Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Ten krete…n napsal mafii, cos napsal ty idiote?
-
Jsou to predevsim idioti, protoze skyrim je vsude popisovanej jako oblast, kde je zima PORAD. Zajed si pres leto do Norska ... mozna tak 1-2 dny v cely sezone to bude na triko. Jinak budes chodit v minimalne dlouhym rukavu. Nemluve na tom, ze i maly decko umi detekovat v jakym biomu se NPC nachazi a podle toho mu pridelit odpovidajici sablonu obleceni ...
V realu by mi dost tezko nekdo tvrdil, ze Pragl ma problem s kouzelnikem ... a poslal me do ostravy ho kilnout. Presne takhle vypada 100% Qstu ve skyrimu. Kazdej cil je zcela mimo smysluplnou oblast, proste jen proto, aby hrac byl prinucen bezet (aspon jednou) pres celou mapu. -
Neni to super hra, je to presne jak pise ... jedna z mala her.
-
A sam sis zalital? Me osobne odpalil do vesmiru nejakej ten obr ... zabil me az dopad. Musel sem vzhledem k rozmeru lokace asi 1x1px bejt minimalne na geostacionarni draze ... po…srat neco takhle trivialniho to je opravdu umeni ....
-
Heh ... jelikoz je tvuj post aktualne ani ne dva mesice starej a tenhle calnek uz pomalu 3 roky ... a patche ani zdaleka nespravili to mnoztvi bugu ...
-
Je to dobrá hra :) I přes všechny bugy . Na zaklínače to nemá ani náhodou max v příběhu. Jinak Pracovalo na tom 100 lidí a vem si jak je velká mapa co všechno můžeš dělat a kolik tam je questu tak se spamatuj :) Od toho jsou patche . Lidí hledají chyby a oni je pak vydaj.
-
Úplne so všetkým súhlasím. Ale nedá mi to nerypnúť si. Podobne ako Skyrim by sa dala sprdnúť aj Arma.
-
opet reseni toho jak jsou tam polonahy lidi v zime. Ja nechapu proc tohle nekoho irituje. Navíc banditi a další lidska verbez nezije jen ve snehu, jsou i teplejších oblastech Skyrimu, v lesich atd, tam by zase vypadaly blbe navleceny v kozesinach. Nebo si snad někdo mysli ze v Bethesde jsou takovy silenci ze budou kazdyho banditu designovat zvlast a oblekat ho podle toho kde zrovna je? Asi tezko, to by tu hru delali 100 let..
Pokud je nejaky místo kus od tebe a něco tam je tam se tam urcite dostat da, ale holt není to simulator horolezce, takze se to musi slozite obejit nebo se tam da dostat skrz nejakou jeskyni atd, stejne jako bys to obchazel v realu když bys nebyl horolezec:) -
Cekas zbytecne, Bethesda uz ke Skyrimu zadne patche delat nebude a ani DLC. Zvlastni mi jen prijde ze ačkoliv jsme odehral kolem 500 hodin v zivote jsme letajicho mamuta nevidel. je mozny ze se to par lidem stalo a samozrejme z toho udelali velkou bublinu napric netem, ale nemyslim ze to bude nejaky bug který ceka každého, nevic to je tak trochu jedno..koho zajimaj mamuti, mozna tak ty obry co je pasou:)
-
Hraju skyrim uz 2 roky mam level 100 na 5 postavach a stej se k nemu i pres miliardu chyb vratim ale na to ze slibujou uz od zacatku ze spravej ty chybi ale spis vitvarej nove a zase nove DLC.Tak jsem si koupil SKYRIM LEGENDARY EDITION a najivne jsem si myslel ze ty chybi uz odstranili ale co nevidim,hned co jsem to zapnul tak jsem videl letajiciho MAMUTA.Tak ze stale cekam az to opravej.
-
VÁVRA MÁ PRAVDU VE VŠEM. Hrál jsem Skyrim 200 hodin a ještě ho nějakou dobu hrát budu. Budu objevovat další chyby, bugy a létající mamuty a budu hrát dál, protože (i přes ty chyby) je to super hra *5*
-
P.S.
taky je hodne smešné a trapné jak ruzni moderi delaji tzv. overhauly aby tu hru udelali jako lepší pro roleplay, napr. že prodlouží den a noc, spomalí levelování a pod. ale ty základní kiksy, ktere bráni roleplayu (a jsou vyjmenovane v tomto článku) tam zustanou -
ja jako roleplayer si tu hru nemužu užít když vidím jak je to deláno bez rozmyslu, napr. jak tam chodí v snehu vyzlečení lidé a táboří tam a vývojári se ani neobtežovali tam dát táborák. Jsou to takové detaily ale praští to do očí.
taky co mne hodne štvalo je dizajn krajiny, kdy je neco par metru od vás ale nedostanete se tam protože jsou tam všude skály na ktere se nedá vyšplhat. -
Naprosto souhlasim....
-
Jako vážně? Prostě jenom další kreté*. Je to super hra a jestli jsi sem napsal spoustu věcí co se ti nelíbí, měl by sem taky někdo vypsat taky ty kladný stránky hry, kterých má hra o hodně víc.
-
Mně to připomíná situaci s vesmírnými simulátory a X: Rebirth, bohužel, nic lepšího prostě není, nicméně svítá naděje v podobě Star Citizena a Elite: Dangerous a dalších her. Myslím, že u RPG žánru je to podobné, ale opět svítá naděje u Kingdom Come, Shroud of the Avatar a dalších her. Prostě už nějakou dobu v žánru chybí vývojáři, kteří by dokázali přinést něco nového a přitom zachovali ducha žánru.
-
Z kone se utocit nedalo..to pridal az jeden z posledních patchu, takze v době kdy to vavra psal to skutecne neslo. navíc moc nevim proc každý tak rad resi ve Skyrimu zrovna kone, pokud někdo pouziva fast travel tak ho nepotrebuje, leda když se chce povozit a kochat se. Ja tam na kone nesednul ani nepamatuju..ani nevim kde je..trouba:)
-
A vůbec stačí si přečíst 1 řádek 3 odstavce a je jasné že tenhle DEBI* si chce jenom zahateovat
-
To u toho Vávra asi neproseděl moc hodin protože 90% toho co říka je blbost.
Např: 97. Kůň ti odejde jenom když je kradený nebo začne utíkat když má málo HP.
100. Z koně se útočit DÁ. -
A Zaklínač?