Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Po precteni clanku se mi vybavily dve herni znacky ArmA a CoD. Jedna je leta dokola omlouvana za stale stejne chyby a druha, skoda mluvit. *6*
-
No F:NV už sem hrál dost dlouho .... je určitě lepší ale řekl bych že většina lidí co má ráda open world RPG už ho dohrála tak 150x
-
horím nedočkavosťou... dúfam že jeho hra podľa podobných merítok obstojí :D... stavím sa že hra bude natoľko realistická že nebudem vedieť či seriem v hre alebo normálka na záchode...
-
Podle té kritiky tak 3/10 - a to jen proto, že je to tak návykové, že i když se mu na tom nic nelibí, tak to musí stejně hrát. *3*
-
Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si pátou stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry *5*
-
Diky bohu za crack...hned jsem si udělal názor a vývojáře jednoduše NEpodpořil :)
-
První věc, která se mi ve Skyrimu stala byla, že když jsem konečně sešel z nekonečného kopce, kde jsem zabil spoustu vlků, kteří na mne vyskakovali buď rovnou ze stromů, nebo je prvně 10 vteřin pomalu obcházeli, a dostal se do vesnice, kde jsem si měl promluvit se sestrou toho úchvatného rebela, tak když jsem (a není divu, při té ovladatelnosti) do ní omylem praštil, přiběhl prvně úplně jiný chlapík a začal mě mlátit - tak jsem ho zabil... pak teprve na mne vyskočila sestra, kterou mi její bratr pomohl zabít... poté si šel stoupnout do půlky řeky a stál v ní. Tak jsem začal odcházet a najednou šíp do zad... otočím se, a on to ten týpek... tak se mlátíme, mlátíme a on klesne na zem a... a zase se zvedne a tentokrát už to neustojím. Proč sakra nemůže teda umřít, když zjevně všechno ostatní v tomhle světě může... Už jsem hrál i lepší hry... třeba... Prehistorika...
-
Jednička byla taková pohádková. Dvojka je v tomhle lepší a určitě nikdo nestál o to, aby byl tupej zabiják. Můžeš si to prožít nebo nemusíš.
-
Ten "nějakej chlápek" byl konkrétně jmenovanej a pokud hodíš voko na závěr zdejší recenze Skyrimu, tak se dočteš, že se toho přešlapu nijak nezříkám.
-
Číslo! Kde je ksakru číslo?! Vávro dej tomu číslo!!!
-
Mafia II má jen cca dva nebo tři modely pro každou "vrstvu obyvatel", takže vůbec není problém narazit například na skupinu deseti siamských trojčat. Umělecký dojem je na bodu mrazu, ta hra (Mafia II) je ráda, že existuje. A ano, to seškrtal vydavatel, dokonce to jasně řekl pan Kolář na jeho přenášce minulý rok - vývoj se dostal do bodu, kdy ve 2K řekli DOST, MÁTE ODTEĎ "nějaký čas" NA DODĚLÁNÍ.
I potém, kdyby ve 2K nebyli oslíci, tak už moho být vše "opravené", ať už přes patche nebo námi modery. 2K se na Mafii II vyflákli zvysoka, nějaká česká ptákovina jim za to nestojí.
V tom je potřeba pochválit Bethesdu. A velice pochválit. Když už nic, tak nebrání lidem si produkt přizpůsobit. -
Ne, Danovu hru vydá Warhorse :)
-
Nic nebylo lepší, možná trochu lepší engine, ale jinak propadák!! Ale nemůžete to házet na Vávru, ten za to nemůže!!!
Už jen ty tuny DLC, co měli být ve hře rovnou a ne za ně dražit dolary... -
Vy*er se na hodnocení, čti si recenze, názory od hráčů v debatách, jukni se na videa a použij vlastní mozek při rozhodování zda koupit, či nekoupit.
-
Takže Danovu další hru nebude vydávat Bethesda :D Potvrzeno
-
Ano... nehraju si na zadneho ultraundegroundistu, ale zase nehraju kazdou blbost.
-
Stupidni jsi asi jen ty.
Vydrzís pod vodou tak 30sekund a zacnes se topit.
Pritom prumerny clověk vydrí bez dechu minutu, takže vuebc nechapu na co si stežuješ. -
Tak ja sa pani vraciam k časopisu SCORE, ako žiadny recenzent odtialto mi vyslovene nesadol, ale tento pseudointelektualny zrkadlovy autoerotik, je proste cez čiaru, myslel som si , že dobre članky a recenzie môžem mať aj zadarmo hmm...splašky egomastrurbanta, ale nech sa pači ušetrite 10€ mesačne, ja už nie, mne STAČI.
-
Asi tak 3/4 všech "důvodů/názorů?" si při hře nevšimnete, když je nebudete schválně hledat a jak de*ent nebudete zkoumat každý kamínek co uvidíte, jestli náhodou není placatý. Ano, Skyrim má spousty nedostatků, ale jestli chcete perfektní hru, jdete ven na čerstvej vzduch a jděte zkoumat kamínky a ruiny.
Ale proč série TES patří mezi nejlepší? Zamyslete se a přijdete na to... -
Pan Vávra kritizuje pěkně, jenom z toho mám pocit, že volá po něčem, co v dnešní době snad ani není technicky možné, nebo možné je, ale bylo by to děsně drahé. Udělat open-world v podobném rozsahu, dát tam mraky propracovaných questů, s namluvením jak od BioWare v grafice třeba Battlefieldu 3, bez bugů a aby to bez závady běhalo na dnešní generaci konzolí... No nevím, ale taková ideální hra ještě asi dlouho nebude. Skoro se až bojím toho, až takovou hru dostanu do pracek. Teď se u Skyrimu skvěle bavím, takže až budu mít ono boží dílo ve svém PC, tak mě z té dokonalosti nejspíš švihne *1*