Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Jesusmaria, to si fakt myslíš že človek ktorý je dlhoročným fanúšikom elder scrolls , bethesdy, milovník velkých a otvorených svetov a rozmanitosti možností v hrách dal 10 pretože potrebovl zvýšiť čítanosť ? To je snáď ešte debilnejšia predstava než že ho zlý developery uplatili/donútili pod hrozbou násilia/ zhybnotizovali /očarovali / preprogramovali mu vedomie / nahradili ho robotom... Ako som už spomínal , desiatková hra nemusí byť bezchybná a je vporiadku že v recenzii sú spomenuté chyby, 10 je prsote ekvivalent jednotky s hviezdičkou v škole a podla Grygara a mnohých iných si ju TES:skyrim zaslúži , koniec príbehu. Chápem že potrebuješ za všetkým vidieť senzáciu a temnú konšpiráciu aby to bolo pre teba dosť zaújmavé ale zmier sa s tým že ak nemáš žiadny pádny argument ( okrem toho že máš iný názor ) alebo dôkaz , tak sú to len hrozné výkriky do tmy *13*
-
70. a 71. .. som sa skoro postal od smiechu :D inac velmi dobry clanok pobavil som sa a smiech nonstop :D. niektore veci su pravda ale niektore su zase az moc zvelicene :-D
-
to sice chápu, ale hraju stejným stylem, jen prostě po krajině se neplížím a tudíš tam se spoustou nepřátel bojuju na "férovku" a tenhle problém nemám
-
To mohla být.... Mnoho misí však osekli ze hry úplně... Nikdy nepochopím, proč je tedy nenarvali alespoň do těch DLC... Prostě 2K je na nic v tomto směru.
-
Opakuji se, jelikož můj názor je konstantní, tedy neměnný. *3*
-
Vávra? Polovina lží, čvrtka nesmyslů, ale hlavně, že je z něj mediální kurvička *14*
-
Moc prace... "Obcasne" pridani prispevku... : D
No ne, vsak dobry - ja mam veskerej kontext kterej potrebuju - stejne jako kazdej, kdo ma aspon minimalni povedomi o psychologii (u takovejch banalit se zdraham vubec takovyho oznaceni).
To jen ty si pripadas jako jedinecna, osvicena bytost.
A ja ti to vlastne i preju. : D
Jen skoda, ze svou bohulibou cinnosti ocividne prispivas k degeneraci ostatnich.
Slibil jsi preci ze jdes spat. Ja teda uz fakt jo. -
Pan Vávra dal tímto článkem průchod svým emocím. Tento článek je pravdivý pouze tak z 1/10 a zbytek si přibarvil či vymyslel... Je to také tím, že RPG je PC platforma jako dělaná a tak tomu bylo vždy. Konzole nechme naskryptovaným FPS typu MW3...
-
Protože výjmenoval pravdivý nedostatky bez zbytečných nadsázek, lží apod. a odůvodnil svý hodnocení tak, že ve výsledku to nemá na hratenost a pořádnou porci zábavy výraznější vliv. Jestli dát rovnou desítku to je už je věc jiná... Pan Grygar má navíc
-
Ani obdiv, ani, spíš je mi tě líto. Očividně nemáš nic jinýho na práci než chrlit na diskuzních fórech tuny zvratků o hře, která tě nebaví, a možná jsi ji ani nehrál. Jsi akorát pseudointelektuální narcistický kkt a tvoje názory jsou tu skoro všem ty víš kde, tak už tu dej konečně pokoj...
-
Jdi už spát, dřepíš na tomhle fóru od půl devátý a je na tobě znát únava. Opakuješ se. ;)
-
Mafia 2 mohla byt hrou desetileti. Je mi moc lito ze tim ze nebyla nikdy uplne dokoncena skoncila v sedem prumeru.
-
To "slepej nebo blbej" zmínil ve svém úvodním postu právě Pajamic.
Něříkám že Skyrim není bez chyb. Říkám, že jako RPG má plné právo být s chybami, protože je to zkrátka a dobře obrovitá hra. A díky tomu, jak je obrovská, jakou zábavu nabízí, je možné těch pár bugů prominout... Tento "článek" anebo raději výplod amorálních nesmyslů, je pravdivý tak z jedné desetiny, zbytek si autor nafouknul či rovnou vymyslel. To považuji za drzost nejhlubšího zrna! -
Když dám ránu a jsem v plížení tak se mně zvedne plížení jednorázově více než luk.Započítává se tam ten dmg navíc(do plížení). U luku a light amoru to je o počtu zásahů.Pak vzniká ten nepoměr.Navíc plížení leze nahoru logiky samotným plížením :) Tedy lukem střílím hlavně z krytu(málo ran) a plížím se hodně.
-
Hmmm....dvě stránky Metacritic dvou her. Jedna přehypovaná, druhá se lživou marketingovou kampaní. Proč by to mělo pana Vávru nějak ovlivňovat?
-
Pan Vávra má jednoduše jiný názor a nebojí se jej prezentovat. Proč by měl jít s davem jako například pan Grygar, který vyjmenoval bezpočet nedostatků jak v recenzi, tak v podcastech, a hra od něj přesto obdržela absolutní hodnocení (aby byla čtenost)?
Pan Vávra má navíc. *3* -
Přece nejde počítat s tím co píšeš?Že to dořeší komunita a že to vlastně mohlo být horší.Snad je jedno hodnocení.
Komunita je bonus to je celé.Přece není dobré vydat hru a přenést část břemena(opravy,vylepšení) na komunitu protože vím,že to zdarma udělají.A úplně je blbě,když se to promítne do recenze tak,že se to vlastně přehlídne jak píšeš. -
Taky považuju jedničku za masterpiece, také jsem si Daniela považoval.. Ale když napíše některé totální bludy za účelem zviditelnění se, tak prostě vidím, že ve výsledku to tak skvělý člověk prostě není.
A dvojku jsem zmínil schválně zase já, protože měla bugy, dušovali se, jaký budou brát důraz na detail a skutek utek. Je tam mnoho chyb. Já prostě nechápu jak vývojář Danova formátu může v sobě najít tu drzost a sprostě si některé věci přibarvovat anebo úplně vymýšlet... -
Druhý díl Mafie II je následkem násilného osekávání obsahu takový ... bogovací glitchovací. Taky byly u Mafie II tyto nedodělky zhodnoceny v recenzi a promítnuly se i na číslech (Metacritic). A to je správně, tím víc když s Mafií II už společnost 2K dále nic nedělá.
Skyrim má nadruhou stranu nějaké speciální privilegium produktu, kde se před nedostatky zavírají oči a kdo na neostatky poukáže tak je "slepej nebo blbej"? -
Sice se plížím jen v dungách apod. v lese ne. luk 91, plížení něco přes 70. nějak nemám problém ten skill vylepšit