Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych se nebál Skyrim přirovnat k Babovřeskám. Bethesda je takový herní Troška současnosti, jak píšeSipecka v recenzi na Skyrim
  • tak já nevím jak vy, ale já si většinou hry kupuju proto abych si zahrál a užil si jí....a ne proto abych v ní hledal kdejakou kravinu jako třeba že stromu chybí 1 milimetr textury a nebo že se nemůžu jít v Bílým Průsmyku vysr*t. Na druhou stranu sem se zas po dlouhé době pořádně pobavil .... (jo sem asi zaostalej že to čtu dneska poprvé a přitom tu hru hraju aspoň po desátý :D)
  • Kun je zbytecnost od chvile kdy ma clovek dostatecne odkrytou mapu a muze se prenest kam potřebuje. Ze zacatku jsem na nem i jezdil, pak uz ne. Ale samozrejme pokud někdo quick travel nechce používat je kun velmi uzitecny.
    osobne jsme většinu hry prosel po svých, rad zkoumam a hledam ruzne věci, a kun svadi tyhle věci prehlizet:)
  • Zalezi na uhlu pohledu, pro plno lidi vcetne mne, je Skyrim hratelny v zakladni podobe. Modifikace jsou prave pro ty, kterym vadi konkretni věc a ve hre ji nechteji, nebo chteji aby fungovala jinak. Takze nejaka konkretni věc nemusi byt vůbec spatne, jen nekomu nesedne a nekomu vůbec nevadi. Skyrim je dobra hra i bez modu, ostatne svedci o tom jeho obrovska popularita i dnes. Mody jsou fajn, a umozni každému přizpůsobit si hru dle sebe.
    Ja osobne pouzivam jen par modifikaci, a z valne vetsiny se jedna o upravy vizualni, samotny systém hry mam prakticky nedotceny a jsme s tim spokojen.
  • Po více jak roce jsem se vrátil do Skyrimu a znovu ho rozehrál s množstvím modifikací. Poté, co jsem se s hrou více seznámil (level 92) a řádně jí namodifikoval, musím konstatovat, že Skyrim je po dvou letech od vydání na PC (!) dobře hratelný a mnoho těch nevýhod, co vypíchl Dan Vávra, je díky modifikacím pryč. Proto pokud to hrajete na PC, hrajte s modifikacemi. Opravdu to vyřeší řadu špatně navržených herních prvků a vzhled hry. Modifikací se nebojte. Pokud postupujete podle návodu k instalaci, hra nebude nějak zvlášť nestabilní. Za 92 levelů hraní (mám uncap na level a skilly) mi hra spadla či zamrzla tak 5 krát.

Proč to píšu sem? Vrátil jsem se k tomuto článku, abych se podíval, jaké problémy Dan vypíchnul a co z toho dokázala komunita opravit a je toho opravdu mnoho. Děkuju Akatoshovi, že TES nevychází každé dva roky, jako některé srágory a díky tomu má hra možnost dospět a růst. Nyní už je Skyrim dobrá dospělá hra, ačkoli některé věci samozřejmě opravit nejde.
  • Skyrim nevychází ze starověku a kdyby ano, ve starověku měl záchod snad každý městský dům. Já nevidím důvod nedávat do každýho domu záchody, vždyť záchod nezabere skoro nic. Problémem je neefektivní a nerealistický rozvrstvění domů.
  • Máš hrát s modifikacemi... Bez modifikací je Skyrim nicmoc. Nechápu to tvé AD, nevím, o čem píšeš.
  • Jrdo, dej Vávrovi prachy, co má obří studio Bethesda a možná bude jeho hra taková, jako ty píšeš. Jenže on takový prachy nemá a mít asi nebude, takže nic takovýho čekat nejde.
  • Anebo by měl kůň prostě utéct, tedy vůbec se nezapojovat do boje, jak to činí jedna z modifikacích. Kůň zbytečnost není, jen byl špatně udělanej - narušuje boj, je pomalý, špatně se na něm jezdí. Stačí použít nějaký mod a kůň je hned použitelný a jízda na koni se stává zábavná.
  • Kun nebojuje, ale brani se. A jo, nekdy to je k nastvani. Ale je třeba si uvědomit ze kdyby nedelal nic a stal jak trouba a nechal se rozthat smeckou vlku, tak by každý nadaval ..proc se ten imecil nebrani nebo neutece..takze tak..
    ja kone nepouzivam vůbec..je to zbytecnost:)
  • Letani na drakovi si na Bethesde vyrvali fanoušci a podle toho to taky vypada, ta hra s tim nikdy nepocitala a nebyla na to udelana, proto to je takove jake to je. protze odehrát Dragonborn, získat draka a pak cely zakladni Skyrim prolitat na drakovi je nesmysl, jak pribehove tak topograficky a z pohledu designu světa.
    Lockpicking je o tom ze se v nem zlepšuješ, takze ano..casem otevres vse snadno..proto se v tom zlepšuješ..myslim ze kdyby ses zlepsoval a stejne to porad slo blbe, bylo by to daleko horsi.
    Boj na koni pridal patch který byl zdarma, nikoliv Dawnguard a je to další věc kterou si fanoušci vyrvali a proto není nic moc.
  • Abiczko
    Kůň je imbecil, který nevynechá žádnou bitku *1*
  • Heh, máme před Vánocema, nedávno byl na Halloween na Steamu sale na Skyrim, tak proč si to nekoupit.. S mnoha body souhlasím, jako třeba grafika, AI naprosto k ničemu - viz kumpáni co vám lezou do cest a vám tak nezbývá, než je odhodit řevenm nebo se prostě prosekat.
    Questů je tam neskutečná halda, navíc v Legendary Edici je tam další ostrov/poloostrov, Solstheim, kde se naučíte lítat na drakovi.. (to je totálně na ho*no. K čemu mi je lítání na drakovi, když ho můžu ovládat tak maximálně přepínáním cílů a na výběr mám jen tři rozkazy tipu: Utok, Klid a Na zem.. To je prostě nesmysl.. Ovšem je tu taky kopa módů co tohle upraví a z draka se tak stane naprostá raritka se zábavou na hodiny..Takže draka použiju vlastně jen k tomu, že mě zavede za prvním drakorozeným - Miraakem, který si hraje na ''bosse'' přitom usekat ho je jako usekat medvěda, naprostá hračka, jen to zabere víc času)
    Pak tu je spousta Dwamerských ruin s mechanizmy a hádankami(Což nejsou vůbec hádanky...)
    Lockpicking je taky k ničemu.. jakmile si to vylepšíte a přidáte si funkci, že vám to dá automaticky lockpick kousek od lokace, kde se to dá otevřít (Beztak je to většinou přesně na tom) tak je z minihry jen prachsprosté držení A/D/W..
    Je pravda, že v DLC Dawnguard toho přibude opravdu mnoho, ale platit za boj z koně, který tak jako tak vypadá opravdu hnusně a koně stejně moc nepoužijete, díky jeho retardovaným pohybům? Ne díky..

