Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Ty vole už dóóóst! *1* *1*
-
Mě fascinuje, jak si dáváš pozor, aby slova jako "prasárna" nebo "imbecilně" náhodou někoho nepohoršila... *15*
-
Zmier sa s tym ze dnes sa uz hodnotia hry inak.Suhlasim ze Gothic 2 je lepsia hra ako Skyrim ale seria Gothic je mrtva zatial co Elder Scrolls sa vyvija dalej
-
můžu jen souhlasit :-D btw už "je 2 minuty zejtra" :-D
-
Správně, kolego, musíme překonat recenzi Skyrimu, která má v tuto chvíli 1059 příspěvků v diskuzi. *4*
-
Dobře, ale stejně mi připadá chytřejší se snažit najít v nefér článku relevantní body, než se předhánět v hnidopišství.
Boje - Přiznávám, že magickými jsem netknut, hraju válečníka. A tam je boj opravdu mizerný. -
Dan sem ten příspěvek dal ve formě vtipného rage flamu, nutno ho tedy brát s rezervou. Ale jinak se spoustou věcí souhlasím. Skyrim je dobrá hra, ale čekal bych víc. 8,5/10 u mě. Dávat tomu 10 je bláznovství.
-
Super článek, Dan zase nezklamal! *1* Body 70+ byly hodně luxusní. Jen by mě zajímalo, jaký má názor na českou Armu. Přecejen, podobně jako TES má minimální konkurenci a svou velikou komunitu, ale je stejně mizerně udělaná, zabugovaná a má úplně debilní AI (paleta barev se mi u A2 taky nelíbí ale to je jen můj problém). Nechtěl by Dan napsat článeček ještě na Armu? Nebo alespoň nám zde v diskusi sdělit svůj názor na tuto "rozporuplnou" sérii?
-
Dan Vávra na hrad! +1 *4*
-
Určitě se tu už psalo, ale rád přidám příspěvek, aby jsme překročili 1000 hranici. Více takovýchto článků... Vtípků o velké přestávce jaký má ta, či ona hra je čím dál tím více. Jáma pekel Dana Vávry se stává legendární záležitostí nejen na stránkách papírových časopisů.
-
Přesně tak mluvíš mi z duše pod tohle se můžu podepsat :)
-
Tak mi nějakou řekněte která se bude blížit Skyrimu co se velikosti týče.
-
Tvoji odpověď bych mohl zkopírovat a poslat tobě - proto na začátku píšu, že asi nechápeš. *3*
Ten, kdo na něco reaguje, by se měl přece držet tématu. A mým tématem není nic jiného, než o čem píšu v obou příspěvcích. Příspěvek jsi si pravděpodobně spletl ty. -
Nejlepší článek historie games.cz! A proto:
Žádám redakci games.cz, aby si dala na týden voraz, čímž umožní každému návštěvníkovi webu mít dostatek prostoru na přečtení tohoto brilantního pohledu pana Vávry, a následně zformulovat a prezentovat všechny své podnětné myšlenky na této diskuzi. Děkuji. *3* -
Já Danovi věřím. Pro mě je to člověk s reálnou představou o dobré hře, která vychází ze zkušeností. A teď si představte, že na scénu nakráčí Todd se svým týmem pejsků a kočiček a jejich dort sbírá desítky. Stačí pak přepnout do pohledu z očí pana Vávry a uvidíme kontrast jeho představy o dobré hře a toho Toddova dortu. Výsledkem budiž tento článek, jehož důsledkem bude očekávání, že příští Danova hra bude boží, jinak on sám shoří v pekle vlastních příznivců.
Dobrou noc všem. *5* -
Pokud se chces divat na peknou grafiku, tak si stahni treba 3D Mark...Lidi co zkoumaji kazdy kamen z 5cm by takove hry nemeli hrat *15*
Znas minecraft? To se ti bude libit. -
Pokojne by stačilo keby tých dôvodov bolo 50 nakolko jeden problém rozťahaný na 4 dôvody je možno trochu moc . Taktiež by sa potom dal orezať zbytočný balast ktorý je len do počtu a zjavne vycucaný z prstu . Mnoho toho je skutočne pravda ( hlavne podivné tendencie postáv bojujúcich na dialku vždy si nabehnúť až k nepriatelovy , nie moc dobre poriešeného inventára a interface - i keď to rozhodne nieje taká katastrofa a slabšieho dabingu ) ale aj tak sú to len nafúknuté bubliny a veci ktoré buď 1. odstraňujú patche 2. si hráč nemá šancu všimnuť ak ich vyložene nevyhladáva (to sa týka hlavne grafiky ) a 3. subjektívne záležitosti . Naproti tomu tu je niekolko desiatok (až stoviek ) hodín zábavy vo výborne spracovanom svete s dobrým hlavným príbehom , niekolkými perfektnými vedlajšími questami a hlavne perfektnou omáčkou okolo *4*
-
Zkopírovaný příspěvek, který odpovídá na tvůj závěr ohledně hodnocení...
-
Pokud tomu dali absolutní hodnocení a tvrdí, že každé hodnocení hry je poplatné době, kdy vyšla (což tvrdili několikrát), je jednoduché si odvodit, že:
- pokud je Skyrim jediná hra v současných dnech, která zde na games.cz dostala 10, znamená to, že je v současné době nejlepší na světě, protože...
- ... pokud jsou současné hry zde posuzovány taktéž v kontextu her minulých (což jsou, viz například recenze Skyrimu), znamená to, že tato hra je například lepší než jiná RPG, která vyšla v minulosti (Zaklínač, Gothic, Fallout atd.). Takže tím 10kovým hodnocením tato hra překonala podle redakce všechny předchozí RPG, která vyšla. Pokud redakce nesouhlasí s tímto proklamováním, měla dát hře adekvátní hodnocení v porovnání s Baldurs gate, Gothic I/II a dalšími klenoty RPG žánru, aby byla známka adekvátní...
Navíc by odporovalo logice, kdyby games.cz tvrdilo, že hra má 10 jen v současné době (čili že v minulosti by 10 neměla). Pokud hra dostala 10 ted, dostala by v minulosti 10ku též (v podstatě by dostalo 12ku tím, že by předběhla dobu např. o 10 let, ale to je nesmysl, že).
Modelový příklad: Gothic II obdržel hodnocení 9 v roce 2003. Jelikož Skyrim obdržel v roce 2011 hodnocení 10, je o několik světelných let lepší... Zdá se Vám to přitažené za vlasy? Mně taktéž... Podle mě by Skyrim měl dostat třeba 8, jelikož kvalit Gothic II nedosahuje.
Takže ano: Redakce absolutním hodnocením tvrdí, že tato hra je nejlepší na světě. ,-) -
Fakt? Já znám spousta konzoloých her, které vypadají famózně.