KOmplikovanej save.:D Nevim, ale PC verze ma uzasne tlacitko F5.:D
-
Kazi to to hrani? Ja jsem rad, ze konecne narazim na questy, ktere pokladam za zajimave, jsou neuveritelne rozmanite a minimalne zabugovane, coz je u mnoha rpg zasadni problem. Pak jsem ochotnej hre zapomenout, ze si musim kazdy quest aktivovat.
-
Mně se ale ta hra líbí, ale zároveň nejsem slepej a vím, že by mohla být mnohem lepší a díky modifikacím lepší bude. Např. uživatelské prostředí ale nenávidím. V žádné hře jsem neviděl horší. Naštěstí chyby ve skyrimu nejsou té povahy, aby ta hra byla nehratelná.
-
Vole, ze se nejakej zamek ve skutecnosti neotaci?! Zatratte Deus Ex, protoze takhle hackovani nevypada.:D Dokonce jsem tam prohledaval kose a nachazel naboje do pistole....to taky neni normalni. Po vzoru p. Vavry navrhoju odsoudit treba prave Deus k nejvetsi s*acce roku....
-
No ale hospody jsou stejný. Je to fakt v pořádku? Ten záchod jen ukazuje, že v Bethesdě nemají dostatečný smysl pro detail. Já dělat hru, v životě bych tam na záchod nezapomněl. Aspoň že tam dali děti - to je velké plus.
-
a když ho krámy přejdou tak se směje reakcím v týhle diskusi
-
pana vávru zdá se totiž chytají záchvaty hnidopišství, když dostane krámy
-
To není argument. Některé chyby ve hře jsou spíše špatným nápadem než vyloženě nedodělávka kvůli termínům. Co se týká chyb technologických, ty ještě beru. Ale nejsem ochoten odpustit opakující se modely domů atd. Udělat model domu i s interiérem není zase tak těžké. Bohužel v Bethesdě to chodí tak, že si řeknou: "Uděláme jen tohle a tohle a ono to bude stačit. Stejně nám zase všude dají nejvyšší hodnocení a my to nějak časem zaplátujeme a dáme fanouškům možnost si hru dodělat."