Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Hra je to dobrá, ale upřímně, ve všech bodech má pravdu.
-
A jeje..vavra vlezl na kickstarter a hned tu je zase trollovne ruzove:)
Vtipne je ze vavra kudy chodi tak hlasa, nase hra bude něco jako Skyrim..to ymslim jeho 100 duvodu dost podrazi..a to asi tak vse co se k tomu da rict:)
PS: pro blby, vavru mam rad, a jeho hre preju uspech...ale každý vi, i on, ze to s timhle clankem krapet nezvladl..:) -
:D Jediné dilema které někdy mám je když mi nejde internet... Naštěstí mám v záloze literaturu. :D
-
Tak jak jsem to napsal a to bud rad, ze se sem nenahrnou umelci co pak rozebiraji "osobni dilemata". *4* Radsi minusy ne. Nez HOAX.
-
Hm? Jak přesně to myslíš? :)
-
+1 :D
Názor davu... dav se klidně může mýlit. Ovšem pokud se většina lidí shodne že tadle holka je hezká - tak je hezká... i když ta zbylá menšina nesouhlasí. To samé i u her. Když DRTIVÁ většina lídí (at už hráču nebo opravdových kritiků) shodne na to že Skyrim je opravdu dobrá hra tak je to opravdu dobrá hra. Protože kdyby nebyla, tak nikdo neřekne že je dobrá, nikdo ji nehraje, nikdo se o ni nezajímá, nikdo na ni nedělá mody, nikdo na ní netočí LP apod... Opět, stejně jako u te holky, je tady nějaká skupina lidí kterým se hra nelíbí. My, co poznáme že je to hra dobrá a dáme tady vědět že tendle článek je stojí za hovno, schytáme dost "nelíbí", protože:
A) Sešli se tu lidi z česka kteří nemají rádi Skyrim.
B) Jak jsi sám napsal - v podstatě lezou vávroj doprdele.
C) Možnost A a B dohromady.
*5* -
Zadna, tak si zvykej! *15*
-
100+ důvodů proč je Daniel Vávra závistivým nejapným troubou a agentem Thalmoru
Kritika dlouholetý tradice bethesdy ... od čecha....ano toho východního bordelu kterej nesahá západnímu rpg prumusly ani po opánky...., zadnej solidni argument tam nepolozil, je to proste jen zavist po bohatství na které čecháček nikdy nedosahne, videl sem svyho oblibence angry joe mluvit o skyrimu a ten je opravdu serozni, dal mu 10/10 a baddass nalepku, to udelal snad poprvy, tak tyhlety nesmysly nejakyho Danečka, trubičky mě nenadchnou, to co tam vyjmenoval za chyby byly opravdu malichernosti :D mel sem z toho pocit ze vylozene vsechno co se da kritnout zminil a udelal z toho plakajici roman
vezmi si treba tohleto.. oni rikaji! uuuuhhh slepe ovce.. skyrim oskliva grafika ( jo asi hlupáci chteji abych hral na háááááááj cryoenginu skyrim ) a kupoval si komp za 50 tisic. Hey NASA? poslete mi novej komp. nejlepe prototyp pro armádu :D no jasny. slepy ovce sou oni :D
seber si vsechny tyhlety veci.... kazdopadne.... nevim na co si hrajes, ja vlastne nevim proc si takhle umele jakoby zvedas pred par geekama pritakavajicima srdicko
k cemu ti to je... stejne pudes do propadliste a ani ty prachy na vyvoj toho tvýho utopickýho stredovek rpg bez magie na který se ti nechteji delat scripty nesezenes
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Jenže zatímco celý svět řičí nadšením z nového přírůstku v sérii Elder Scrolls, já doma soptím vztekem. Proč?
PROČ? PROTOŽE SI ŠAŠEK POČMÁRANEJ TRAPNEJ KULICHOVSKEJ
seriozni placeny kritici co maji vetsi zkusenosti a prostredky nez Nejakej Pepík Vávrů to execulou ale Daneček syreček trumbíček si bouchne do stolu a nejspis z recese rekne.... asi aby se zviditelnej,, nebo udelal dojem na svy nosiče párků...neee, já sem lepsi,, oni to maji spatny :D pobavil se nad jeho ubohostí no a tech lidi co mu lezou do zádele!:D to je tak vsechno :D OPRAVDU MILUJU KDYZ NEZNÁMÝ TRDLO JAKO VÁVRA, TALOS VÍ KÝM A ČÍM JE SE OPOVAŽUJE OTEVŘÍT HUBU NA PRŮKOPNÍKA FANTASY RPG A JESTE NANICOVATĚ :D Zalez pod zem!!! a dál si hraj Maria, skákat hodiny jak teplej Ital na pitomý želvy ti sluší!!! a nech seriozní lidi , firmy a žánr na pokoji!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Hele... napište mi někdo, co se vám tak nelíbí na mém komentáři. Jen z mínusek nepoznám která část přesně.
-
95% je průměrné hodnocení?! Co je to za blbost?! *8*
-
To není možné, já si tady chtěl v diskuzi najít nějaké to pěkné trolení ke čtení pro inspiraci, a ono se tady i tomhle roce dál diskutuje *15* . Tak já teda přidám svůj názor, naprosto s panem Vávrou souhlasím, Skyrim je špatná, hra, je to jako hrát v generátorem vytvořeném světě. Bohužel jsme neměl sílu to dohrát celé. Ale co mi zůstane v paměti, je tok vody v řeco, něco tak otřesného jsem neviděl ani nepamatuji, ta voda tam proudí, proste z bodu A do B a neregistruje břeh ani koryto řeky, je to prkotino, detail,ale uvízl mi v hlavě ze všeho nejvíce. I starý Gothic I to měl řeku udělanou lépe.
-
No jo vlastně to je pravda... :D Já za sebou nemám takových lidí co mi žerou každý slovo... :D
-
To klidně můžeš. Jen nevím kolik lidí ten tvůj článek bude zajímat. *7*
-
Aaa... pozor! Už mi tady naskakují mínusy. To až tak lidem vadí to, že jsem napdal pravdu o článku jejich oblíbence? Moc mě zajímá jak bude vypadat jeho hra. Až vyjde tak o ní taky napíšu totálně nesmyslný článek plný čistě suběktivních názorů.
-
Ten článek je naprosto neprofesionální a spoust věcí je uvedena naprosto nepravdivě. Pří čtení jsem častokrát přemýšlel o tom zda autor článku hru vůbec hrál. No prostě katastrofa.
"...tak ovce to budou obhajovat do nekonečna. Na všechno mají ovečky odpovědi..."
Stejně tak může "ovečka" říct že takovíto rádoby "kritik" si na každé hře něco najde.
Slyšel jsem že autor článku pracuje na vlastní hře. Až hra vyjde vůbec nebude problém si ji zahrát, a pak na internet o ní napsat sto záporů. Případně si stejně jako autor článku něco vymyslet a dělat úplného dementa který se v ničem nevyzná ("Nevyznám se v inv. přestože to tam je všechno popsané." apod....). -
Všechny tyhle věci, který Dan Vávra vypíchnul, jsem taky zaznamenal, ale je pravda, že jiná lepší nebo stejná alternativa k TES zkrátka neni :)
-
... aneb každá jiná vydavatelská společnost.
-
Za pár let vyjde tenhle článek plus diskuze knižně, na to vemte jed!
-
Těžce oportunisticky a prvoplánově napsanej článek, aby si Vávra mohl přihřát polívčičku. Vypadá to, že mu to s Kingdom Come na Kickstarteru vyjde, tak aspoň bude mít možnost ukázat jak by to udělal on. Jsem na to vážně zvědav.
-
Ikdyby zde Dan naspal 1000+ důvodů, tak ovce to budou obhajovat do nekonečna. Na všechno mají ovečky odpovědi. Buď mody nebo reedici samozřejmě za nemalé peníze. Tolik tuposti se jen tak nevidí. Jen sypte ovečky prachy do chřtánu Bethesdy. Tam se za břicho popadají, jak ty lidi jsou blbí...