Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Konečně někdo, kdo si uvědomil co vlastně hraje. Souhlasím s většinou problémů. Některých jsem si teda nevšiml
  • Paulcz
    hovnorozený by zachránil svět :D
  • Cahir
    Jo, jsi jedinej.
  • *1*
  • Trol.diskuzni
    Jsi borec, moriku, skvělá práce jako vždy *15*
  • Ano, vím. Cca před třema hodinama jsem ten podcast slyšel.
  • A proc by pak meli hraci za ten nedodelek platit, kdyz si ho muzou stahnout gratis? Nj, a pak bude Bethesda brecet, jak ji pirati pripravuji i prachy ... at breci a at klidne krachne, ze toto si nic jinyho nezaslouzi.
  • No, asi jsme každý hráli jinou hru. Klišé o tom, že jsi vyvolený, který spasí svět je hodně ohrané a technická kvalita? No, nevím jak ty, ale technická kvalita Skyrimu se ztratila někde na půl cesty.

Víš, teď hraji Batman Arkham City, neříkám, že je 100%, ale je 98%, což Skyrim není. A dovol mi ještě jedno přirovnání. Když si půjdeš koupit rohlík, chceš ho mít 100% nebo ti stačí polotovar?
  • dobre tema na hru dekuji :)
  • s odstupem, sorry, dal sem si moc kolaloky
  • Hairy_Ass
    "Nadávání autora na hloupou AI a napsání přitom článku s názvem "o chytrou AI nikdo nestojí.""

Tohle si docela vystihl! +1! *3*
  • Precti si to jeste tak 100x a nahlas.
  • Skyrim jsem nehrál, ale článek mě moc pobavil. Jen tak dál.
  • :) náhodou, ten nadpis je dobrej a je vidět, že ví co dělá. Tenhle článek neni nic jinýho než honička přístupů a komentů. Ví to on, měli by to vědět i diskutující a z odstupem se na to podívat. Řemeslně to neni špatný.

A citově zabarvený slova prostě lidi táhnou, stejně jako název značky- tedy tady Vávra.
  • Fajn, ale v tom pripade neposlu ani korunu Bethesde, protoze hru z toho delaj fans.
  • Mezi slepymi je jednooky kralem.
  • Hairy_Ass
    "Nakonec se omlouvám za gramatické chyby, neboť jsem psal z osobního potěšení a ne pro společenskou prestiž." - To má bejt jako co? *8* *1*
  • Miesto záchodov by som tam dal klasické latríny a s nimi spojený úkol MOR Z MORA HOVIEN -museli by ste originálne riešiť problémy s hygienou ,hovnovými horami a nakoniec pandémiou moru ,alchýmia liek proti moru a hovnové rozpúšťadlo -úkol by mal viac zakončenia a jedno z nich by bolo ...to už nechám na vás
  • S vacsinou co tam bolo popisane suhlasim. Ale tiez vidim medzi riadkami do oci bijucu nasratost autora (kde uz robil s komara somara)
    Kazdopadne ak by tento jeho skvost prelozil do eng a vycapil na nejakom prestiznom zahranicnom fore, ci hned na viacerych forach ,tak by som mu len s vdakou potriasol rukou ;)
  • Mafia byla nej hra a kdo nebude hrat moji novou hru toho zabiju normalne k vam prijdu vezmu sve dildo co si davam do zadku a budu vas s nim mlatit dokud se neudelam a pak vam predem svou novou hru a pokud rekne te ze to je blbost zabiju vas je to jasne? naschle vas buh a otec vseho Dan Vavra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit