Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • owny
    Omluva to není, ale taky by to mohli nechat tak jak to je, takhle z toho hráč vyjde lépe.
  • Zaklínače má oba velmi rád ,Gothic 1,2 nehrál ,ale myslím že kdyby překousl trochu nestandartní ovládání(hlavně u jedničky) tak by se mu to taky mohlo líbit...
  • Jestliže je to 100 minusu Skyrim, tak hajzly tvoří -1% z hodnocení. V tom případě ode dneška když hra nemá hajzly, tak -1%. Buďme fér. A ne žádný ale tohle je Fifa tady jde jen o tu hrací plochu. NE! Pěkně tam EA ty hajzly dovnitř stadionů postaví i kdyby nešli vidět. A jak ne, tak Dan Vávra zavolá Metacritic a procento jde dolů.
  • Keď sa na to človek pozrie naozaj prísne, tak Dan má v 90 perc. prípadov pravdu. Ja sa hlavne stotožňujem s biednym a nehorázne šablonovitým soundtrackom - prežitok rádoby epických skladieb.

Inak keby sme hodnotili takto prísne hry, ktoré vyšli za posledných 5 rokov, tak len veľmi málo by sa ich prehuplo cez 1/10.

Mňa na Skyrime teší hlavne neotrelá atmosféra. Tá to všetko ťahá.
    A zaujímavá je aj mytológia nordov, kedže je to čistá analógia nacistického nemecka. Zaujímavé je aj to, že sa dá slobodne vybrať na koho stranu sa hráč postaví. Takže za mňa v hre šup do zbrane a vypráskáme tých imperiálov /EU/ z našej domoviny a Skyrim bude opäť len a len pre Nordov.

Inak tiene v hre sú otrasné, to je vážne hanba.
  • Dostává mě, jak tu p.Vávra šlápl spoustě lidem na kuří oko a ti se teď snaží skyrim obhájit, nebo Vávru pošpinit.
    Ovšem cenu o největšího ubožáka vyhrává chlapec, co se podepisuje v diskusi pod Vávrou. Epic Fail
    Tak to lidi pochopte, že maj lidi taky jinej názor
  • Mínusy na tom, že Klaus to dotáhl dál než on, nic nezmění. Ale pokud vás to uspokojuje ..
  • Trol.diskuzni
    Žádám redakci games.cz, aby si dala na týden voraz, čímž umožní každému návštěvníkovi webu mít dostatek prostoru na přečtení tohoto brilantního pohledu pana Vávry, a následně zformulovat a prezentovat všechny své podnětné myšlenky na této diskuzi. Děkuji. *3*
  • Paulcz
    erm.. oni vydají domrvenou hru a přitom nekašlou na komunitu ? :D Nevšimnul jsem si, že moderům, kteří opravují jejich průsery něco platěj :)
  • Nedělal to on, stojí za prd :)
  • Hairy_Ass
    To moc omluva není, že musí komunita hru vylaďovat, to by měl dělat výrobce, ale je to alespoň nějaká záplata (byť jen pro PC).
  • "Ve Skyrimu jsou bugy . . . podobná novinka jako že "nebe je modré". Ano jsou tam, no a, kde nejsou ?"

Redakce Games, "Jak hodnotíme:"
    10 - Excelentní

Nejvyšší hodnocení udílíme zřídka a pouze hrám, které v době svého vydání jasně vyčnívají nad ostatními. Posouvají hranice obecné představy o dokonalosti ve svém žánru i v obecném slova smyslu. U takových her je velmi pravděpodobné, že se o nich bude dlouho hovořit, dostanou se do pomyslné síně slávy a budou dávány za pozitivní příklad kvality i v době, kdy už budou technologicky a ideově dávno zastaralé.
  • Tak mu to řekni do očí a natoč video. Rád se na to podívám.
  • Aký názor ma Dán Vávra na Zakliínača 1,2, a Gothic 1,2 to by som bol celkom zvedavý. *8*
  • owny
    Dan má ve spoustě bodů pravdu, i když některé jsou už vyloženě jen do počtu. Ale ta hra má jednu velkou výhodu, spoustu těch zmiňovaných nedostatků brzo vyřeší nějaký mod (výhoda PC), už teď jsou některé, co alespoň trochu vylepšují ten inventář a to ještě ani nevyšel editor! I když Bethesda kazí mnohé, tak aspoň nekašle na svoji komunitu. Takové 2K na komunitu Mafie 2 zvysoka se*e a to způsobem, že žádné mody ani netoleruje, co může, tak hází modařům klacky pod nohy. Skyrim se bude jenom zlepšovat, zato taková Mafia 2 zůstane nedodělaná asi navždy (ne, ty trapné DLC tomu vůbec nepomohly).
  • A tento članek ma ale sledovanost :D to je skoro jak v telce :D Už vím proč čekali s vydaním na neděli 8 večer :D

Je vidět že tu ma někdo pod čepicí. :D
  • Tak to jseš asi ten 1 z 10. Armu jsem nehrál, mně ty válečný hry nebaví. A nemám finanční problém si hru koupit. Jen mám prostě zkušenost naposled s Oblivionem, kterej byl taky takhle hypovanej a byla to taková kravina (netahejte sem mody). Mně v tom Oblivionu tak s.rala ta povrchnost a hromada nelogičností, že jsem byl slušně řečeno naštvanej, že jsem ty peníze radši neprochlastal. Tenhle Danovo soupis obsahuje samozřejmě spousta bugů, který není problém přehlídnout, ale naráží taky na zásadní věci, který byly špatně už kdysi v Daggerfallu. A to mně od koupě odrazuje. Peníze, co mám, jsem si musel tvrdě vydělat, a nehodlám je utrácet jen tak.
  • A omlouvám se, že jsem nereagoval delším postem, ale bohužel jsem po třech minutách četby raději sáhnul po literatuře... Ono, čeho je moc...
  • Buďme za to rádi. Třeba bychom už teď měli Euro. A jen tak mimochodem, s EU měl pravdu od samého začátku, ale sem tato diskuze nepatří.
  • V přístím díle by mohli vytvořit postavu Dan Vávra jako něaky kazatel co by ti řikal ja tu hru máš hrat :D A když ho zabiješ budeš Vranorozeny
  • MrSanta
    Technická: co by fans vylepšovali, kdyby Bethesda hru nevydala? Pozor, je v tom chyták.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit