Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • osobne netusim, preco by som mal venovat cas 100+1 hnidam z pera zatrpknuteho game designera, ked sa mozem hrat tak skvelu hru, akou skyrim nepochybne je ;)

a vobec, imho hlavna pricina jedoviteho trollingu pana vavru je niekde tu: http://www.metacritic.com/game/xbox-360/the-elder-scrolls-v-skyrim vs. http://www.metacritic.com/game/xbox-360/mafia-ii
    *1*
  • Když vemu pouze inventář kde mne vadí,že nejdou řadit věci a při nalezení nové knihy nevím jestli ji již mám v inventáři a nebo v truhle.Tedy musím je tahat.Skill páčení zámku je opravdu na prd.Zámky vypáčí každý,jen to chce více nářadí.Nerovnoměrně se zvyšující skilly lukostřelba a plížení.Když střílím převážně z plížení tak,mne plížení roste rychle a luk pomalu(mám málo zásahů).To samé u light armoru.

Tyto věci chyby nejsou typické pro obrovské hry jak píšeš.Tedy zmenšení by zde nepomohlo.Pro obrovské jsou typické chyby v A.I.Viz ARMA.
  • Zjednodušene Haters gonna hate. Hej hra má chyby, ale kto pozná Bethesdu tak počítal možno i s horším scenárom. Mimo to rozloha herného sveta je obrovská, takže tieto chyby na kráse sa dajú veľmi ľahko prehliadnuť, navyše to je tu obrovská modderská komunita.
    Čo ma ale dojalo že Dan Vávra dal Fallout:NV 9/10 a pritom tá hra mala nespočetné množstvo bugov pri štarte. Takže buď to tu smrdí prachsprostým trollingom z pasie, alebo sa autor snaží za každú cenu ísť proti prúdu.
    P.S.: celý článok som ani nedočítal, pretože to boli pre mňa bohužial iba žvásty
  • Trol.diskuzni
    To je fakt, zamyslím se nad tím! *15*
  • Podobnost ohledně Risen a Gothic IV, ta je jasná. Skyrim je však hra sama o sobě, nicméně je nutné říct, že na každého hra může působit jinak, proto bych to tak detailně nepitval...
  • mirekdusinojc
    I vy zrůdo! Jak si dovolujete hanobit posvátný grál stvořený z čiré lásky. Taková zlá slova, že vám huba neupadne. Mám chuť hned zítra ráno přijít s opaskem výbušnin do vašeho titerného herního studia, nikdy nedosahnuvší slávy posvátné Bethesdy a odpálit se pro očištění nedotknutelného jména Skyrim, jenž jste pošpinil. Hanba vám! Hanba!
  • Trol.diskuzni
    Omlouvám se, že skáču do vaší diskuze... Ale taky bych docela souhlasil s názorem, že RPGčka jsou si navzájem dost podobná, minimálně ta, o kterých se bavíte. A to dokonce i pro mě, který tento žánr docela rád...
  • To jsi na to kápnul, já nevím proč to ten Daniel měl zapotřebí tohle psát... Fakt mě to ohledně jeho osoby mrzí, dost jsem ho respektovat... Byl pro mě vzorem vývojáře...
  • 4dot@tiscali.cz:

Já je ale všechny hrál. Risen jsem dohrál před půl rokem. To, že pavouk tady má polygony uspořádané trochu jinak a postavy odříkávají různé texty, ještě neznamená, že ty hry nejsou v podstatě totožné. Nemluvím o tom, co koho baví víc, něco jako Fallout 3 a New Vegas, kdy se ti New Vegas líbí víc, tak je to lepší hra. Ve výsledku jsou ale v podstatě nemlich to samé, se stejnými principy a vším. Risen a Skyrim sice nejsou to samé universum a engine, ale když tam chodím a úplně stejně sbírám rostlinky, úplně stejně ten svět na tebe reaguje, design řady věcí je stejný (kdyby nějaký ten dungeon v Skyrim byl v Risen, tak to skoro nepoznám).
  • Resumé = kvôli grygarovi vznikol podla teba najlepší článok na games , mal by si mu poslať darčekoví košík *1*
  • Tak hochu mluvím o mafii jedničce o dvojce nepadlo ani slovo a pokud vim tak mafia 2 byl důvod proč vávra odešel z 2k czech prostě se mu nelíbilo jak je se hrou zacházeno rozumíme? doufám že ano.
  • Pajmic mluvil o Mafii. A souvislost Mafie 2 se Skyrimem je, že ani druhej díl není bez bugů, prostě každá hra nějáké má.
  • Trol.diskuzni
    To Crook:

Na hraní nemám čas (a ani chuť)... na občasné přidání příspěvku během poslechu hudby a jiné práce ano. *4*

Jo a práce = práce do školy (škol), které mám v posledních měsících přehršel. Doufám, že se začínáte dostávat do kontextu. *3*
  • Přesně tak, možná ta xbox 360 verze hry je opravdu nějáká vadná, když tam obchodníci nemaj lockpicky :DDD
  • Souvislost Mafie II a Skyrimu je jaká?
  • Trol.diskuzni
    Tak kdyby tomu nedával 10-ku, ale třeba ohodnotil za 9, myslím si, že by ani žádný článek pana Vávry nevznikl. *3*

Resumé = za vše může pan Grygar! *2*
  • Jane proč nejsi konrétní? Kdy jsis musel říct "Co to sakra je?" Mě hraní Skyrimu baví a myslím si, že se jedná skutečně o RPG hru roku. Aby byla hra totálně vyladěná a bez chyb, aby vám všechno dávalo smysl, tak by se muselo: Buď ubrat na velikosti světa a herní doby a nebo prodloužit vývoj na dobrých 10 let. Nechápu, proč si mnozí musí za všech okolností jenom stěžovat...
  • 64. Stejně tak, jelikož mám nejlepší meč, nepotřebuju kovat, ale abych mohl kovat lepší meče, musím mít úroveň kování 60. Jak se mám na tuhle úroveň dostat, když nepotřebuju nic kovat?

65. Obchodníci nemají skoro žádné lockpicky na prodej.

Ohledně bodu 64. Proč by mněl hráč kovat jen věci co chce nosit?
    Já koval na prodej a nebo právě jen kůli skillu abych mněl větší.A nebo sem si vykoval brnění na figuríny v baráku.Prostě kování je good. :-)

65. Já mam momentálně přesně 126x lockpicky a u některych prodejců jsou vždy tak 4 a u některejch jsem jich viděl i 15 tak ad nekecá :-) Momentálně mam nahráno 113 hodin a ještě nejsem zdaleka u konce hry a k tomu se chystám to hrát znova od začátku a s jinejma volbama a profesí atd.
  • Některé výtky snad ani nejsou výtky(je to totiž lež) spíš takovej pokus o vtip, možná..
  • Ok, uz mlcim. Koneckoncu to je tady tvuj revir.
    Jen bych ti jeste zkusil podsunout nestoudnou myslenku, ze tebe uz mozna taky vsichni zaregistrovali. Treba prisel cas na ten Gothic 2?
    Jen takovej napad...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit