Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to by mě zajímalo v čem, myslíš v tom že ráno zazvonil telefon, pak se někam jelo, cestou to bylo nudný a pak ses vrátil zpátky?

btw, jedničku sem miloval pro mě jedna z nejlepších her vůbec, kéž by se 2 nejmenovala Mafia...
  • Vavro najdi si praci a priste udelej poradnou hru. Az udelas neco z poloviny tak dobreho jako je tato hra tak si sedni a napis klidne 200 bodu :).
  • Treba v hardwarovy narocnosti :)
  • Tohle ti pripada jako vytribene hry? To bych cekal, ze ses dostal dal, kdyz se tak stale ohanis COD...
  • Tos zrovna vyjmenoval ty, co davaj (extremne hnidopisskej) smysl.
    Perly by se nasly jiny, kolikrat je i evidentni, ze vytka prameni jen z nepochopeni...

Urcite to chtelo nejakou protivahu ke vsem tem oslavnejm recenzim (i pro me je Skyrim lehkym zklamanim), ale tohle je fakt cunarna - nevim co na tom sleepless tri dny korigoval : D
    Za sebe bych kritiku Skyrimu shrnul do "priste kvalitu nad kvantitu", ale to samy bych vzkazal i danovi.
    On asi hrozne potreboval mit vic jak sto bodu??? Ja bych z toho vybral deset legitimnich a konec.
    Psat s peti ruznejma cislama porad to, co by jinak pojal jeden odstavec je vazne k smichu.
    A zrovna od DV bych cekal, ze pochopi jiste ustupky plynulosti gameplaye, zamezeni exploitu, apod.
    Skoda ze i ty opravneny vytky jsou vetsinou klasicky vavrovsky prestreleny.
    Uz mi to skoro prijde, ze je tady Dan jen na rozdmychavani flameu. To to tady fakt lidem prijde jako reakce pricetnyho cloveka? Jasny - jinej nazor muzi byt rovnou z opacnyho extremu, zejo... *7*
  • Otázkou je, když si v kritice je DV tak pevný v kramflecích, za jak dlouho svůj úžasný projekt dodělá a kdo mu ho vydá. Ono hry není jen potřebné vyvíjet, ale také přizpůsobovat nějakému trhu, hráčům. Ono se to hezky strefuje, když fakticky začínáte od nuly a vaše ego dostává na frak.
  • Kr.Pa
    Pláču za zničenou serii Command and Conquer, CoD, Gothic, Operaci Flashpoint.
  • Hairy_Ass
    Desítka se mi taky zdála moc, ale co se týče té potřeby čtenosti a inzerce, tak jim Vávra taky slušně pomáhá, v tomhle si s Grygarem mohou podat ruce.
  • Jakej propadák? Ta hra v lecčem překonala i jedničku.
  • Trol.diskuzni
    Ano.
  • Jenže Mafie 2 je svkělá hra, celkově jedna z nejlepších minulého roku. Teď právě nevím, jestli za to může nebo ne? :D
  • Trol.diskuzni
    Gothic/Risen, FIFA, BFME apod.
  • zasmál sem se :) taky se už těším jak Vávra pořeší ve své hře fekálie
  • Hairy_Ass
    Ale on od tvorby Mafie 2 v jejím průběhu odešel, takže je z obliga, ne? *1*
  • Kr.Pa
    Ve světě zaklínače je spusta draků. Jen do hry je nedali, přečti si knížky.
  • Vsak si to aj napisal.. ja ta za tvoj nazor neukamenujem *3* Keby sme sa bavili o slovenskom developerovi, tak by som napisal to iste, akurat ze by som namiesto "charakteristicka crta cecha" pouzil slovaka. Pretoze dolezite je az to, co sa nachadza za tym cechom... niekedy treba citat aj dokonca a nie sa hned chytit jedneho slovicka.
  • Nevim proč tohle komentuje zrovna Vávra, ten jehož hra (pro mě nejočekávanější česká pecka) Mafia2 dopadla jako naprosto šílený propadák. Zkrátka ať chce nebo ne a nesnáší Skyrim bude určitě kandidát na hru roku, a Mafia 2? Vávra by radši měl jít brečet do kouta, tohle se mi zdá jako čistá závist...

Jasně, v něčem má pravdu, a jestli se člověk zaměří na hledání bugů nebo si Skyrim chce užít (tak jako já) to už je na něm.

Tenhle článek naprosto zbytečněj a trapnej, radši by se měl soustředit na tu svou novou hru, aby to nedopadlo jako minule...
  • Trol.diskuzni
    Přesně, to zas bude keců za rok za dva... Hlavně, že si to intelektuálně obhájí a pan Poláček bude z pozice bosse řádně přitakat. *5*

Kdyby tomu dali devítku a řekli, že pro milovníky otevřeného světa je to skoro perfektní záležitost, neřeknu ani ň... Jenže games prostě potřebují čtenost a inzerci, klasika.
  • Kr.Pa
    miss click
  • A nebyl to nahodou Dan Vavra, ktery vychvaloval Oblivion?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit