Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Některé výtky však pravdivé nejsou ani omylem, to uzná každý, kdo PC verzi hrál...
-
čo je vpodstate univerzálna pravda , ktorú keby si všetci ľudia uvedomili , internet by bol o mnoho zábavných flame-diskusií chudobnejší *2*
-
Chápu jeho námitky na nelogičnost věcí jako (různé architektonické styly,(ne)různorodost staveb ve městech a úchylnost na chodby.Sám jsem si říkal v jednom domě "Tak tady bych nechtěl běžet v noci na hajlz :d ."Sice tam záchody nejsou ale to je jedno :)
On se vždy snažil aby ta logika ve v mafii byla.A já měl pocit,že byla.To bylo to,co jsem vychvaloval když jsem mluvil o mafii.Že tam něco vypadá tak jak má.Proto je jasné,že ho to zde štve.
Skyrim také hraji i přes mnoho věcí které se tam opravu nemusím.(díky modifikacím je těch špatností méně.)Hraji ho protože ta touha po svobodné dobrodružství je velká a podobných her je málo.Kolikrát jsem si řekl.Co to sakra je?Ale hraji a budu to hrát dál.
Škoda,že na to musel poukázat až Dan Vávra a ne původní recenzent. -
Ty jsi slepej nebo blbej. Asi jsi nehrál Mafii 2... Skyrim jsem hrál, proto vím, že se většina chyb na PC nevyskytuje vůbec anebo pokud ano, tak mnohem v menší míře. RPG žánr je dominantní na PC platformu a každý kdo to nechce respektovat, tak spláče nad výdělkem.
-
Dá se říci, že jednotlivé výtky jsou prostě pravdivé argumenty. Na mě osobně však Skyrim působí jako celek opravdu silně a lehce tak na ně pokaždé zapomenu.
Hra mi prostě něčím "voní" a začalo to už Key artem... -
Přesně, Dan Vávra na hrad! *5*
-
To bude asi tím, že jsi žádnou ze jmenovaných her vůbec nehrál... Aby jsi mohl porovnávat, musíš všechny jmenované hry hrát. GothicIV je na nic, Risen je slušné, MW3 se drží svých zaběhlých kolejí, BF3 je naproti tomu revolucí alespoň malou co se grafiky týká a Skyrim je naprosto excelentní hra, i přes bugy a malé nedostatky, je to nedostižný titul a to právě svojí herní dobou a zábavou, kterou hra poskytuje.
-
Naprosto s Danem souhlasim a kdo ne slepý nebo blbý Dan kouká na hry naprosto objektivně a profesionálně sakra ví o čem mluví vždyt mafia je masterpiece:) Nehledě na to že ten článek je neskutečne vtipnej:D RESPECT pane Vávra!!!
-
se spoustou bodů samozřejmě souhlasím ,ale taky tam má pan Vávra spoustu nesmyslů a trapného rýpání jenom tak protože proto
skyrim je výborná hra ,zaslouží si úspěh ,bethesha zaslouží nakopat za to jak zabugovaný hry vydavaj -
Při pročtení všech se jako příklad dá použít tak padesát procent, to myslím jen ty úplné sr*čky. věci který řešit na fantasy rpg je věc mozkové disfunkce se tam najde zase pár, tak nám toho špatnýho zůstane tak 25 procent a ten zbytek z té hry v žádným případě nedělá nehratelnou... :)
-
Díky za tvůj názor, zaregistroval jsem jej. *4*
-
Heh :D
-
Je vidět že nejsi jenom starý ale taky dost blbý...
Ty jsi nějáký rektální alpinista, když máš zapotřebí lézt Hellboyovi do míst, kam slunce nesvítí! :D
Většina chyb které pojmenoval se ve hře ani nevyskytují, hodně však ano, nicméně, žánr RPG her nebyl nikdy na bugy skoupý... Takže je jasné, že se zde nechal Daniel unést emocemi...
Že se nerozkládají mrtvoly? A co, kolik freatur by jsi tam prosím chtěl dávat? Už takto je coby do herního světa a herní náplně Skyrim vůbec nejrozsáhlejší RPG hrou vůbec! Samozřejmě že tam jsou chyby ale kde nejsou? Jedná se o výborný RPG titul a tak to prostě je.. -
Mno i od tebe bych cekal vic.
Jakysi znamky aspon minimalni inteligence tvy prispevky myslim mely (i kdyz za tema poruchama/neurozama tezko znatelny).
Nic no, ja uz jsem taky unavenej. Tak se zitra snaz trochu vic, at ma to tvoje vytrvaly usili ve vytvareni odstrasujici prikladu pro vsechny deti, co travi moc casu u pocitace, nejaky grady... -
Nejvíc má stále recenze Skyrimu - přes 1050... Ale s takovýmhle tempem ji tahle diskuze snadno překoná už zítra. *4*
Edited: 1059 -
70. Od první chvíle, co jsem narazil na česnek, ho s sebou tahám při děsuplné vzpomínce na Oblivion, kde po té, co jste se stali upírem, česnek nebyl k sehnání a zbavit se vampirismu znamenalo několikahodinový quest a hodiny hledání rady na internetu.
Bug skyrimu jak sviňa teda :D:D je to jen příklad -
Mluvíš o sobě co?
-
Ten prohlásil, že "proti gustu žádný dišputát". *5*
-
A proto je v diskuzi přes 700 příspěvků, což bude asi místní rekord.
-
117. a najpodstatnejší dôvod - Dan Vávra je hlupák, troll a has-been, ktorého názory nikoho nezaujímajú.