Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nazdar, u questu Sláva mrtvých jsem nikdy problém neměl, možná zkus podrobně vylíčit kde a kdy se ty postavy z kruhu chodí tam a zpět. S tím domem v bílém průsmyku jsem měl naprosto stejný problém oficiálně musíš počkat na další patch ( mě se to patchem opravilo) a neoficiálně můžeš použít konzoly a napsat:
    prid 000e4ef9
    disable
    prid 000e4ec8
    enable
    doufám, že moje rada byla k užitku.
  • Potřebuji poradit, hraju Skyrim poprvé.
    Když dělám úkol jménem Sláva mrtvých u Družníků, tak mi na jednom místě chodí postavičky z kruhu pořád dokola tam a zpět. Co s tím mám dělat ?
    Když si chci vybavit dům v bílém průsmyku - alchymistickou laboratoř - mám na ní peníze, ale u prodejce se mi nezjeví. Když peníze nemám tak se mi zobrazí. ?? Může mi prosím někdo poradit ??
    Děkuji předem Roman
  • Ses de*il dane vavro
  • No hlavne ze ta tvoje mafie udelala diru do sveta vavro
  • skyrim je u nas ? niecim sa inspirovat museli :)
  • Pár těch bodů je pěkně zasr***ch například 4, nikdy jsem neměl problém, 7, zaleží jak se na to dívá a taky na vkusu, 12, já zjistlil úplně všechno, 13 nechápu asi neumí číst například v magii stávající efekty, 17 může si jako normální dát f a má to v přehledném menu, 18 "debilní", tohle není pojem proč je debilní atd. tu nepíše, jenom svůj názor, 33 Oops ani v oblivionu , 36 ty by sis měl koupit náhradní mozek, tvůj přestal fungovat (pokud vůbec nějáký existoval), 44 napřed se nauč číst, já to přečetl vždy, 53 vyhledej v googlu kůň, 71 taková bizardní věc se mi nestala a to mám asi cca 20 postav.., 79 a v oblivionu ano? sám nemáš rád, že všechno važí moc a chtěl bys tahat 20 kusů ocele, hmm dobrý
  • respekt odomna urcite ma ale zas nemusis prehanat.
  • Článek, nebo hra? *15*
  • Rhulad
    Jeden z největších herních sranců herní historie a hra, která dělá z lidi totální idioty. Vávra si zaslouží respekt,že jako jediný našel odvahu a řekl co si myslí spousta normálních hráčů.
  • Dane, :D jsi to psal zfetovanej ? .... Pusť si toto : http://www.youtube.com/watch?v=54XwUi7Hc0k ... to je skutečná recenze Skyrimu . Tak už prosím nepiš takovéto .... věci. :D
  • Král je jen jeden, jmenuje se Baldurs gate
  • Čtu Vávrovu recenzi a příspěvky k tomu a začínám se děsit. Něco co vlastně dávno tuším a vím se zhmotňuje ... Skyrim začínám hrát potřetí. Pokaždý skončím po pár hodinách s tím, že se k tomu určitě vrátím. Mezitím vylepšuji prostředí o spoustu modů, protože stromy a spol nejsou opravdu nic moc. Jinak ale grafika a svět, který jsem zatím viděl, se mi líbí. Jenže jsem jako ženich, co se strojí na veselku, ale svatbu pořád odkládá. S Oblivionem jsem měl to samé ... Proč? Prostě se nějak nemůžu do těch her obout a ponořit. Možná chyba u mě. Přitom ale Gothic 2 jsem projel jedním dechem, Gothic 3 si užíval jako otevřený svět do všech detajlů, podobně i Zaklínače 1 i 2, Two Worlds 1 i 2, dokonce i tu zatracivanou Arcanii ... osobně si myslím, že Oblivion i Skyrim je přes ty bugy dobře odvedená profesionální práce. Práce. Nemá to koule, jak se říká. nechytne to tak, jak by opravdu mělo. Nebo jo? Jdu hrát, zkusím se do toho pořádně ponořit, ta kritika trady mi docela pomohla, horší už to snad být nemůže :)
  • RPGCodex loves you:
    http://rpgcodex.net/forums/index.php?threads/dan-vavra-presents-100-reasons-why-i-hate-skyrim.82766/
  • Docela by ma zaujímalo, či je tu na games aj väčšia diskusia. myslím tým 3198+ príspevkov.
  • pyshta69
    Chcel by som vedieť tvoje povolanie a vzdelanie ty profesionál
  • pyshta69
    3 až taká není...tiež je zabugovaná riadne a lineárna...ale pestrá :)))
  • pyshta69
    Debilita
  • pyshta69
    č.14: hlavne že ty máš meter na svoje zdravie keď ťa niekto mláti do držky...na manu je meter, na health je meter, na staminu taktiež, tak to bol veľký problém to spraviť aj na dych
    č.20: v inej dobe v hernom svete...v našom svete je doba tá istá, preto môžme porovnávať
    č.33: mám pocit, že toho záchoda sa chytá každý, lepšie bolo pre Vávru to tam nedať
    č.74: keby to bolo reálnejšie tak nahý sprinter a naložený sprinter predsa nepobeží takú istú vzialenosť, keď už chceš zájsť do reality
    č.77: tak to máš asi patch ako jediný priamo od bethesdy *1*
  • pyshta69
    A ty nepičuj na Vávru, ale na to čo sa ti konkrétne na tom článku nepáči. Čo ti máme napísať na to keď nevieme s čím máš problém. Napíš bod a budeme sa o ňom baviť a nie urážať, pro hlupáka každej hloupí či ako to bolo *11*
  • pyshta69
    Skyrim je v USA?:D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit