Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Pochopil si to přesně :-) Dan Vávra nebude nikdy spokojený :-D
-
tobe asi hodne zaleži na tom aby se prekonala tisícka co?
-
konečne :D drvivá väčšina opísaných bugov a nedokonalostí v hre je, no niektoré sú len výplodom fantázie pána Vávru a v hre je to úplne inak....super článok, pekne som sa zasmial, a teraz znova do Skyrimu *15*
-
Stačilo by dát 10 hře která si to zaslouží... *3*
-
Ale o com to hovoris,sak on bol urcite podplateny,vsetci su podplateni,len Dan Vavra ma gule povedat vsetkym ake je to na pi*u.
-
Cahir: Utáhli, ale nahrávací časy by se tím ještě protáhli, a to už teď na to konzolisti naříkají. *3*
-
Dal do těch problémů i to co není pravda... no jo, pak by tam toho nebylo tolik!! každopádně nikdy se nebude všem líbit vše, že?? jinak nejsem znalec Vávrových článků, ale co sem tak nějak pochopil, je to člověk co jen na vše hází špínu a vy mu to ještě žerete :)
-
Přesně, to je jak s Battlefieldem... Nezpochybňuju kvality hry, ale byla by to 9-ka, pokud by games.cz nemělo jedinou review verzi před datem vydání v ČR?
-
Vavrovi asi chybí prísna logika a dizajn sveta starych falloutu nebo New vegas. Tod Howard se s logikou moc ne.ere. Toho prikladem byl Fallout 3, ktery byl hodne na hlavu.
Z nejakého duvodu ale tyhle veci v TES hrach neresim (jako že treba je nejaky quest hloupy, nebo za vesnici je par metru ruina s upirama). Neresim to asi proto ze to nemam s cim srovnavat (starsi fantasy rpgčka jsem nehrál).
Každopadne snaha vytknout hre nedostatky se cení, jen to nesmi byt drobnosti. Treba to plavani v heavy armoru. Takže jak má hráč ktery používa heavy armor prekonat reku? Ma si to dát dolu ale jak to dostane na druhou stranu to železo? Nebo ma proste smulu a musí najít most nebo plytčinu? A tak dále hodne tech výtek nema smysl. -
Stejně nerozumím tomu, proč se absolutní hodnocení musí dávat takhle zhurta...
Proč prostě v recenzi hru neohodnotí jako "Potenciální 10-ková hra" a poté během vyhlašování nejlepších her uplynulého roku onu 10-ku nedají těm hrám, které se v kontextu herních událostí dané periody ukázaly být nejlepší a prokázaly svoji kvalitu i v porovnání s hrami z minulosti (po dlouhodobějším hraní ze strany recenzenta a hráčů)? -
Jsem rád, že tento článek vyšel. Ne, že bych se se všemi body kritiky ztotožňoval, nebo považoval Skyrim za špatnou hru, ale většina recenzí co jsem na ní četl ji její chyby příliš snadno prominula...
-
Neviem co to ma spolocne s tym co som napisal,samozrejme nic,pises uz asi 20-ty debilny prispevok,je uplne jedno co bude hovorit za par rokov,ale ani teraz tym ziadnu senzaciu nevyvolal dokonca ani v cz/sk vodach,takze ziadny clanok Dana Vavru nebol potrebny
-
Ona je otázka, co je na těhle stránkách populismus, na desítkový recenze se tady víc nadává, než tleská. (alespoň mi to tak přijde). *3*
-
A proč by měla vypadat jako Crysis? Chcete mi tvrdit, že kvalitnější stíny a stíny vůbec (v té hře kolikrát vůbec nejsou!) + vyšší rozlišení textur by konzole neutáhly? Nemyslím.
-
na gamerankings je pouze 1 z 5 recenzí za deset, jaká náhoda že na 3 velkých českých sajtach dostal 10 co? u nás stačí pohrozit, že příště nebude novinářská review verze a hned je to desítka na světě...
-
naopak the worst je slepice, o kterou si zlomím nohu. Asi na ně začnu používat Thu'um :|
-
@Cahir
kdyby měla hra vypadat jako Crysis tak se ani nehne, takže ano a stále čekám na tu hru. -
Jestli že ovšem autor psal podobné kritiky třeba na hry typu Call of Duty, které jsou pro mne mnohem transparentnější ukázkou té tzv. vývojářské debility, tak se mu tímto omlouvám.
-
Viz hodnocení Oblivionu... Těším se na další srdceryvné omluvy za pár let, že on to tak nemyslel s tou desítkou. *5*
-
On je problém už v těch 10/10, to prostě vždycky bude dělat jenom neplechu. Desítku bych zakázal a třeba bych ji udílel "in memoriam" vždy až po cca 3 letech, podle toho jestli se titul ukázal bych natolik dobrý, že by si jí zasloužil, ale to by nemělo žádný význam pro potřeby recenze, pravda. *9* *1*