Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ikdyby zde Dan naspal 1000+ důvodů, tak ovce to budou obhajovat do nekonečna. Na všechno mají ovečky odpovědi. Buď mody nebo reedici samozřejmě za nemalé peníze. Tolik tuposti se jen tak nevidí. Jen sypte ovečky prachy do chřtánu Bethesdy. Tam se za břicho popadají, jak ty lidi jsou blbí...
  • Já bych se nebál Skyrim přirovnat k Babovřeskám. Bethesda je takový herní Troška současnosti, jak píšeSipecka v recenzi na Skyrim
  • tak já nevím jak vy, ale já si většinou hry kupuju proto abych si zahrál a užil si jí....a ne proto abych v ní hledal kdejakou kravinu jako třeba že stromu chybí 1 milimetr textury a nebo že se nemůžu jít v Bílým Průsmyku vysr*t. Na druhou stranu sem se zas po dlouhé době pořádně pobavil .... (jo sem asi zaostalej že to čtu dneska poprvé a přitom tu hru hraju aspoň po desátý :D)
  • Kun je zbytecnost od chvile kdy ma clovek dostatecne odkrytou mapu a muze se prenest kam potřebuje. Ze zacatku jsem na nem i jezdil, pak uz ne. Ale samozrejme pokud někdo quick travel nechce používat je kun velmi uzitecny.
    osobne jsme většinu hry prosel po svých, rad zkoumam a hledam ruzne věci, a kun svadi tyhle věci prehlizet:)
  • Zalezi na uhlu pohledu, pro plno lidi vcetne mne, je Skyrim hratelny v zakladni podobe. Modifikace jsou prave pro ty, kterym vadi konkretni věc a ve hre ji nechteji, nebo chteji aby fungovala jinak. Takze nejaka konkretni věc nemusi byt vůbec spatne, jen nekomu nesedne a nekomu vůbec nevadi. Skyrim je dobra hra i bez modu, ostatne svedci o tom jeho obrovska popularita i dnes. Mody jsou fajn, a umozni každému přizpůsobit si hru dle sebe.
    Ja osobne pouzivam jen par modifikaci, a z valne vetsiny se jedna o upravy vizualni, samotny systém hry mam prakticky nedotceny a jsme s tim spokojen.
  • Po více jak roce jsem se vrátil do Skyrimu a znovu ho rozehrál s množstvím modifikací. Poté, co jsem se s hrou více seznámil (level 92) a řádně jí namodifikoval, musím konstatovat, že Skyrim je po dvou letech od vydání na PC (!) dobře hratelný a mnoho těch nevýhod, co vypíchl Dan Vávra, je díky modifikacím pryč. Proto pokud to hrajete na PC, hrajte s modifikacemi. Opravdu to vyřeší řadu špatně navržených herních prvků a vzhled hry. Modifikací se nebojte. Pokud postupujete podle návodu k instalaci, hra nebude nějak zvlášť nestabilní. Za 92 levelů hraní (mám uncap na level a skilly) mi hra spadla či zamrzla tak 5 krát.

