Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Rád bych jej provedl, kdyby zde na to byla kapacita a já měl dostatečně silný žaludek na to jej napsat... *3*
-
Mafie 1 taky v podstate hra kde se jen jezdi a strili
-
Taky beru desitku jako zabavu na jednicku a nechapu to hledani bezchybnych veci, ktere jsou vetsinou jen v hlavach nekterych lidi.
-
*1* gn bro.
-
"10 znamená že hra je špička vo svojom žánri, že je remeselne po všetkých stránkach výborne spracovaná a proste je perfektná"
No a toto Skyrim rozhodně není... Není dokonce ani tak dobrý jako Gothic II, který zde dostal hodnocení 9. -
Spíš důvod tě kritizovat: to žádný rozbor nebyl, jen pár drobností. Rozbor Skyrimu je otázkou pár tisíců řádků *15*
-
I can deal with that, bro. *5*
-
Já jsem teď četl ten Vávrův flame na Skyrim. U mě hodně klesnul, dřív jsem ho uznával ale vyčítat tak obrovskému RPG že má bugy je asi tak stejné, jako vyčítat ženě že má menstruaci. Prostě a jednoduše, k tak obrovské hře nějáký ten bug prostě patří, časem se to vyladí.. Na PC žádné velké problémy nepozoruji a když si ten *censored* hraje na Xšrotu, tak je to jeho problém. A ještě píše že je Skyrim jediné RPG, lol! Jako vývojář by měl pociťovat nějákou úctu k cizí práci, M2 by si zasloužila taky podstatně více kritiky a o ní taktně mlčí, asi se bojí smluvních sankcí. Jasně že Skyrim není bez chyb, nicméně přehnanou kritiku si nezaslouží, ta hra prostě dobrá je a komu se to nelíbí, ať mi...
-
A nejsi ty ten Vávra ?
-
we dont care...
-
Mna teda pobavilo, ako nemôže odolať krasnej blondinke, lenže so žltymi zubami, pachnucim dychom, uplne hlupej, navyše s kvapavkou, no a pan Vavra si ju ešte musi ogrcať a osr*ť aby to bolo celkom ono... *1* taaak teda proti gustu...a my to tu čitame a ešte mame slinu sa k tomuto vyadrovať...
Ale však toto všetko sme zažili už pri Fallout 3, neviem čim by ste sa pan Vavra ešte mohli zviditelniť... -
Vávra je milionář, který si peníze viděl pocitvou prací, toho těžko podplatíš *2*
-
Prečo má tolko ľudí problém pochopiť že 10 je regulérna známka a nie žiadny nedosiahnutelný svätý grál dokonalosti , ktorý si zaslúži len tá hra pri ktorej hráč zažije samovolnú ejakuláciu ?
10 znamená že hra je špička vo svojom žánri, že je remeselne po všetkých stránkach výborne spracovaná ( a netvrď mi že Skyrim na pomeri open world-rpg nieje ) a proste je perfektná ? A že všetky tie kritéria sú silno subjektívne a nieje ich možné nejak objektívne určiť takže je to na autorovi a na tom ako si to obháji( ak nechceš vypočítavať hodnotenie na základe počtov poligónov na postavu a priemerného množstva výskytu bugov na hodinu ) -
Naposledy pro dnešní den (pro ČR vlastně už zítřejší):
Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si 5. - 6. stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry. *5* -
Dan by měl napsat ještě pokračování. Pokud čtu dobře, moc se tam nezmínil o shitózním příběhu plným všech možných i nemožných klišé a nekonečných dialogů
-
s některými souhlasím s některými ne a něco nechápu....děkuji za článek, který je zajímavý i když trochu zaujatý.
zajímalo by mě třeba jaký meč je tedy nejlepší ve hře??? A jestli takhle náhodou nejde ucraftit a enchantout lepsi?....a mimochodem kovani se zlepsuje i kdyz ta vec pak neni nejlepsi vybaveni co postava vlastni.
Pro me je skyrim za 9/10 at si rika kdo chce co chce.....i kdyz potencial hra mela daleko vetsi a ve vysledku i u me je zklamanim. -
a proto je to dobrý vývojář ;-)
-
nebo jsi ho nepochopil :) a my ti uvěříme co jsi napsal *2*
-
Rozhodně... Raději Vávra než Skyrim! *5*
-
Jak si řekl, nejsi znalec Vávrových článků....