Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Já klidně, ale musí to mít hlavu a patu a nesmí to ty magory glorifikovat.
-
Nevšiml jsem si, že by brečel. To spíš ty tu fňukáš *2*
-
Já si myslím, že tento článek není zakončený číselným hodnocením proto, že jej pan Grygar potají odmazal. *5*
-
My sme sa na husitov hral ako malý rád a to som ani nebol čech *1*
-
dal dobrý námet pre trollov... jeho meno sa rieši... zviditelnil sa na plnej čiare a teraz budú všetci vedieť o tom že chystá WC simulátor... má moje uznanie že tak úspešne rieši formou tohto webu svoj marketing... a hlavne keď ide hlavou proti múru tak si to ľudia všimnú...
-
to je moc to je retardxD fakt moc nemuzu umiram zastrel te me prosim nekdo xD
-
Panebože, tvůrčí nadsázka by se zřejmě měla označovat velkým, jasně čitelným emblémem na začátku článku. A ideálně na začátku každý věty pidilogo, aby to bylo jasný uplně všem Ajnštajnům. Já Skyrim hraju, nejsem z toho odvařenej jako většina známejch, ale baví mě to. Vávrův článek mě bavil taky a v několika bodech, spíš desítkách, s ním souhlasím.
A pokud vás to štve, tak na něj zavolejte draky, lorda Voldemorta, bratrstvo kočičí pracky a Chucka Norrise.
Jak bude vypadat ta jeho hra, nevim, ale je jasný, že Bethesda je prostředkama někde uplně jinde, to jen tak pro začátek kluci ;-) -
http://www.databaze-her.cz/hry/husita/ asi myslíte toto co? já měl aji originálku :D
-
wtf ? Ale jinak dobrý :D
-
Dan Vávra = náš herní Venda Klaus! *2*
-
Po milionté první, když se vám do vývoje začne montovat třetí strana (a na potvoru je to zrovna "chlebodárce") s tím, že momentálně frčí GTA a přístupnost a zjednodušování, tak na veškeré vlastní ambice můžete zapomenout a leda tak znechuceně odejít. A to se pravděpodobně stalo u Mafie II.
Byl jsem v souborech a Mafia II má solidně našlápnuto, akorát prakticky pro zákazníky je využitá tak zhruba polovina možností. -
Jasně a ten superhrdina KŮŇman - kříženec kamzíka (leze po kolmé stěně), Russella Crowe (pere se s každým na potkání) a Forresta Gumpa (utíkej Forestééé, utíkééj) je naprosto běžný úkaz fantasy RPG.
-
Klasický Vávra - nedaří se mu udělat dokovalou hru (Mafia a Mafia 2 má k dokonalosti hoodně daleko) a tak kritizuje něco, co se dokonalosti hodně blíží. Nedočetl jsem ani do půlky, nebaví mě, když někdo takhle brečí :D
-
Nechapu lidi co Skyrim povazuji za nejlepsi rpg vsech dob. hra je to vcelku dobra, ale jako rpg katastrofa. zabit draka na 5 lvlu mag na druhou nejtezsi obtiznost po ctyrech minutach boje a to jeden na jednoho, to je otresne. hraju rpgcka od dob Baldurs Gate, coz ja osobne povazuji za jedno z nej rpg, ale Skyrim, to je pro me bohuzel zklamani roku. grafika hry u rpg her me nikdy nijak moc nezajimala, vzdy me zajima hratelnost a pribeh a to Skyrim vazne postrada. rad Skyrima hraju - mozna proto ze v nynejsi dobe uz nevychazi zadne hardcore rpg hry- ale pokazde co tuto hru zapnu, tak si pripadam, ze spis hraju nejakou akcni hru nez rpg. tot muj nazor.
-
Dik, zachránils mi nervy.
-
To je tak vždy, když není obstojná konkurence. Ale i tak je spousta těch bodů v kritice hodně přehnaná. Já sám čekám na kombinaci ME 2/Witcher 2/Fallout NV (tedy z těch novějších her) - ultimátní rpg dneška.
PS: Starší hry jsem nepsal, protože některé časy se už nevrátí, a je to dobře, že jsou ve své historické epoše, jako mrkváče a kalhoty do zvonu, prostě na to člověk může rád vzpomínat. *1* -
No, to vidíme.
-
Wow, zeby se precijen nasli soudni lide? kdyz sem si precet zdejsi recenzi, dosel sem k nazoru ze recenzent trpi spoustou ruznych chorob a to jak razu fyzickeho (je slepej) tak psychyckeho (demence).
Moh bych ten seznam jeste radne rozsirit. Par prikladku.
Temer kazdy Qst se plni na presne opacnem konci herniho sveta, nez kde prave ste. Musite jak idioti zkouset mluvit s kazdym NPC (a to i opakovane) abyste zjistili, jestli nahodou neco nebude. Hra obsahuje spoustu knizek, nelze ovsem zadnym zpusobem detekovat, ktere jsou nebo nejsou prectene(postava nejspis zna osobne toho nemce co lidem schovava veci). Totez plati o uceni se kouzel - pri nakupu kouzelnych knih nejsou nijak oznacena kouzla, ktera uz postava umi. Zkratka za GUI by mel nekdo viset ... ne to by mel moc jednoduchy.
Ad realizovatelnost - vse co autor popisuje jsou veci, ktere byly (v nejedne) hre realizovany radove (nikoli o kousek) lepe. Jestli so dobre pamatuju, tak trebas animace kone v prvnim Assasinovi (a to uz je taky nakej ten patek) byla na uplne jiny urovni. -
Souhlas s panem Vávrou a to z důvodu, že mám rád, když je herní svět, ať už je v jakékoliv podobě, uvěřitelný a hra technicky odladěná alespoň v základních bodech (interface a ovládání, stabilita atd.). Bethesda udělá paskvil a většina lidí to vesele žere, Bethesda vydělá milióny a další hra bude mít úplně stejné chyby ne-li horší. Je úžasné jakým vývojem prošly např. hry od Rockstaru a teď to srovnejme s Bethesdou.. :) Nechápu fanoušky, kteří jsou naprosto slepý k tomu co hrají, i když hodně lidí nemá cit chápat věci v širším měřítku tak bych řekl, že profesionální dílo od lidí, kteří odvedou svou práci pořádně a přidávají k tomu nějakou hodnotu dá větší potěšení, uspokojení a něco si z toho odneseme.
-
Zajímavý je že takové vášně rozpoutávájí hlavně články pod kterými je podepsán Dan Vávra.!