Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Chtělo by to znovuzřídit tu běhavou reklamu v adresovém řádku prohlížeče. *5*
  • a proc by ne i kdyz za me pise tak nastvanej nejsem ale lhal v jedne veci neni to mesic ale uz rok
  • Bulvár jak prase, touha po senzaci, přeplněné diskusní fórum. Na chvíli to návštěvnost zvedne. Podobné články by si však autoři měli nechat na své blogy, které navšťěvují lidé stojící o jejich názory. Pan Vávra jen dokazuje, že mele z posledního, má-li potřebu takto na sebe upozorňovat. Nebo šlo možná pouze o "využití" zbytku zvučnosti jeho jména.

Ve Skyrimu jsou bugy . . . podobná novinka jako že "nebe je modré". Ano jsou tam, no a, kde nejsou ? Přesto se jedná o jednu z nejlepších her poslední let. Tak proč se na jejím úspěchu trochu kontroverzně nepřiživit... Ale mohlo to jít imho trochu objektivněji (až příliš často se v textu objevují chyby vycucané z prstu či takové na straně hráče (peněz je ve hře spíše silný přebytek, aktuálně používaný zakoupený kůň neodchází atd).
  • Měl jsi dneska problém se svou stolicí? Já jen, že stále používáš slovo sračkaa. Radši zajdi k lékaři ať se může na tvůj střevní problém podívat!
  • Hairy_Ass
    Tak Venca Klausů je v současné době prezidentem ČR, byl premirérem a samozřejmě předsedou NS, má vysokoškolský diplom, sice občas neví, kdy mlčet, ale jinak ho máme všichni rádi. *15*
  • Nakej moder mu ty hajzliky beztak dodela... at si to pak potaha, ja to nechci ;)
  • Tak takhle jsem se hodně dlouho nezasmál :)) Naprosto výborný článek :)
  • Jsem zvědav, jestli bys mu to řekl do očí. Počkej .. asi ne.
  • Pan Vávra mi dosti evokuje onoho šíleného kazatele ve White Run. Řešení se přímo nabízí! *5* http://geeks.thedailywh.at/2011/11/25/impressive-skyrim-headshot-of-the-day/
  • MrSanta
    Já sice hodnocení 10/10 tak úplně nechápu, ale jinak jsem na tom stejně. Hra mě prostě chytla a odmítá mě pustit. Chyby vidím, ale to mi nebrání v zábavě. Nevím proč má spousta lidí problémy pochopit, že ta hra někoho baví a hned to musí být zaslepený fanboy a ovce *7*
  • Nechceš si zaplatiť tu na games rovno reklamný banner alebo 5 sekúnd zábery na tvoje nahé telo potrené olejom pred začiatkom každého videa miesto reklami na preventan ?
  • No jo tak v mafii jsem se mohl vychcat v motelu tady nemůžu, taky mě to štve !
  • Jasně, neřešme interface, grafiku, zvuky, animace. Hlavně, že je tu další obr megalomanská hra se spoustou bugů a špatný příběhem, ze kterého se stalo klišé už před několika lety. Hlavně si svůj přístup vzpomeň při hodnocení jiné hry.
  • Dane Dane Dane... Pevně věřím, že to, co předvedeš ve WH bude tak skvělé, super a odladěné, jak tady předestíráš, a že nám to všem ukážeš...
    Bethesdu upřímně obdivuju, její hry mají, pro mě, neskutečné kouzlo. Grafická podoba hry mě nadchla, GUI mě dost pobouřilo ale po nějakých 10h jsem si zvykl. Autosave je prosím pod klávesou F5, když jsi to nemohl zjistit.
    A nakonec... Máš můj upřímný obdiv, že napíšeš tak spletitou, rozsáhlou a překombinovanou pasáž o hře, která tě vlastně nebaví :) Tak, have a fun a vývoji slávu!
  • SRY ale toto je strašný fail *1*
  • Cahir
    Jasně, ale je to o tom, že děláš do zblbnutí železný dýky, aby sis ho navýšil. Ale proč to vůbec děláš, když ti stačí udělat si trpaslíčí meč, který ti vydrží polovinu hry? Kovářství slouží akorát k vydělávání peněz, sbírání úrovní a vykování jedné zbraně/zbroje jednou za uherský rok. Myslím, že to byla Danova pointa.
  • Potom by to Howard "koupil" od Vávry.
  • ted byl na steamu oblivion ve vyprodeji myslim za 5 dolacu, to se da prezit ;)
    a jestli ste to propasli tak netruchlete, podzimni vyprodeje prave bezi a zanedlouho budou i vanocni

ted mi to tu pise $10, nejake 200kc
    http://store.steampowered.com/app/22330/
  • Hairy_Ass
    A Super Mario je lepší než Mafie. *1*
  • Už ve starym dukoj byly hazly, tak proč ne tady :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit