Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
No ted me nekdo vysvetlete kdyz se vam ta hra nelibi tak proc ji hrajete??!!?? Ma to logiku? To ja jako bych nadaval na WoW a hral ho. Me se hra libi takova jaka je problem s ni zadny nemam. Sam si do ni udelam nejaky ten mod. Nejaky ten mod si i stahnu tak to bylo uz od Morrowindu a stvalo by me kdyby tomu nebylo tak i nadale. Holt ma bethesda verne RPG fanousky a ja takovy zvasty co tam Vavra popisuje ignoruji.
-
Normalne s p. Vavrou souhlasim, vetsinou si vazim jeho nazoru a rad ctu jeho recenze/hodnoceni. Tohle je ale vazne hnus. 100+1 chyb ... koho sakra zajima, jestli je nekde zachod? Stamina pri natahovani luku? V tom pripade bych nechal tvurce 99 procent akcnich her zkust strilet ze zbrane. Ve vetsine z nich se napriklad neresi tak zasadni vec, jako je naboj v komore pri prebijeni. Neni jedina hra, ktere doslo, ze RPG neni raketa. Je vazne neuveritelne lehke najit spinu. Dejte mi jakoukoliv hru a chyby podobne urovne vam vyskabu taky. Ja bugy Skyrimu nepopiram, ale za 40 hodin jsem nenarazil na nic, co by mi hru vyrazne znechutilo. A z nedostatku argumentu pak tahat veci typu "hospody jsou stejny" je vazne jenom detinske podupavani....
-
největší chyba týhle hry je v tom, že je určená pro takový masy. takže si jí zahraje i kdejakej kokos vávra na gamepadu a pak plodí články fail very hard na netu. mysli si co chceš, pro někoho je elder scrolls srdeční záležotost už nějakou dobu, přestože hlavní hrdina plave ve vodě v ocelový zbroji a šíp ti neubere staminu *5*
-
LOL, nepoužil si jediný argument - vlastně dva, jeden z toho nadávka autorovi a druhé, že ti to moc nepadá. Co ale říkáš na ty tvrdá fakta? Co třeba textury? Všechno ok? Co třeba uživatelské prostředí - super? Atd. Jen bych opakoval, co bylo v článku a co bylo z 90 % tvrdými fakty, se kterými těžko polemizovat.
-
Každý, kdo se trochu více zamyslí, prostě musí souhlasit s tímto článkem, i když se to třeba nemusí líbit. To co tu píše autor článku jsou z 90 % tvrdá fakta. To byl také důvod, proč jsem odmítal ono 10/10, kterou si dovolil dát recenzent na tomto webu. Samozřejmě všichni co odmítali těch 10/10, byli okamžitě za blázny, za prudiče a já nevím co.
Skyrim je dobrá hra - vlastně jediná ve své kategorii - ale dokonalá rozhodně není.
Už od Morrowindu tvrdím, že Bethesda vydává zásadně nedodělané hry s nevyužitým potenciálem, ale má naštěstí tolik soudnosti, že si to uvědomuje a nechává hru dodělávat fanoušky. Jen škoda, že část peněz ze zisků nejde modderům, protože by si to zasloužili.
Skyrim je tedy především hřištěm pro moddery. Jen nevím, jak dobře to půjde, když tu máme tu idiockou ochranu - Steam. -
konecne si nekdo sundal "ruzovy brejle"
-
No ja teda nevim dle meho nazoru ma Dan Vavra zrejme kramy nebo se spatne vyspal a nebo je nas*any ze jeho mafie II se nedockala uspechu jako skyrim ba naopak tak si vzal za cil kazdou lepsi hru poplivat. Ja osobne hraju hru s manzelkou mam lvl 32 hra neni ani z daleka dohrana za celou dobu hrani me hra spadla asi 2x a kdyz sem narazil na nejakou chybu jako ze vetsinu co popisuje sem nevidel nikde tak se nad ni pousmeju. Spise se u toho jeste pobavim a nadavam koni ze je i*iot a snazi se mi pomahat ze to zvladnu sam. Staci ze se pomalu pretahuji s manzelkou o klavesnici kdo zrovna bude hrat. Takze pan Vavra kdyz neumi hrat RPG tak at de radsi hrat ten jeho paintball ve kterem je mozna lepsi a nebude muset premyslet nadtim jaky je rozdil mezi Fantasy a Realitou. Omlouvam se za chyby v textu. Holt cestin byt ma velka kobylek.
-
Mafie může být v tuto chvíli každému ukradená, bavíme se o RPG.
-
A Fallout 3 + datadisky je parodie na předchozí díly.
-
Vtipné je,když přijdu do Vorařova kde leží mrtvej kovář a pokaždé se tam seběhnou lidé a kecají to samé.Ženě kováře to zdá se vůbec nevadí.Tak to je dokola při každém navštívení.Jako na zaseknutém gramofonu.
-
Trol.diskuzni: Co z toho diskutování máte? Vyditelně jste zde dlouhou dobu a všem tady vadíte... *12*
-
*15*
-
Pritom tady jenom skilluje speech, kterej ja na zdejsi fora od skillu 10 nadbytecny.
-
to jde docela těžko když tu spamuješ celou diskusi. Ale s tím asi nic nenadělám, každý se dobíjíme po svém, někdo sexem, někdo chlastem, někdo hraním her,... a někdo provokováním na diskusních fórech *1*
-
Měli byste se dohodnout, od koho že jsem to placenej, abych jej mohl kontaktovat a nějak se s ním domluvit - jiní si totiž myslí, že jsem od konkurence nebo nějaký zhrzený ex-redaktor. *3*
-
Jak vidis podle sileneho poctu komentaru (kolik tu proboha bude zitra???), tak ten Danuv seznam na debatu rozhodne je. Neco podle mne vytyka spravne, ale hodne (= vetsina) z toho jsou naprosto SUBJEKTIVNI dojmy, zadna FAKTA ty chytrej. Vzdyt i sam pises, ze si podle tebe neco vymyslel... tak jak je to s tim bez debaty, hmm? *2* Obvinit kazdeho z opacnym nazorem, ze je to fanboy - prilis jednoduche!
-
Trol je placenej bot od tiscali, aby zajistoval zivot na diskuznich forech, je to sice zivej (ne)tvor, ale je levnejsi a rychlejsi nez spousta algorytmu. Ha!
-
Nikdo neříká aby jsme před chybami zavírali oči ale tady je na místě si položit jednu základní otázku, byl by jsi raději, kdyby jsi měl hru bez nejmenší chybičky ale její vývoj by se protáhnul a o několik let anebo by jsi raději volil hru bez chyb ale za to o 2/3 menší co do rozlohy a herní doby??? RPG vždy měli nějáké bugy, najděte mi prosím jedno jediné RPG, které nemělo bugy. Daniel to s tímto článkem prostě přehnal. Sám píšeš, že si Daniel Vávra některé věci vymyslel, proč tedy pišeš "Nedá se nic než souhlasit?" Myslím že si nevidíš do pusy stejně jako to dělá on..e
-
hra me sice velmi bavi ale asi pul roku pockam. absenci hajzlu bych jeste prekousl ale treba to NEmizeni mrtvol a nebo ti furt na vas mluvici NPC atd... to jsou veci co snad pujdou modama a patchema opravit. navic budou dlc atd. je to ale bordel dneska..vyjde supr hra a clovek aby to radsi nehral
-
Pokud tě můj názor nezajímá, nečti ho, jednoduchá pomoc... *3*