Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
A proto ho sem musíš psát pořád dokola? Myslím, že si tu o tobě udělal obrázek asi každý. Mít svúj názor - fajn, sdělit ho - fajn, sdělovat ho pořád dokola a ukájet se nad tím - to už je celkem otravné. Měl by sis najít nějakou smysluplnější činnost něž neustálé vysedávání na diskusním fóru u kritiky hry která tě nebaví, a kterou si možná ani nehrál (to nevím jistě, nemám totiž čas číst tu kvanta tvých pseudointelektuálních narcistických výplodů ale z toho mála by to k tobě docela sedělo).
Proto tě prosím (a myslím, že nemluvím pouze za sebe) běž na chvilku obtěžovat svými moudry někoho jineho, někam jinam. -
To je každého věc, jak posuzuje druhé, přirozeně... *4*
To Uroboros - žádný. Ale to je přece jasné ne? Ty jsi anonym pro mě, já pro tebe... -
Jakej je rozdil bejt anonym a bejt trol.diskuzni?
-
Ja som hral hru niekolko desiatok hodín neopatchovanú a bugy som stretával napr. oproti oblivionu alebo gothicu ovela menej , a ak som na nejaký narazil šlo o dosť úsmevné záležitosti , hra padla za 20 hodín asi dvakrát a raz za nejaké dve hodinky som narazil. napr na postavu zaeknutú v texture alebo niečo podobné. Na youtube nájdeš možno videá všemožných glitchov ale pravdepodobnosť že sám narazíš na viac ako dva z nich za velmi dlhú dobu hrania nieje nijak závratná...
-
takže stejně jako tebe tak nikdo nebere!
-
Proč by mě měl někdo brát vážně? Ať mě každý posoudí, jak je ctěná libost... *3*
-
To nebyla narážka na registraci/neregistraci... Anonym = osoba, které nemůžu pohlédnout do očí a neznám ji.
-
Nechápu narážky na ty co nejsou zaregistrovaní na stránce, to seš jako chytřejší tím, že si prošel registrací??
-
Trole diskuzní, kdo by tě měl brát s takovým nickem vážně?! Prober se a začni žít reálný život, nikoliv ztrácet čas nad nesmysli...
-
Možná jsem za máslo, ale stojím si za tím, co říkám. Nezáleží mi na tom, co si někdo jiný na této diskuzi myslí o mně nebo mém životě - anonymy rozhodně nepovažuji za relevantní studnice názorů. *3*
-
"Je to také tím, že RPG je PC platforma jako dělaná a tak tomu bylo vždy. Konzole nechme naskryptovaným FPS typu MW3..."
První díly Final Fantasy vyšly na PC?
I když souhlasím, pokud bereme RPG jako Role Playing Game, tak jest pravdou, že takové hry se objevily jako první na PC - interaktivní příběhy, kde si hráč vždy přečetl text a měl si vybrat, co chce udělat dál. -
Vávro ty jeden HAJZLE, jak si dovoluješ mít vlastní názor na hru *1*
-
Neda sa nic nez suhlasit.
Vacsina veci co Dan napisal tak proste je. Bez debaty. Proste su to fakty.
Niektore veci tam nespoznavam, mam nahratych cez 120 hodin, takze mi to pride ako keby si vymyslal alebo zavadzal.
Niektore veci su vylozene nasilu vytknute, co ma mrzi lebo materialu je aj bez toho dost.
Celkovo suhlasim so vsektymi desiatimi. Som rad ze uverejnili aj takyto nazor, po tom co dali absolutne sialene hodnotenie 10/10. Mozno sa zas Lukas pri TES VI ospravedlni ze Skyrimu, tak jak oblivionu nemal dat 10/10 a ze uz s anebude spravat ako decko.
A samozrejme, nie som prekvapeny ze vsetci fanboyovci tu zas hejtuju jak sialeni. Je to strasne trapne. Ja mam tu hru rad, uzivam si ju. Ale je tam obrovske mnozstvo veci ktore ma brutalne vytacaju. Bugy ktore vas stoja desiatky minut utrap a nervov. Priserne UI ktore tam budete mat destiaky a stovky hodin, kym to neopravi nejaky mod. Nelogickosti, dementnosti, nerealne dialogy, nezapadajuce dialogy, debilne questy, nerelane prostredia, atd atd atd. A ludia si to aj tak nevedia pripustit.
NIKTO VAM NEBERIE ZE MATE RADI SKYRIM. Ja ho mam rad tiez, som rad ze ta hra vysla, predobjednavku ani trochu nelutujem. Ale to neznamena ze mame rped chybami zatvarat oci. Ale ved zatvarajte ich, usitite Bethesdu v tom ze dalsi TES moze byt rovnako dodrb*ny. -
Eště k tomu dodám:
Jak se asi učej kováři v realném životě? Tim že nic nevykovou dokud to nebudou potřebovat?
To jak Japonští atd kováři umněj Katanu jako jen tak? a Nebo to bude tím že to zkoušely a učili se atd? A copak je kovaj jen proto aby je nosily? NE ale pro to aby je prodávaly. Omlouvám se za moje Gramaticke chyby pokud tam nějake jsou. A podle toho jak se znám tak jsou. -
Hej tos vystihl *12*
-
Tobe to asi zni chytre, ale stejne jsi za maslo, kompenzujes si realitu, kde bys za asertivni chovani dostal jelitko? Troll to jsem ja, trotl je tamhleten. ;)
-
"ja mam veskerej kontext kterej potrebuju"
Je snadné sám sebe mystifikovat, pokud nemáš možnost dát si věci do kontextu... *3* -
Přesně tak, haterz gonna hate... Bohužel z Daniela Vávry se stal prachsprostý flamer, který se nechává ovlivňovat totálně emocemi a dokonce se nechá snížit i ke lži... Hodně z toho byly jenom žvásty, svatá pravda!
-
Haldy bugfest videí na Youtube nejsou důkaz, že něco asi není v pořádku?
-
dnes mi mluvíš z duše