Proč to píšu sem? Vrátil jsem se k tomuto článku, abych se podíval, jaké problémy Dan vypíchnul a co z toho dokázala komunita opravit a je toho opravdu mnoho. Děkuju Akatoshovi, že TES nevychází každé dva roky, jako některé srágory a díky tomu má hra možnost dospět a růst. Nyní už je Skyrim dobrá dospělá hra, ačkoli některé věci samozřejmě opravit nejde.
  • Skyrim nevychází ze starověku a kdyby ano, ve starověku měl záchod snad každý městský dům. Já nevidím důvod nedávat do každýho domu záchody, vždyť záchod nezabere skoro nic. Problémem je neefektivní a nerealistický rozvrstvění domů.
  • Máš hrát s modifikacemi... Bez modifikací je Skyrim nicmoc. Nechápu to tvé AD, nevím, o čem píšeš.
  • Jrdo, dej Vávrovi prachy, co má obří studio Bethesda a možná bude jeho hra taková, jako ty píšeš. Jenže on takový prachy nemá a mít asi nebude, takže nic takovýho čekat nejde.
  • Anebo by měl kůň prostě utéct, tedy vůbec se nezapojovat do boje, jak to činí jedna z modifikacích. Kůň zbytečnost není, jen byl špatně udělanej - narušuje boj, je pomalý, špatně se na něm jezdí. Stačí použít nějaký mod a kůň je hned použitelný a jízda na koni se stává zábavná.
  • Kun nebojuje, ale brani se. A jo, nekdy to je k nastvani. Ale je třeba si uvědomit ze kdyby nedelal nic a stal jak trouba a nechal se rozthat smeckou vlku, tak by každý nadaval ..proc se ten imecil nebrani nebo neutece..takze tak..
    ja kone nepouzivam vůbec..je to zbytecnost:)
  • Letani na drakovi si na Bethesde vyrvali fanoušci a podle toho to taky vypada, ta hra s tim nikdy nepocitala a nebyla na to udelana, proto to je takove jake to je. protze odehrát Dragonborn, získat draka a pak cely zakladni Skyrim prolitat na drakovi je nesmysl, jak pribehove tak topograficky a z pohledu designu světa.
    Lockpicking je o tom ze se v nem zlepšuješ, takze ano..casem otevres vse snadno..proto se v tom zlepšuješ..myslim ze kdyby ses zlepsoval a stejne to porad slo blbe, bylo by to daleko horsi.
    Boj na koni pridal patch který byl zdarma, nikoliv Dawnguard a je to další věc kterou si fanoušci vyrvali a proto není nic moc.
  • Abiczko
    Kůň je imbecil, který nevynechá žádnou bitku *1*
  • Heh, máme před Vánocema, nedávno byl na Halloween na Steamu sale na Skyrim, tak proč si to nekoupit.. S mnoha body souhlasím, jako třeba grafika, AI naprosto k ničemu - viz kumpáni co vám lezou do cest a vám tak nezbývá, než je odhodit řevenm nebo se prostě prosekat.
    Questů je tam neskutečná halda, navíc v Legendary Edici je tam další ostrov/poloostrov, Solstheim, kde se naučíte lítat na drakovi.. (to je totálně na ho*no. K čemu mi je lítání na drakovi, když ho můžu ovládat tak maximálně přepínáním cílů a na výběr mám jen tři rozkazy tipu: Utok, Klid a Na zem.. To je prostě nesmysl.. Ovšem je tu taky kopa módů co tohle upraví a z draka se tak stane naprostá raritka se zábavou na hodiny..Takže draka použiju vlastně jen k tomu, že mě zavede za prvním drakorozeným - Miraakem, který si hraje na ''bosse'' přitom usekat ho je jako usekat medvěda, naprostá hračka, jen to zabere víc času)
    Pak tu je spousta Dwamerských ruin s mechanizmy a hádankami(Což nejsou vůbec hádanky...)
    Lockpicking je taky k ničemu.. jakmile si to vylepšíte a přidáte si funkci, že vám to dá automaticky lockpick kousek od lokace, kde se to dá otevřít (Beztak je to většinou přesně na tom) tak je z minihry jen prachsprosté držení A/D/W..
    Je pravda, že v DLC Dawnguard toho přibude opravdu mnoho, ale platit za boj z koně, který tak jako tak vypadá opravdu hnusně a koně stejně moc nepoužijete, díky jeho retardovaným pohybům? Ne díky..

K rozmanitosti Questů ještě musím uvést Ledovou Univerzitu, Temné bratrstvo a Vampire Huntery (dál sem se zatim nedostal).. Tyhle lokace/lidi vám přidělaj dost zábavy a starostí, takže za ně jasné +.

Ve Skyrimu mám nahráno okolo nějakých 90ti hodin a ještě mi toho opravdu hodně chybí, jediné co mne u toho tak drží je fakt, že jsem se do téhle hry i přes všechny nedostatky dokázal neuvěřitelně ponořit a naprosto mě pohltila. Také mě zajímá, co bude dál ..
    Doporučuji dokoupit ostatní 3 DLC, pak se o tom dá mluvit jako o plnohodnotné hře. Bohužel už nemůžu napsat víc odstavců, tedy za mne 8/10 a to jen díky všem těm modům.
  • Už se těším na novou hru pana Vávry a na desítky propracovaných NPC s perfektním dabingem a umělou inteligencí. Bude to radost sledovat fungující svět. Také se těším na spousty itemů a vybalancování jejich dostupnosti. Počítám že každý husita bude mít vlastní příběh a různé využití během celého tažení.
  • No,ale aj som tam jeden zachod nasiel.Je hned v tej jaskyni este nez prichadzate do Vorarova a napravo su v nej banditi.Tak v tej jaskyni najdete taku miestnost velkosti wc bez dveri,(taky vyklenok)je tam drevena podlaha a v nej v strede diera z vedrom (kyblem).Takze tam asi chodia ti banditi kakat:)
    Skyrim vychadza zo staroveku myslim,takze splachovaci zachod ako je v Mafii a aky sa pouziva dnes by som tam nehladal.
    Taktiez keby dali vsade tie zachody,tak by to bola taka hajzlovita hra:),tak si myslim ze je v poriadku ze som v hre narazil iba na ten jeden.
  • no pane chytrý tak nám všem řekni co by sis představoval :) Která hra je podle tebe dokonalá ? :) Spoustu chyb za které tady skyrim kritizuješ májí i další hry , menší možnosti , nereálnost atd atd ... -_- opravdu miluju lidi jako ty
  • Kolik hráčů ? Ty a Vávra ? :D Slušná army ;)
  • na Dagerfall nikdy zadny DLC nevyslo..asi myslis Oblivion zejo. Na tomhle je krasne videt ze nejvic zvatlaji lidi co o TES serii nevi zhola nic:)
  • Asi budes mit jinej Skyrim, protože u me to dostal zlodej koni do zad. A ukoly? Myslis ten s mluvicim psem, nebo ten o vlkodlakovi co rozsapal malou holku, nebo třeba ten o mrtve hledacce pokladu s kterou hledas bajny poklad dwemeru?..hmm..tak nevim...mozna bys porad nemel dokola delat opakovaci fetch radiant ukoly a zkusit tyhle, třeba se ti zalibi:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit