Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Hra mě sice baví, ale minimálně s 85% těch bodů musím souhlasit. Hlavně to GUI je naprosto dementně vymyšlené, jako ostatně u všech bethesdích RPG . Ještěže si aspoň dali tu práci označit nejlepší věci tím trojúhelníčkem, protože hledat nejlepší zbraň třeba ve falloutech byl porod.
S těmi body kolem grafiky a animací taky nemůžu než souhlasit... jasný, grafika není všechno, jde hlavně o hru jao takovou, ale přece jenom v roce 2011 čekám od AAA hry něco jiného. -
Ne, pan Vávra je jeden z mála rozumných osobností, pohybujícíh se v herním světě a ještě nedostal herní nemoc. Navíc moc dobře ví, co řiká :) Je to jeden z mála lidí, co plně respektuji.
-
Skvělý článek. Neskutečně jsem se bavil. Kritika je dobrá věc posunuje lidi dál. I já si myslím že lidé z bethesdy tak trochu usli na vavřínech, ale i tak jejich hry hraju a baví mě.
Jen víc takových článků pane Vávra. -
proto taky tu druhou hru nedodelal, odesel a nechal nas mejt v kaznici hajzly tlacitkem E :) hvezda jedna
-
To není argument: "hra je fantasy tak tam může být jakákoliv hovadina..", když něco dělám tak to dělám pořádně, pokud si berou inspiraci z reálného světa tak ať stavby tomu odpovídají, stejně tak design
-
Teď je jenom otázka, jestli mu na to někdo dá dost peněz.
-
1/4 chyb bude opatchována, 1/4 chyb je a bude u sandbox/rpg nevyhnutelná, 1/4 chyb jsou zveličené blbosti, které 99% lidí netrápí (jako třeba kde nordové serou)... no a ta poslední 1/4 je oprávněná kritika. Není to dokonalá hra a mohlo to být lepší. Rozhodně je to ale nejlepší rpg (z hlediska příběhu) a nejlepší sandbox (z hlediska technické kvality) co sem kdy hrál. Jedno ať mi teda Dan Vávra řekne. Kde srali koně v Mafii 2?
edit: respektive ta 1/4 co bude opatchována to je taky oprávněná kritika. nicméně vytýkat hře, že vycházi v ne 100% stavu je dneska v době dlc nesmysl :) -
Když jsi na mě reagoval, tak minimálně někoho to zaujalo. *5*
-
a za to ťa uznávam... si multitalentovaný čávo :P
-
Dost se divím, že ještě nikdo nezmínil že pohyb vypadá z 1st person naprosto ohavně, jde v praxi jen o hybani kamerou, temer zadny naznak pohybu rukou.. *16*
-
Pravda, +1. *15*
-
Většině budeš spíš volnej, protože podle obrázku u komentáře se to automaticky filtruje na "nezajímavé" :D
-
"kurnik tak strašná hra a zase to bude hra roku, jako oblivion a morrowind. ach jo..."
-
To je pravda, napiště někdo Vávrovi na facebook nebo kamkoliv! *15*
-
Dobrej ban za článek z wikipedie o sojce obecné. No nic, tak zas zítra.
A Trolle už ten svůj příspěvek nepropaguj, nepůsoví to dobře. -
Eště bych možná dodal že by možná bylo lepší kdyby byl článek koncipován trošku jinak,Dan by udelal lepe kdyby nejdrive v prvnich par bodech rozebral nejvetsi problemy hry(AI,bugy atd) a az pak se zabýval těmi různými drobnostmi(které jsou ale mnohdy velmi zajímavé a trefné postřehy,navíc je jich tolik že zcela jistě stojí za zmínku) Tím že jsou danovi výtky seřazeny podle toho jaké oblasti hry se týkají a ne podle důležitosti se pádnější argumenty ztrácejí mezi těmi drobnostmi...
-
To je jak reklama od Pohlreicha: "A další recepty na grilované kuře najdete v mojí nové kuchařce." *15*
-
A ty cutscény, který skoro nemají konkurenci jsou co? Většina her takové nemá doteď.
-
ty ses ale tydit
-
Naopak! Já jsem zásadně pro zrušení veškerého číselného hodnocení. Sice je to nutné když už k ničemu jinému, tak alespoň kvůli metacritics.