Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc odpovidas uplne na neco jineho nez byla moje reakce ? nebo jsi spletl prispevek ?
  • Asharak
    Pěkný článek :) hlavně od bodů v gameplay to nabralo grády (74-77) - ale brát to s humorem, né vážně. Většina lidí mi tu přišla, že se jich to hluboce dotklo. Ale pokud to i pan Vávra nebral s humorem, tak by se měl stydět ;)

Jinak to jde rozdělit do skupin. Cca 3 - 1. 30% se opakuje, 2. 40% jsou drobnosti se kterými si nikdo neláme hlavu, protože se ztratí v celkovém hraní, 3. 30% dokonale sedí => nechápu proč je hodnocení 10/10 (ale chápu, 1. dnešní doba, 2. všichni se snaží přehlížet zásadní věci jako hratelnost, zkušenosti vývojářů nebo třeba originálnost) Což je celkem smutné, ale takhle se prostě všichni musí přizpůsobit, aby nebyli pod Béčkovými hrami, co si platí úspěch reklamami a nějak je překonali.

Btw. pro mě si Bethesda řekla, že uděláme to jakš takš "pěkné" ať to můžem hodit na konzole, o PC se postará komunita -> stupidita. Jako že na nejvyšší detaily jsou pořád textury v rozlišení 512x512 je opravdu hanba nejvyšší třídy ! Přitom při změně na 2048x2048 mi nějak FPS neubylo. Nejtrapnější pro Bethesdu je především to, že oni za dva nebo kolik roků nedokážou vylepšit (resp. přikrášlit) to, co dokáže jeden člověk k komunity za jedno odpoledne. (můj názor)

Ale pořád je to fajn hra :) Hlavně díky modifikacím. Jo a FXAA injector FTW! největší obdiv patří lidem ze skyrimnexus.com za jejich skvělé modifikace, bez kterých by ta hra nebyla tak zábavná. Díky díky díky ! <3 ale ještě je co zlepšovat
  • Trol.diskuzni
    Skyrim není zkonzolovatěný až na půdu... A teď prosím tu o Sněhurce. *5*
  • No tak tady mistr Vávra mě totálně odrovnal větší žvást jsem snad už ani nečetl. Je vidět že to nemá v hlavě v pořádku.
  • nejlepší článek za poslední dobu *1*
  • Musis drzet dech stejne dlouho jako hrdina...pokud nejsi potapec, tak to vyjde akorat...
  • Trol.diskuzni
    Když si vygooglíte "Dan Vávra", tak jako sedmý odkaz se objeví tento článek! *15*
  • Cahir
    Ne, opravdu nechápeš. Vyčítat grafiku hře, která běží na starém enginu (autoři to navíc samy přiznali s tím, že alespoň měli více času na obsah a navíc byli v časovém presu - New Vegas bylo hotové 1.5 - 2 roky), je něco jiného, než vyčítat grafiku hře, jejíž vývoj trval pět let a u níž se autoři dušovali novým enginem, novými technologiemi a hlavně nešetřili superlativy. A vylezlo z toho upravené gamebryo nesoucí si více restů z minula, než by mi bylo milé.
  • DF.Future
    http://www.danielvavra.com/
  • Právě že americké zámky se otáčí celé, podobně jako ve Skyrimu, ale nikdo tomu designérovi nevysvětlil, že středověké zámky bez "fabek" na tom byly trochu jinak... *4*
  • zaprvy kouris dick a za druhy ses vylozene zaujatej
  • Kdo je vůbec pan Vávra? ze se snim vsichni ohani a tak moc ste cekali na tenhle clanek
  • Ty si to poriadne nehral, si len cisty hater.
    1.Mozes scrollovat mysou
    2.Ovladanie je normalne ako aj v Oblivione a Morrowinde
    3.Grafika je pekna a postavy vobec nevyzeraju ako v Oblivione
    4.Medved je rychly aj v skutocnosti, ziadny clovek by mu neutiekol
    5.To bol len zaciatok pribehu, nemas sajnu aky je pribeh v tej hre lebo si ju poriadne nehral.
    Nechapem preco mas potrebu vkuse kritizovat tuto hru.V dnesnej dobe ked kazda priemerna hra dostane hodnotenie 8 alebo 9 tak skyrim musi dostat 10 tu neni ina moznost.
  • To on je pro me taky - osobne ho neznam a treba je to jenom imaginarni osoba :-) ale zajimavou vec si asi kazdy precte rad, takze verim, ze si Dan cas udela :)
  • Malleth
    Mrkněte na ty videa. Ten glitch je super!
  • Každý ví, že hry se portují z konzolí, takže každý ví jak budou vypadat, pokud jste čekal něco jiného tak jste hodně naivní.
  • Trol.diskuzni
    Ještě se mi líbil ten o sojce od Ringwraitha. *5*

Ale ten můj je přecejen lehce objektivnější a lépe vystihuje podstatu této diskuze. *3*
  • Však sem mu taky přesně kvůli tomu nedal desítku :) Kdyby vypadal jako RDR, bylo by to nejlepší RPG všech dob, ale nevypadá :) Ale o tom to není. F:NV není na rozdíl od SKyrimu povrchní, nedomyšlený a hloupý. Dokonalost se pozná v detailech a detaily SKyrimu jsou tragické. Je to přesně o těch stropech, nesmyslné architektuře, absurdních questech, blbém dabingu a spoustě drobností, které není problém opravit, ale nikdo to za deset let nebyl schopen udělat. SKyrimu bych dal tak 7/10, nepokládám ho za nejhorší hru všech dob, článek je jen jakási humorná protiváha tomu nekritickému šílenství.
  • Hairy_Ass
    Naproti tomu ale kritika podobných blbostí, jako byly ty nešťastné hajzlíky, byla nefér vůči hře. *3*

Boj - nesouhlasím, minimálně magické souboje jsou to nejlepší, co lze dnes ve fantasy vidět.
    Animace - souhlasím
    Nezajímavost postav - souhlasím, ale najde se tam pár výjimek, ale u hry s 1000+ NPC je to málo, to uznávám.
    Fráze - nesouhlasím, je jasné, že u tolika NPC nelze udělat dialogovou nabídku jako v ME, ale většina NPC aktivně reflektuje dění kolem nich.
    Questy - Souhlasím, vždycky až na pár vyjímek je to velká slabina série.
    Dungeony - SouhlasímZbytek jsou prkotiny.

Souhlasím, že se mohli více inspirovat u NV, hlavně v silnějším zapojení schopností do dialogů.
  • :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit