Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja nevim, ale myslim si, ze tohle neni uplne clanek ktery mysli pan Vavra uplne vazne. myslim si, ze tohle je z vetsi casti jen nejaky "bulvarni" komentovani ,co vsechno se mu na ti hre nelibi. ucel to splnilo takovy ohlasi tu jeste zadnej clanek nemel a aspon byla sranda. Dan asi ma na hru nazor jak rekl v clanku ale prece rekl, ze by hre dal asi 7/10. Skyrim neni spatna hra, jenom odflaknuta a Dan vidi, ze by to mohlo jit lip, tak budme radi, ze se o lepsi hru i pokousi. Peace.
  • flash789
    tak on Vavra při tvorbe Kingdom Come uz dost vystrizlivel a myslim ze ted by uz takovyhle clanek nenapsal, pac vi zac je toho loket delat open world rpg:)
  • Nedočetl jsem to dokonce a ani nedočtu. To, že si tu nějaký bl*ec stěžuje na věci, které v té hře jsou, ale on je nevidí je trochu nesmysl. To že ti vadí každá pí*ovina, tak to už je moc, Autosave funguje, to že řešíš ubývání zdraví v health baru je už totální kravina a to že po nich chceš, aby si najali sto dabérů a začali ti třídit zbraně na šípy, meče sekery atd. už je úplná kravina. Radši si važ toho co je a laskavě drž hubu. Chtěl bych vidět tebe, jak bys na tom pracoval.
  • Od Mafie odešel protože mu diktovaly podminky. Kdyby na to byl sam tak ta hra je bez datadisku a mnohem lepsi
  • flash789
    meles blbosti..ty biome...když budes v himalajich a vylezes nekam vejs bude tam vetsi zima nez dole v udoli A když uz to tak debilne prirovnavas k realite, myslim ze je třeba celkem bezny ze americani měli za druhy svetovy měli problém s nemcema tak jim leteli vybombardovat berlin..přes pulku světa, kámošovi chodil za zenou chlapek z plzne, bydlel v praze a presto si tam za nim dojel atd atd...tak proc by se nesel zabit kouzelnik do ostravy zejo.
  • Napiš bod? To bych musel kopírovat skoro celej článek.
  • Konečně člověk s mozkem. Nebojí se na to podívat střízlivě a ještě k tomu nemá kecy. Hlubokosklon...
  • Však hlavni hrdina je rozenej drakobijec tak se ocekava ze drak mu nebude delat problemy.
  • Jeste se mi nestalo že bych nedodelal quest kuli bugu.
  • Mafie II stala za ho*no. Tady vavra by se mnel nejdriv zamist pred vlastním prahem!
  • Např?
  • I když s většinou bodů souhlasím a myslím si, že je to jeden z vůbec nejlepších i nejvtipnějších článků co tu máme, tak mi to hru nějak neznechutilo i když souhlasím s článkem, tak jsem se u hry dobře bavil :)
  • Se podívej na ostatní open world hry na konzolích a pak povídej o grafice. Skyrim je hnusný, protože Bethesda nemá potřebu se párat s vytvářením hezké hry.
    A vzhledem k tomu, že spousta questů nejde ani dohrát, protože postava nedokáže vyjít ve své cele schody atd, tak si myslím, že v tom ovlivňování hry nemáš úplně pravdu. Seriously, Skyrim se dá hrát jedině s konzolí otevřenou a seznamem příkazů po ruce...
  • Stačí si umíchat lektvar a tradá :D
  • Je vidět že když hraje hru historik/programátor/grafik/moralista/ignorant tak tam najde klidně i 100+ kravin které ho strašně iritují. Každopádně: Autosave nechybí, hra se ukládá téměr při každém přechodu do nové lokace, není třeba chodit do menu, je tu klávesa F5, graficky to sice není geniální jak by si pan Vávra představoval, ale jeho hry hezčí nejsou (bráno k roku 2011), že by všechny dungeony vypadaly stejně to se mi opravdu nezdá, byť spousta jeho poznatků je skutečně pravda (asi tak polovina) při rozloze a obsahu hry to s radostí přejdu.
  • Mně se předešlé díly této série nelíbili pro jejich pro mě nepřijatelné levelování postavy. V tomto díle je to jiné a je to o dost přijatelnější. Nevím co autor tohoto článku sleduje, ale zřejmě má jistý komplex, protože takto by se dala zkritizovat úplně každá hra. Jsem celkem náročný hráč, Morrowind ani Oblivion jsem nedohrál, ale Skyrim je o něčem jiném a za to dávám vývojářům velké plus. Článek je to zajímavý, ale není opodstatněný, takže ho beru jen jako pohled hráče, který v Syrim nenašel zalíbení *3*
  • Ne, ty sis zjevne clanek neprecet ... abys byl schopenj vykovat neco lepsiho, musis nejdriv dosahnout nejaky urovne kovani, a proc bys koval tuny nesmyslu jen proto, abys vytrenoval kovani, kdyz nejsi schopen vykovat nic, co bys vyuzil ... navic nez se ti povede to kovani vytrenovat, mas stejne dohrano, takze proc bys v dohrany hre koval nejakou lepsi vystroj, kdyz uz nic nepotrebujes ...

Kazdej obchodnik lockpiky prodava ... ale ma 1-3, coz je trapas. Stejne jako je trapas, kdyz ma 5 sipu ...
  • Ty zjevne neumis cist, jinak by ses docet, ze on to taky hraje ... protoze nic lepsiho jaksi neni, coz ale neznamena, ze to bude vychvalovat.

Lidi v koncetraku taky zrali plesnivej chleba ... protoze jinej nebyl, ale taky jiste nikde nepopisujou, jakej to byl labuznickej zazitek ...
  • To delaji kone naprosto vsichni. Obcas kone muzes najit - pokud mas zrovna kliku a stojis uprostred louky a mas moznost ho videt. Ale v lese uz ho vzivote nenajdes. Aktualne na to ale samo existuje mod, ze si ho muzes privolat (a proste se k tobe teleportuje).
  • Blbosti tu pises tak leda ty, klidne bych ten clanek 10x rozsiril. Z kone se jak bylo receno utocit nedalo, a i to ze se "da" je naprosto khownu ... strilet z kone lukem nejde, protoze kurzor ukazuje jinam nez kam luk miri (protoze kamera...), pouzivat mec se neda proto, ze prozmenu clovek vubec netusi, z jaky vzdalenosti asi tak spustit uder, navic funguje jen jednostrane (kazdej jezdec v realu samozrejme umi zasahovat cil i na strane ruky ktera kone vede).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší