Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Souhlasím, jsou z tohoto článku silně cítit emoce... Akorát nevím, proč se jako stydíte za svojí identitu a píšete v anonymech.
-
Nevypada to.
Vazne jsi dusevne nemocnej?
Sam do trolleni zlehka fusuju, a uz jsem na netu videl ledacos, ale nad tebou bych se mi bulvy tim protacenim pomalu vysroubovaly...
Rekl bych ze je mi te lito, ale lhal bych : D
Navic jsi ocividne spokojenej, a nejakym zpusobem si dokazes pripadat nadrazenej - takze super, ne? : D
Ale prosimte - ten nazor svyho boha jsi konecne dostal (u zdravyho cloveka bych se podivil tomu, ze vubec neco takovyho potrebuje), tak uz stacilo, ne?
Jinak se pridavam k tem, kterym ted danova devitka pro FNV prijde opravdu usmevna.
Uzil jsem si ho vic nez ted Skyrim, ale ty nebe a dudy, ktery nekteri potrebujou vsude videt... Achjo...
Dnesnim lidem chybej skutecny valky, uz si to taky zacinam myslet : D -
Ze ma Dan pravdu, je jasny. Cekal sem od nej kritiku a dockal sem se a pobavil vskutku vrchovate. U mnoha bodu se sam divim, ze je Bethesda nechala projit ven. Ovsem nejhorsi je zjisteni, jak malo narocny je dnesni hrac her, nerku-li recenzent. Po tech vsech desitkovych recenzich a reakcich zde v diskuzi se az zda, ze nema cenu na hre nejak dumat a trapit se s designem nebo kvalitou pouzitych technologii. Lidi to proste neoceni *9* . PC verze Oblivionu me chvili po dohrati Morrowindu nalakala screenshoty a hypem. Den po zakoupeni a velkem zklamani se ocitla v supliku, kde mela chvili cekat na patche a lepsi PC/ovladace, ktere treba vyresi chyby ve stinech a dovoli lepsi detaily. Zrejme je cas si ji konecne zahrat a dat Skyrimu cas na zlepseni.
-
Bohužel to není objektivní. Připravujete se tak dobrovolně o nejlepší RPG dekády, váš boj. Doporučuji hrát alespoň po patchi, nicméně já to hraji na PC a takové bugy jaké jsou popsány v tomto článku nepociťuji ani omylem. Xbox 360 je holt jiný než PC. RPG hry obecně jsou stavěné hlavně na PC, proto se divím Vávrovi že to hraje na Xku...
-
si mystifikován :)
-
tak zejtra 1500+ přízpěvků... Dobrou noc *4*
-
Sice skyrim nepovazuju zdaleka za takovou pecku a skvelou hru,jako mnozi hraci a recenzenti,ale mnoho z toho,co je zde hre vytykano,by se dalo uspesne aplikovat na vetsinu ackovych her,ktere jsou casto vynaseny do nebes a dostavaji devitkova/desitkova hodnoceni.
Trochu chladnejsi hlavu,by to pri psani clanku chtelo. -
Nelíbí? No dobře, tak jen mezerník. Nemám zapotřebí dostat se do sporu s ochránci zvířat *10*
-
*nevycita
-
On nevicita pouze ze ma bugy. Ale ze jich ma hra od obriho studia moc a ke vsemu porad ty same dokola. Asi jsi necetl uvod...
-
Super "recenze". Bavil jsem se od začátku do konce a navíc mám po přečtení úplně jasnou představu o tom, že to hrát nechci a hlavně, proč to hrát nechci.
-
Jasny. Ma dokonce vic zkusenosti, nez cela Bethesda dohromady...
-
@lyinx: A ty jsi zakomplexovaný dmt, ten nad tebou je aspoň slušná lama. *1*
-
Správně! *14* *1*
-
Arma je mnohem horsi *1* Aspon prvni verze byla uplne nehratelna. *7* Stale si nemyslim, ze by byl Skyrim nefunkcni *2*
-
Nechme stranou klišé (ty jsou dnes všude), ale "nekonečné" dialogy ti v rpg přijdou jako něco špatného?
-
ty si v podstate deb*l :-D
-
Logicky.Má si sundat těžké brnění,dát si ho do inventáře a přeplavat to v trenkách.Pak vyleze nandá brnění a pokračuje :) Navíc takto nehrozí,že by mu železné brnění trpělo rzí :)
-
Označovať schému príbehu " vyvolený hrdina obdarený nadprirodzenými schopnosťami zachraňuje napriek mnohým ťažkostiam svet a bojuje proti omnoho mocnejšiemu zlu " ako shitózne klišé je trochu nefér. Musíš si uvedomiť že ide o niečo sa používa na pobavenie konzumenta v epických príbehoch vpodstate od staroveku a ešte dlhšie , je na tom založená väčšina fantasy/scifi aj dobrodružných alebo kludne "obyčajných" kníh,filmov,epických básní aj hier . Neide ani tak o klišé ako o naplnenie očakávania . Ja osobne by som samozrejme bol tiež vĎačný za niečo originálnejšie ale fantasy RPGčku ako Skyrim by som to nevytýkal
-
Já bych samozřejmě nějaké takové supr-reálné rpg bral, kde by se v těžké zbroji nedalo plavat atd, ale musíme si uvědomit, že by to spoustu lidí nebavilo, a přiznejme si to, Bethesdě jde o zisky. Racionálnější design herního světa by byl jistě dobrý, ale na to se ve fantasy většinou moc nehraje, a pak taky - často se kritizuje prázdnost herního světa, ale pak se zase nadává na to, že hráč doslova zakopává o různé bandity, pavouky a já-nevím-co-ještě. Udělat racionální hru by znamenalo herní svět ještě více vyprázdnit. Člověk by sice mohl častěji potkávat obchodní karavany, ale zase by v okolí vesnic a měst a na cestách nenarazil na vlky/medvědy, protože by je vesničané vyhubili v zájmu vlastního bezpečí.