K rozmanitosti Questů ještě musím uvést Ledovou Univerzitu, Temné bratrstvo a Vampire Huntery (dál sem se zatim nedostal).. Tyhle lokace/lidi vám přidělaj dost zábavy a starostí, takže za ně jasné +.

Ve Skyrimu mám nahráno okolo nějakých 90ti hodin a ještě mi toho opravdu hodně chybí, jediné co mne u toho tak drží je fakt, že jsem se do téhle hry i přes všechny nedostatky dokázal neuvěřitelně ponořit a naprosto mě pohltila. Také mě zajímá, co bude dál ..
    Doporučuji dokoupit ostatní 3 DLC, pak se o tom dá mluvit jako o plnohodnotné hře. Bohužel už nemůžu napsat víc odstavců, tedy za mne 8/10 a to jen díky všem těm modům.
  • Už se těším na novou hru pana Vávry a na desítky propracovaných NPC s perfektním dabingem a umělou inteligencí. Bude to radost sledovat fungující svět. Také se těším na spousty itemů a vybalancování jejich dostupnosti. Počítám že každý husita bude mít vlastní příběh a různé využití během celého tažení.
  • No,ale aj som tam jeden zachod nasiel.Je hned v tej jaskyni este nez prichadzate do Vorarova a napravo su v nej banditi.Tak v tej jaskyni najdete taku miestnost velkosti wc bez dveri,(taky vyklenok)je tam drevena podlaha a v nej v strede diera z vedrom (kyblem).Takze tam asi chodia ti banditi kakat:)
    Skyrim vychadza zo staroveku myslim,takze splachovaci zachod ako je v Mafii a aky sa pouziva dnes by som tam nehladal.
    Taktiez keby dali vsade tie zachody,tak by to bola taka hajzlovita hra:),tak si myslim ze je v poriadku ze som v hre narazil iba na ten jeden.
  • no pane chytrý tak nám všem řekni co by sis představoval :) Která hra je podle tebe dokonalá ? :) Spoustu chyb za které tady skyrim kritizuješ májí i další hry , menší možnosti , nereálnost atd atd ... -_- opravdu miluju lidi jako ty
  • Kolik hráčů ? Ty a Vávra ? :D Slušná army ;)
  • na Dagerfall nikdy zadny DLC nevyslo..asi myslis Oblivion zejo. Na tomhle je krasne videt ze nejvic zvatlaji lidi co o TES serii nevi zhola nic:)
  • Asi budes mit jinej Skyrim, protože u me to dostal zlodej koni do zad. A ukoly? Myslis ten s mluvicim psem, nebo ten o vlkodlakovi co rozsapal malou holku, nebo třeba ten o mrtve hledacce pokladu s kterou hledas bajny poklad dwemeru?..hmm..tak nevim...mozna bys porad nemel dokola delat opakovaci fetch radiant ukoly a zkusit tyhle, třeba se ti zalibi:)
  • Lidi jste na hlavu? Vám to opravdu přijde normální? Třeba ten boj - hned úvodní sekvence, kdy se ten zloděj koní, co s vámi jel vozem, snaží utéct a sejmou ho lučištníci - trefí ho šípem do paty a on se okamžitě mrtvý zhroutí k zemi. Cože???
    Těch věcí je tam spoustu. A jestli někdo tvrdí, že tam jsou rozmanité úkoly, tak jsem asi hrál jinou hru, protože ten Skyrim, který jsem hrál já, se skládal z úkolů zabij a přines. Bylo tam minimum zajímavých úkolů a Vávra to vystihl naprosto přesně - Skyrimu smrdí z držky a má kapavku, hrál jsem ho jen proto, že nic jiného prostě není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit