Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu.... Asi si moc RPG nehrál...
  • ano to mas pravdu no hraju to len preto ze skyrim sa da zmodovat,ale prvky obsiahnute v hratelnosti sa nedaju nijako zmenit cize jediny dovod tam je ze si uzivaju tu zmodovatelnost hry a to je pre mna len take skraslenie hry
  • Tak po aplikovani 20 modu je pro me Skyrim konecne hratelne a uzivam si ho. Hra byla neskutecne hnusna.a zabugovana nedodelana. S Vavrem celkem souhlas vzdyt v dobrech 70 bodech ma pravdu.
  • když je neco prehypovane a overrated tak to par let po vydani nikdo nehraje, coz není pripad Skyrimu. (50k lidi denne -steam)
  • 97. Když někde sesednete z koně, ten se otočí a odkráčí pryč. Úplně pryč a najdete ho jen tak, že se někam přesunete na mapě, přičemž se kůň sice objeví vedle vás, ale zase vyrazí někam pryč.

To dělají pouze kradení koně, kteří se vracejí ke svému majiteli... *1*
  • Dan Vavra genialne a pravdivo opisal aky je v skutocnosti SKYRIM,prehypovany a overrated.Je vidno ze chlap ma skusenosti s RPG hrami a sudi podla normalneho zdraveho rozumu.

Pale hore!
  • Ano, přesne tak. :)
  • Škoda že tahle modifikace nikdy nevyšla :(
    http://oi44.tinypic.com/105w7mh.jpg
  • Ještě dodám, že ukazatel účinku kouzla je v pravé části obrazovky.
  • 61. Po deseti hodinách hry jsem získal meč, který je i po čtyřiceti hodinách dalšího hraní stále nejlepší zbraní. Tomu se říká vybalancování.

62. Po čtyřiceti hodinách mám na krku stále stejný talisman, protože lepší jsem nenašel.

-> Vávra si nejspíš nevšiml, že ve hře je možné kovat, vylepšovat a očarovávat zbraně, vybavení i šperky, navíc nikdo přece nemůže za to, že si vybral špatné lokace.

65. Obchodníci nemají skoro žádné lockpicky na prodej.
    -> Proč by měli poctiví prodejci prodávat zlodějské vybavení? Navíc ho má snad každý bandita, po 2 dnech hraní jich mám 55.
  • kdyby byl Troška jak Bethesda, tak točí jedny z nejlepších filmů v ČR......to že se tobě hra nelíbí, neznamená že je to automaticky sr*čka pro každého
  • a jakej rozdíl mezi ovcí co leze do zadku Bethesdě a ovcí co leze do zadku Vávrovi, a jde s druhým "anti-skyrimovským" stádem? pokrytecká ovečka která si vždycky najde na tom nějakou chybu :D :D mimochodem když mluvíš o nějaké reedici za nemalé penize (nevim teda vubec o čem mluvíš, když na skyrim vyšli jen placené DLC, které byly na obsah rozhodně bohaté), tak si vzpomeň kolik na Mafii 2 vydali tupých placených DLC s jednim blbym oblečenim a jednim modelem auta.....faktem je že Skyrim je hra roku, jedna z nejlépe hodnocených her, a mezi hráči po celém světě jedna z nejoblíbenějších, tak se s tim prostě smiř, hatere ;) názor a hodnocení valné většiny mluví jasně......mě totiž přijde že na Skyrim si nejvíce stěžují češi.. i když ti si stěžují pořád na něco, i když sami se o moc lépe nepředvedou.....vsadím se že si to v životě nehrál *15*
  • to mluvíš o čem? o Kingdom come, kterou ještě nikdo nezahrál, protože ještě není ani vydaná, tak asi těžko o tom muže říct že je to "nejlepší open world hra, co kdy byla vytvořena"......nebo máš na mysli Mafii 2, která se jenom jako open world tváří, protože je to jenom linearní příběh?
  • soubojový systém je uplně stejny jak předchozích dílech, a mě přijde naopak výborny, jelikož je reálný a dodržuje fyzikální vlastnosti (mužete všelijak úderům uhýbat, a ne jak v jiných hrách kde vás údery automaticky následují a zbraň se vás musí opravdu dotknout, což v jinych hrách taky nerespektují), dále kuň je rozhodně rychlejší než jít pěšky...že kradení je jen sbírání věcí, a jak si myslí že to vypadá v reálu?? když někdo přijde krast do obchodu, přijde k regálu pobere věci do kapsy a jde, co v tom chce proboha hledat za složitosti? a odemykací minihra mi přijde taky v pořádku, naročný zámky není jednoduché odemknout, a taky nevim jak jinak by si to představoval....NPC krom dětí strážných a pár lidí, maj každý svý hlášky a často aj reagují události, co se přihodili....a vubec nechápu co to borec hrál za hru, když tvrdí že ve hře není autosave - asi si ho blbec vypnul, protože se to savuje při každém vstupu do budovy nebo dungeonu a při každém spánku, a nechápu proč mu vadí možnost kdykoliv si to savnout v menu, což má každ normální hra (narozdíl od blbych checkpointů)...a nakonec jestli se mu něco nelíbí nebo mu tam chybí, proč si jako myslí že je tato hra tolik otevřená modderské komunitě?.....ostatně by si Vávra mohl zamést před vlastním práhem, než začne kritizovat díla druhých, když se podívám třeba na Mafii 2 - jediné co se v hře dalo dělat byl lineární příběh (a to bylo přitom keců před vydáním, jak si budete moc vybrat pro jakou rodinu budete chtít pracovat, že hra bude mít několik možných konců), uplná absence jakýchkoliv dalších možností a vedlejších misí na to že to je open world (wtf?, i v jedničce byl aspon Lucas Bertone), podstatně méně aut než bylo třeba v jedničce, tupej neomezenj arzenál zbraní v kabátě (opět mínus oproti jedničce), mrtvoly se vám po pěti sekundách vypařili...jako neřikám že mě ta hra nebavila, ale oproti jedničce to byl třeba skok dozadu, jediná plus krom příběhu pak byla už jen pěkná dobře optimalizovaná grafika, parádní jízdní model a tuning aut (i když na muj vkus trochu jednodušší)......ale myslim si prostě že on zrovna by neměl kritiziovat tak dobře propracovanou hru jako je Skyrim, kterej má příkladnej otevřenej svět, kterej skutečně žije a ne jenom bezvýznamnej prostor, kterej vám má tak maximálně spestřit cestu pro úkol
  • Právě začínám hrát Skyrim a jsem tu proto, abych si přečetl názor člověka, který má na starosti jednu z nejlepších open-world her která kdy byla vytvořena.
  • Cože? On si dovolí urážet Jeremyho hudbu?!
    Kua Vávro, tohle je FANTASY! *10*
  • Zamyslel se alespoň někdo proč má skyrim špatnou grafiku? Kvůli konzolím, aby to utáhly a i tak se to dlouho načítá. Inventář je debilní také kvůli konzolím, kde se pohybujete jen nahoru, dolů, doprava doleva. Bugů které hodně ovlivňují hru není velké množství. ( Jsem velmi zvědavý, jestli se těchto 100+ "chybám" vyvaruje pan Vávra v tom novém rpg Kingdom come )
  • Myslíš že by se to tak rozebíralo kdyby nešlo o jedno z nejlepších her?
  • no možno 80%-90% je pravda ale určite nie 100
  • Hmm..a co to třeba nepřirovnávat vubec..to nejde?..jde když to je originalni tak to prirovnavani nepotrebuje. Jenze Skyrim je tak znamej a dobrej ze je nejsnazsi rict..něco jako Skyrim. Ja teda nevim, ale když nekde na neco nakydam hnuj, tak to pak nepouzivam jako prorovnani pro něco co delam..

PS: a priste az budes hodnotit muj porod, tak bych prosil vykat, v realu by to tak zrejme bylo, ale chápu s internetovou linkou roste huba i svaly..vid?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit